Top Message

www.oblik.fi

VIIMEINEN

Tänään on elokuun viimeinen päivä. Samalla on viimeinen työpäiväni tänä vuonna. Olo on haikea, mutta samalla odottava. Syksy tuo tullessaan paljon kaikkea uutta ja erilaista.


Arki muuttuu täysin ja se jännittää hurjan paljon. Muutos pelottaa. Aina. Rutiinit muuttuvat, enkä aamuisin lähdekään tuttuun paikkaan, jossa on tutut ihmiset ja totutut rutiinit. Rakennan syksyn arkeni itse aikatauluja myöden.

Ajatus syyskuun aamuista kutkuttaa. Yhden päätöksen olen aikatauluihini tehnyt - aamuisesta metsälenkistä en tingi. Haluan nauttia lähellä olevasta luonnosta ja kerrankin aamuisista hetkistä, kun ei ole kiire lähteä mihinkään. Tottaki käyn edelleen koululla, mutta pääsääntöisesti aamut ovat vapaita. Teen myös paljon projekteja tulevien kuukausien aika, mutta uskon saavani niihin uskomattomasti lisävirtaa metsäpolulta. Sitäpaitsi, ei ole mitään niin ihanaa kuin vapaana juokseva koira, happirikas ilma ja syksyinen metsä.

Nautinnollista elokuun viimeistä päivää,
Jutta

 1. Voi kuulostaa niin ihanalta!! Olen niin iloinen puolestasi!! Aamuiset metsälenkit ja pieni vapauden tunne - ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta tämä kyllä tuntuukin. Metsä oli kaunis aamulla. Usva ja rauha. Nautin <3

   Poista
 2. Ihan samaa mieltä olen noista raikkaista aamuista. Ja oma syksyni on myös ihan uudenlainen, mutta ihan kiireiseltä kyllä näyttää ainakin näin alkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyssä nämä kirpeät aamut ovat kyllä parasta. Tuntuu, kuin olisin herännyt eloon. <3

   Tsemppiä myös sinun syksyysi :)

   Poista
 3. Ah, mä rakastan myös aamuisia metsälenkkejä. Koira - mikä ihana tekosyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ilman näitä karvatassuja jäisi monet metsäpolut kiertämättä :)

   Poista
 4. Hey, mehän ollaan vähän niinkuin samassa tilanteessa :) Metsälenkki aamuisin kuulostaa vallan mukavalta, liiksaa olen itsekin lisännyt ohjelmaan nyt kotona ollessa.

  Mukavia syyskuun päiviä ja tsemppiä projekteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Happi ja liikunta tekee niin hyvää. Hävettävän vähälle vain on jäänyt viime vuoden aikana. Syytän kiireitä, mutta tsempattavaa olisi kyllä ollut kiireestä huolimatta. Nyt aion ottaa kaiken takaisin. :) Ihanaa syksyä myös Teija sinulle <3

   Poista
 5. Kuulostaa kivalta :). Pitäis itteä kans ottaa niskasta kiinni ja aloittaa myös aamuisin liikkuminen ja samalla sais heti aamusta ittensä käyntiin :) Nyt ko syksykin on vielä näin lämmin ja hieno. Tsemppiä projekteihin ja olhaanpas kuulolla silloin lokakuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla lenkkeily on parasta. Harmi, että töissä ollessa koiralenkitkin on jääneet aamuisin niin pirun lyhyiksi. Ihan kuin tätä ei olisi voinut muka silloin tehdä - olisi voinut. Mutta tekosyitä on riittänyt :)

   Poista
 6. Upeita kuvia, täynnä tunnelmaa ja ajatusta. Kaikkea hyvää ja mielenkiintoista tulevaan syksyyn!

  VastaaPoista
 7. Metsälenkki on ihana aamun aloitus ja jotenkin näissä aavistuksen syksyisemmissä aamuissa on raikas, kiva kirpeys vielä kruununa! Upeaa uutta arkea ja mielenkiintoisia projekteja! ps. Upeita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan paras aloitus! Kirpeys tuntuu kesän jälkeen niin hyvälle, että sitä on vaikea pukea sanoiksi. Toivotaan, että nämä projektit tuovat vielä lisää virtaa syksyyn. Mielenkiintoinen uusi aika on edessä :)

   Poista
 8. Tsemppiä syksyyn ja uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä uuteen arkeen ja se tulee menemään aivan varnasti tosi hyvin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin itsekin uskon. Nyt mieli on levollinen, vaikkakin hieman jännittävä samalla. Kaikella on tarkoituksensa. Myöt tällä erilaisella arjella :)

   Poista
 10. Viimeinen lause on niin totta. Syksyinen metsä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Metsä on parhaimmillaan juuri tässä alkusyksystä, kirpeä ja levollinen <3

   Poista
 11. Kiireettömät aamut, oma aikataulu, aamulenkit ❤️ Kaikki hyvin ja menestystä uuteen vaiheeseen ja vaihteeseen ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kati - kiitos <3. Ja onnea myös teidän syksyynne, siitä tulee hurjan mielenkiintoinen :)

   Poista
 12. Ihanaa uutta arkea ja hyvää opiskelua! Kuulostaa niin hyvälle!

  Muistan, kun kolme vuotta sitten olin alkusyksyn hetken aikaa ns. vapaalla jalalla ja kävin todella usein kävelemässä metsässä, vietyäni ensin lapsen päiväkotiin. Niistä kävelyistä sai todella paljon virtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin aamuisin heräävä metsä on vain niin taianomainen. Liian usein työaamuina on vain niin kiire, että jää lenkit lyhyiksi. Nyt otan kaiken takaisin <3

   Kerätään virtaa tulevaan pimeään kauteen. Siinäkin on puolensa <3

   Poista

 

Newsletter

Widgets