Top Message

www.oblik.fi

VASTAKOHDAT


Keittiöpostaukset jatkuvat. Tällä kertaa tosin fiiliskuvien pohjalta. Nämä kuvat ovat olleet keittiökansiossani jo pitkään. Olen aika ajoin palannut niihin ja miettinyt mikä niissä kolahtaa. Päätin liittää kaikista inspiroivimmat yhdeksi kollaasiksi ja tämän ideakartan myötä alkoi rakentumaan myös meidän keittiösuunnitelmamme.

Vasta nyt huomasin kuinka paljon vastakohtia tulevassa keittiössämme tullaan näkemään. Se ei välttämättä ole lainkaan huono asia - päinvastoin. Juuri nyt suunnitelma tuntuu hallitulta kaaokselta. Sellaiselta, jonka ensimmäiset osat ovat jo pian täällä. En malta odottaa!

Jutta

 1. Aivan ihania inspiraatiokuvia! Voi kun minäkin saisin suunnitella alusta asti uuden keittiön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aikamoisella kiireellä me näitä päätöksiä jouduttiin tekemään ja se hieman harmittaa. Ajan kanssa olisi saattaanut löytyä vielä joitakin lisäideoita, jotka nyt jäivät huomaamatta. Jälkikäteen niiden toteutus on aina vähän niin ja näin. No mutta, tyytyväinen olen kuitenkin valintaamme. On niin kaunis, että voi jestas <3

   Poista
 2. Oi vastakohdat ovat niiiiin ihania! Sain juuri mammaltani lipaston 50-luvulta, ja rakastan sen värin, muodon, ajan ja tyylin kontrastia moderniin keittiöön ja valaisimiin.. Aivan ihania fiiliskuvia, en malta odottaa teidän remppajuttuja! Tuo leikkuulautakuva on niin ihana.. En meinaa mistään löytää tuollaisia ei-kellertäviä leikkuulautoja, hmph..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin kurkkimassa sitä, ja se on aivan ihana. Jos se on siis juuti se, joka näkyi hiljakkoin kuvissakin. Täällä ei itsekään oikein maltettaisi odottaa. Aika tuntuu matelevan oikein kunnolla tämä suhteen. Mutta kyllä se kevääksi valmistuu. :)

   Poista
 3. Kontrasteista ja vastakohdista syntyy yleensä se kiinnostavin sisustus. Edellisen postauksen keittiösuunnitelma vaikutti myös todella hyvälle, jään mielenkiinnolla odottamaan valmista lopputulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä. Vaikken niitä tarkoituksella ottanutkaan suunnitelmiin, niin oikein mainio lopputulos tästä varmasti tulee :)

   Poista
 4. Ihania inspiraatiokuvia! Innolla tosiaan odottelen lopputulosta, näyttää sen verran kivalle jo nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä ei voi tulla kuin hyvä lopputulos. Tai niin ainakin haluan uskoa :)

   Poista
 5. Ihana kollaasi, lopputulos on varmasti upea. Aurinkoista keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotellaan jo ihan malttamattomina täällä, että päästään seuraavaan vaiheeseen :). Oikein paljon iloa viikonloppuusi Minna <3

   Poista
 6. Upea kollaasi ja huippuja ideoita niistä kumpuaa. :) Vastakohdat on niin parhaita sisustuksessa, tulee sellainen omanlainen lopputulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin itsekin uskon! Pehmeä ja kova - vaalea ja tumma - kulmikas ja pyöreä... Niistä tulee kyllä hyvää särmää kun laittaa yhteen :)

   Poista
 7. Kaunista! Teille tulee niin upea keittiö! Odotan innolla projektin edistymistä :)

  VastaaPoista
 8. Nyt alkaa itsekin jo uskomaan todeksi tätä, että joskus tämä loppuu. Kaksi kuukautta kulunut ja vihdoin on alettu pintoja laittamaan kuntoon. Aikamoista :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets