Top Message

www.oblik.fi

KREIKKALAINEN KASVISPIIRAS

Löysin huippuhyvän reseptin Kotivinkistä jokin aika sitten, ja viimein sain kokeiltua sitä myös itse. Valmiin piirakkapohjan päälle tehty juustotäyte ja paiston jälkeen päälle asetellut tuoreet kasvikset näyttävät ja maistuvat yhdessä herkulliselta. 

Nopeasti valmistuva suolainen piiras pelastaa viikonlopun ja ainekset ovat helposti muunneltavissa kaapista löytyvillä raaka-aineilla. Täytteeseen sekoitin keskenään kaksi munaa, paketin fetaa, pienen pussin mozzarellaa ja 2dl ruokakermaa. 


Paistoin pohjaa ensin yksinään 10 minuuttia 200 asteessa, jonka jälkeen lisäsin juustotäytteen esipaistetun pohjan päälle. Paistoin piirasta vielä täytteen kera 30 minuuttia lisää. Ennen tarjoilua ripottelin päälle tuoretta rucolaa, punasipulia, pilkottuja minitomaatteja ja makeaa paprikaa. Pari pyöräytystä mustapippuria päälle, niin piirakka oli jo valmis pöytään.

Herkullista alkavaa viikonloppua!
Jutta

  1. Voi eikä, miten voikin jokin noin yksinkertainen näyttää noin syötävän hyvältä! Nyt tuli ihan järkyttävä nälkä! Pakko testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä näyttää. Eikä vaadi tosiaan mitään suuria leipurilahjoja tämä :). Tuoreet vihannekset tuovat ihanasti väriä ja makua peruspohjan päälle.

      Poista
  2. Tosi ihania kuvia, nams!! Tuo piirakka näyttä kyllä niin ihanalta <3 ja keittiö <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voin kertoa ,että herkullista se todella olikin. Nam! <3

      Poista

 

Newsletter

Widgets