Top Message

www.oblik.fi

VANHAN LUNDIAN KUNNOSTUS

Lastenhuonepostaukset jatkuvat. Tällä kertaa muutamia kuvia siitä, miten uudistimme varastosta löytyneen Lundia hyllyn lastenhuoneeseen sopivaksi. Hyllyn on joku aiempi asukas sahannut kahtia, joten meiltä löytyy hyllyn osia enemmänkin. Lisäksi varastossa on yksi kokonainen (pilkkomaton) hyllykkö, joka odottelee vielä toistaiseksi ehostusta.
Jos joku olisi viisi vuotta sitten sanonut, että haluan kotiini tämän Lundian Classic -hyllyn, en olisi uskonut. Jossakin vaiheessa tämä klassikkokaluste koki inflaation ja lähestulkoon aina se yhdistettiin varastohyllyksi. Sellaisena se palveli viime kodin edellistä asukastakin. Hän ei halunnut niitä aikanaan mukaansa ja ajattelin, että jääköön vain sinne varastoon, siihen on helppo laittaa tavaroita järjestykseen. Alkuun ei tullut mieleenkään kantaa hyllyjä sisälle. 

Jossakin vaiheessa kuitenkin toimme yhden mustan hyllyn osan olohuoneeseen, josta sen saatatte muistaakin. Kyseessä on siis täysin sama hylly, mutta uuden värin myötä se sai arvoisensa uuden elämän! Vai mitä olette mieltä, kannattiko poistaa vanhat maalit ja uudistaa vanha klassikko?

Suloista sunnuntaiaamua,
Jutta

 1. Värimaailma tässä huoneessa on niiiin herkku! Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä todella onnellinen, että uskalsimme kokeilla eri värisävyjä (mustan ja valkoisen sijaan). Tästä tuli ihan paras huone ja onneksi kalusteet kulkevat mukaan uuteen kotiin myös :)

   Poista
 2. Ihana hylly, värikin ihan täydellinen! Uskomatonta minkä muutoksen
  uusi väripinta saa aikaan!

  Niin ja iloiset onnittelut uuden kodin johdosta <3 On mukava jäädä
  seuraamaan remonttipuuhianne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Teija :) Uudet sävyt tässä huoneessa seinillä ja kalusteissa on kyllä osuneet nappiin. En vaihtaisi mistään hinnasta takaisin mustiin seiniin ja kalusteisiin enää täällä :)

   Kiitos myös onnitteluista! Mahtavaa, että kuljet mukana :)

   Poista
 3. On kyllä ihanan raikas mintun sävy ja koko huoneen ilme! Tosi kivoja nää lastenhuonepostaukset, antaa virtaa täälläkin päässä poikien huoneiden uudistamiseen; leikki-ikäisen huone ison pojan huoneeksi ja vauva-ikäisen huone sitten leikki-ikäiselle.

  Sunnuntaita sinne Verkarantaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin jotenkin niin kovasti tästä kokonaisuudesta. :) Melko vähän on meillä lastenhuonepostauksia näkynyt, mutta nyt sitäkin enemmän :D Toivottavasti vielä parin postauksen verran niitä jaksatte lukea :) Kivaa projektia teillekin tulossa, jään odottelemaan :)

   Aurinkoa sunnuntaihin myös sinne päin!

   Poista
 4. Ehottomasti kannatti! :) ja niin Ihanat sävyt huoneessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Osui kyllä niin hyvin yhteen nämä värit :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Meilläkin on sitä tummaksi kellastunutta lundiaa varastohyllynä vaikka kuinka paljon. Joskun aina on käynyt mielessä, että jaksaisiko sitä alkaa maalaamaan, mutta toistaiseksi en ole jaksanut, ja kellertävänä en sitä halua sisäänkään tuoda :-D Ehkä vielä joskus iskee inspis, ainakin nämä kuvat auttoivat siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teitä onnekkaita! Lämmöllä suosittelen antamaan niille uuden elämän maalin tai lakan avulla. Mitenköhän vaikeaa olisi saada hiottua pinta ja peittää keltaisuus jollakin lakalla/vahalla? En osaa sanoa, mutta maalin kanssa kellastumat toki saa piiloon :) Mahtavaa, jos näillä sain inspiroitua sinut ;)

   Poista
 6. Aivan upea tämä koko lastenhuoneprojekti kaikkine yksityiskohtineen ja just eikä melkein täydellisine värisävyineen! Ja onnea myös uuteen kotiin! Sinun idearikkaudellasi siitä ei voi tulla kuin upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään ihan hitsin paljon tästä huoneesta ja sen sävyistä itsekin. Koko tila muutti ilmettään ja alakerrasta katsottuna sopii nyt myös harmonisemmin koko asuntoon. :) Ja kiitos - sormet syyhyäisi jo päästä uuteen paikkaan :)

   Poista
 7. Siis niin ihanan harmoninen kokonaisuus, että silmät ei melkein pysty käsittelämään tätä kauneutta! ♥ Näyttää niin hyvälle! :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets