Top Message

www.oblik.fi

VILKAISU LASTENHUONEEN MUUTOKSEN KESKELLE

Täällä on ollut hiljaista. Syynä remonttipöly ja rautakaupoissa juokseminen. Ajattelin kuitenkin vilauttaa pienen pienen palasen muutoskohdetta tässä vaiheessa. Palataan myöhemmin vielä paremmin siihen mitä kaikkea onkaan tehty ja millaiselta lopputulos näyttää. Kameraan on tallentunut projektin eri vaiheista 150 kuvaa, joten paljon juttuja tulossa myöhemmin ;). Nyt taas kuitenkin muutoskohteen kimppuun, tänään projektina onkin rakentaa liukuoville kehykset ja maalata viimeisetkin nurkat huoneesta. 


Pitää muuten ihan erikseen hehkuttaa - nämä värisävyt ovat olleet täydelliset! Aina ei tosiaan mene kerralla nappiin, mutta nyt - olen korviani myöten ihastunut siniseen ja vaaleanvihreään. Tekisi mieli laajentaa tätä väriskaalaa laajemmallekin kotiimme :D. Kaikki koodit rempassa käytettävistä värisävyistä löytyy tästä aiemmasta suunnitelmapostauksesta.

Remppaterveisin,
Jutta

PS. Vastaan kaikkiin kommentteihinne vielä tämän illan aikana, kiitos kun olette jättäneet niitä <3

Lastenhuoneen muutos toteutetaan yhteistyössä Tikkurilan kanssa.

 1. Näyttää hyvältä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ihan hurmioissani näistä sävyistä, koko huoneen tunnelma muuttui kertaheitolla :)

   Poista
 2. Hienoa tulee - ja kateeksi käy: meillä remppa etenee systeemillä yksi askel eteenpäin - kaksi taakse;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä niinkin :D Odottelen kauhulla sitä hetkeä kun itsetehdyt ovet ja niiden kehikot nostetaan roikkumaan. Pelkään kuollakseni ettei suunnitelma toimi. Mutta sitä ei näe ennen kuin yrittää ;) Tsemppiä urakkaan myös sinne teille :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olen ihan täpinöissäni täällä tästä sinisen sävystä - se on täydellinen <3 Ja tekee huoneesta sopivan raikkaan :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin tulee meidänkin mielestämme. Vielä on paljon viiimeistelyä tehtävänä, mutta luulen suurimpien hommien olevan jo valmiit :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets