Top Message

www.oblik.fi

MOODBOARD / TAMMIKUUN VÄRIT

Niin vaihtui vuosi. Niin paljastui samalla vesivahinko. Paikat levällään, mikään ei etene, pää täynnä kysymysmerkkejä ja epätietoisuutta. Kuinka laaja urakka on edessä, koska vettä saa taas käyttää, kuka maksaa, milloin kuivurit tulevat, kuka on vastuussa ja koska jotakin tapahtuu seuraavaksi? 

Koska kysymysten pyöritykseltä en kykene tekemään mitään järkevää - päätin rentoutua ja rakentaa tammikuulle tunnelma- /värikollaasin.

Luonnosta inspiraatio tulee juuri nyt piipuista nousevasta savusta, järven yllä leijailevasta sumusta, oksien päällä olevasta kasteesta ja aamuisin kattojen yllä uivasta usvasta. 


Rauhallista viikonvaihteen jatkoa sinulle,
Jutta

 1. Nyt kyllä on pakko todeta, että huh huh :( Onneksi uskon,että asiat järjestyvät. . . silti voin kuvitella, että siellä ei juuri nyt mitkään lohdutukset auta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivotaan. Kauhea epätoivo vaan valtaa päivittäin kun tuntuu ettei mikään etene. Lopussa kuitenkin kiitos seisoo. Ehkä. :D

   Poista
 2. Täällä yksi kohtalotoveri, ensin paljastui että jääkaappi (melko uusi) on vuotanut ja lattia kärsinyt. Samassa yhteydessä paljastui vieressä olevan kylpyhuoneen vesivahinko! Ja vakuutusyhtiöhän löysi tietysti jonkun porsaanreiän ettei joudu kylpyhuonetta korvaamaan... Onneksi olemme positiivisia ihmisiä, ja totesimme että asioilla on tapana järjestyä ja olikin jo aika remontoida. Ei kun suunnittelemaan:) t:alan ammattilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou! :( Kuulostaa hurjalta hommalta. Sitä porsaanreikää mekin pelkäämme. Kukaan ei ole ottanut vielä vastuuta asiasta eikä mustaa ole valkoisella kenen homma tämä oikeastaan onkaan. Toivon äärettömästi tsemppiä teille! Asenne ainakin on kohdillaan ;)

   Poista
 3. Voi kurjuus tuota vesivahinkoa:((( Toivottavasti ei ole laaja ja toivotaan, että vakuutus tms. korvaa asian! Tsemppiä♥

  Ja ihana moodboard! Kauniita ja rauhoittavia värisävyjä! Tykkäilen suuresti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä täällä odotellaan. Päätöksiä. Asioita mutkistaa se, että osa on omalla, osa vakuutusyhtiön ja osa taloyhtiön vastuulla. Mutta toivottavasti kaikki lopulta päätyy hyvin.

   Moodboard on kyllä ihana - sain siitä itselleni superpaljon virtaa <3

   Poista
 4. Voi ei! Voimia kaiken vahingon keskelle. Todella ihana moodboard!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Siinä se loman autuus sitten haihtui kuin tuhkana tuuleen :D Mutta on se loma ensi vuonnakin ;)

   Poista
 5. Upea kollaasi, mutta voi ei mikä tilanne. Toivon todella, että vakuutus korvaa vahingon ja kaikki korjaantuu nopeasti!! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3. Toivotaan täälläkin peukut pystyssä. Huomenna taas lisäinfoa tilanteeseen (ehkä) tulossa.

   Poista
 6. Voi ei, toivotaan että kaikki kääntyy parhain päin. Tsemppiä ♥

  VastaaPoista
 7. Kohtalotoveri! Meillä alkoi eilen tippua vettä katosta, yläkerran vuosi sitten remontoidun kylpyhuoneen alta. Kattolevyn takaa paljastui pettänyt viemäriliitos. Onni onnettomuudessa, että taisimme havaita vuodon heti alkuunsa, rakenteet näyttivät kuivilta. Nyt toivotaan, että korjaus onnistuu alakautta ettei mene kylppäri uudelleen remonttiin.Tsemppiä teille selvittelyihin, toivottavasti pääsette vähällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitto! Onneksi tosiaan huomasitte. Meillekin todettiin, että yleensä alakerran asukas huomaa vahingon ennen itse vahingon keskellä asuvia. Vesi kun tipahtelee sieltä alaspäin. Mutta meillä sen verran tiiltä ja betonia täällä vanhassa tehtaassa välissä, ettei (kop kop) ainakaan vielä alakertaan ole valunut. Toivotan teille superpaljon tsemppiä sinnekin ja asioiden pikaista etenemistä!

   Poista
 8. Voihan vesivahinko :( Tsemppiä sinne!
  Ihana moonboard, sinulla on kyllä tuo taito tehdä kaikki niin kauniisti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Kiitos <3

   Ja voi mitä sanoja, sinä osaat ne kyllä valita aina oikein <3

   Poista
 9. Olipa inhottava vuoden aloitus, mutta kaikessa pahassa on myös hyvät puolet, toivottavasti ne selviää teille pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä täällä itsekin odottelen. Toivon vain, että asiat etenevät - epävarmuus ja odottelu on turhauttavaa ja raastaa hermoja hurjasti.

   Poista
 10. Tsemppiä! Toivottavasti siellä saadaan asiat rullaamaan ja ei ole järjettömän suurta vahinkoa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin peukut pystyssä että asiat saataisiin vihdoinkin rullaamaan. Kiitos tsempeistä :)

   Poista
 11. Ou nou, vesivahingot on kökköjä! Toivottavasti teillä olisi mahdollisimman pieni. Moodboardista on pakko sanoa, että lumoava!! Ja niin kauniilla sanakuvilla kuvailet värisävyjä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Todella kökköjä. Kieltä näytän niille!

   Ja kiitos - jotakin kaunista kaaoksen keskelle <3

   Poista
 12. Jeps, nyt vaan if:in- bändi soittamaan ja viihdyttämään, kunnes paikat on kunnossa. Ottaa niin päähän edes kulla näitä vahinkoja, kävi liian lähellä meitäkin loppuvuodesta (=pojan perheessä). kaikki kesti niiiiin kauan,jopa niiden kuivausvehkeiden paikalle saanti. Ja sitten hävisi työmies, liekö veiläkään löydetty:))) Loppu hyvin, kaikki hyvin, mutta en haluaisi näitä kenellekään. Aina joudut maksumieheksi, vaikka kuinka vakuutat! Huokailen kanssanne ja toivotan hyvää alkanutta vuotta 2015!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan räjähtäisin nauruun jos tuo laulu alkaisi jostakin soida. Tai en tiedä nauraisinko vai itkisinkö :D. Meillä tosiaan nyt 9 päivää takana - eikä edelleenkään ainoatakaan kuivausvehjettä ole näkynyt. Vuoto toki tukittu ja havaittu. Mutta näillä mennään. Meidän vakuutusyhtiö ja taloyhtiö kun ei vieläkään ole lyöneet kättä päälle kenen vastuu. Toivottavasti sekin selviäisi pian, niin alkaisi tapahtua.....

   Kiitos kovasti ja myös sinne onnea alkaneelle vuodelle - tuokoon se mukanaan paljon iloisia asioita <3

   Poista
 13. Voi harmitus. Voimia kaiken keskelle - toivottavasti asiat järjestyvät parhain päin <3

  VastaaPoista
 14. Ihanan tunnelmallinen kollaasi! Mutta voi harmi sitä vesivahinkoa... Toivottavasti asiat selviävät pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin kauniita sävyjä kuin luonto meille juuri nyt tarjoilee.

   Kiitos paljon, toivotaan että pian alkaisi jo jotakin tapahtua :)

   Poista
  2. Siispä tsemppiä koitokseen..!😊

   Poista
 15. Täällä myös yksi kohtalotoveri.Meillä paljastui noin pari vuotta sitten,että jokin liitos oli vuotanut tiskialtaan alla...Se oli aikansa vuotanut ja kun kaapin rakenteet ei enää vetäneet,tuli vesi lattialle.Purkuun lähti puoli keittiötä ja eteinen.Onneksi oli onni sen verta myötä,että vakuutusyhtiö korvasi ihan asianmukaisesti!Mutta aikaahan se ei korvaa...sitä kun meni pelkkään koneelliseen kuivatukseen toista kuukautta.

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets