Top Message

www.oblik.fi

LOMA. MALAGA. AIKAA ITSELLEMME.Tätä on odotettu. Lento on juuri lähtenyt ja olemme matkalla Malagaan. Lapsi on hyvässä hoidossa ja kotivahtikin hankittu. Karvatassut jäi samassa hetkessä hellään hoitoon <3. Täydellinen breikki alkaneeseen syksyyn. Pitkästä aikaa vain me kaksi. Nyt rentoudutaan, ollaan vain ja nautitaan olostamme. Ei kummempia suunnitelmia tai aikataulutettuja asioita. Aamuisen fiiliksen mukaan vietämme päiviä. Jos tekee mieli istua koko päivä kahvilassa ihmettelemässä kaupungin menoa - se tehdään. Jos haluamme liikkua, kiipeämme upealle linnoitukselle ja vietämme päivän patikoiden. Uimaankin vielä päästään, päivä rannalla saattaa sisältyä suunnitelmiimme. Mene ja tiedä. Hetki kerrallaan. Blogimme vetäytyy pienelle lomalle tässä samassa. Palaamme taas entistä inspiroituneempina ja innostuneempina uusiin kujeisiin. 

Siihen saakka - voikaa hyvin ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!
Jutta & Pekka

 1. Oikein ihanaa lomaa! Nauttikaa <3

  VastaaPoista
 2. Oih, ihanaa lomaa <3 <3

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa lomaa teille ja nauttikaa!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa ja nauttikaa. Malaga on ihana paikka ja paljon nähtävääkin löytyy mukavasti ♥

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa, nauttikaa ja unohtakaa arki!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lomaa ja rentoutumista ennen syksyn uusia haasteita ja jonain päivänä myös arjen harmautta. Tankatkaa varastot täyteen valoa, iloa ja rentoa oloa :)

  VastaaPoista
 7. Hei Jutta!
  Voiko niitä sinun stop - kortteja tilata jostain? - ideacircuksen nettisivut ei aukea.
  Joulukortteja odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Stop -kortit eivät ole tosiaan myynnissä missään. Valitettavasti. Ideacircus on nyt lepäilemässä, sillä en pysty antamaan sille aikaa nyt koulun kanssa samaan aikaan senvertaa, että olisin tyytyväinen.... Jatkoa katsotaan sitten hetki kerrallaan :)

   Poista
 8. Kiitos kaikille yhteisesti <3. Loma teki hyvää, ja siellä tapahtui mahtavia asioita... <3

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets