Top Message

www.oblik.fi

DIY JOHTOJÄRJESTÄJÄ


Se tunne, kun työpöydällä makaa monta erilaista USB -johtoa, joita turhan harvoin jaksaa irroittaa koneesta. Ei tarvita kuin kameran, aktiivisuusrannekkeen ja puhelimen piuhat kiinni niin sekasorto on taattu. Lisäksi monet johdoista on hieman liian pitkiä, sillä niitä pidetään kuitenkin lähellä laitetta. Päätin ryhdistäytyä ja tehdä pari "johtojärjestäjää", jotta työpöydän sekamelsa saataisiin edes hieman taltutettua.

Tarvitset johtojen taltuttamiseen: 
- palan nahkaa
- nahkanarua 
- napin

Työvälineiksi riittää: 
- tekstiililiima (liimasin kaksi nahanpalasta yhteen, jotta tästä tulisi tukevampi) 
- sakset 
- revolveripihdit (reiän tekemiseen).

Aikaa kului noin 30 minuuttia liiman kuivuminen mukaanlaskettuna.

Mukavaa sadepäivän puuhaa sanon minä!
Jutta

 1. Kätsä idea :) Olen haaveillut siitä koirasta, joka syö johdot sisäänsä...en muista kenen valmistama jutska on. Mutta saa olla melkoinen Dobermanni, jonka sisään meidän johtoviidakko mahtuisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä tiedän mistä sä puhut! Sellainen olisi kanssa näpsä. Ja ei toki tämä mitään johtoja piilota, lähinnä estää niiden lojumisen pöydällä ja solmiutumisen keskenään. :)

   Poista
 2. Kiva idea ja sulla noita hyviä ideoita riittää :) Tuo johtoviidakko on kyllä jokaisen kodin helv...i.
  Viikonloppuja sinne!

  VastaaPoista
 3. Sä olet uskomaton :))

  VastaaPoista
 4. Tämä oli aivan nerokas idea! Mua harmittaa ku kommentointi tökkii fb:n kautta tullessa ja siksi jää niin usein kommentoimatta sun ihania juttuja.. Mut tämänkin teen sitten kun löydän nahan palan jostain postikorista! Kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten niin totta, aina kun FB linkistä tulee, on kommentointi todella haasteellista. Ei muuta kuin metsästämään nahanpaloja jostakin :) Mun viimeaikaiset DIY jutut on taidettu lähestulkoon kaikki tehdä nahasta, heh. Pitäisiköhän välillä vähän vaihtaa materiaaleja :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets