Top Message

www.oblik.fi

HENGISSÄ.Hengissä ollaan. Vaikka täältä voisi muuta päätellä. Parin viikon hiljaisuus takana ja pää täynnä ideoita. Välillä tekee mieli pitää luovaa taukoa. Sen paikka oli nyt. Vastaan kaikkiin sinä aikana lähettämiinne kommentteihinne alkuviikon aikana. Kiitos kuitenkin jo nyt niistä etukäteen :). Ja pahoitteluni, etten niihin ole reagoinut. Tuntui siltä, että blogiloma ei olisi ollut kunnollinen, mikäli olisin pikkuisenkin avannutkin bloggeria. Siispä päätin pitää sen suljettuna koko reilu kahden viikon ajan.

Sillä välin on tapahtunut ihania asioita ja syntynyt uusia ideoitakin. Loma siis aivan varmasti kannatti. Palailen kuulumisten kera alkavalla viikolla, siihen saakka - hymyä ystävät (vähän leveempänä mielellään kuin allekirjoittaneella kuvassa :D)!

Jutta

 1. Voi upeus, miten kaunis kuva! Ihana kuulla, että loma kannatti<3

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva Jutta! Mukava kuulla, että loma teki tehtävänsä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! Ja kyllä se (blogi)loma tekee hyvää. Mä muistelin juuri kesää ja se mikä kesälomassa oli tänä vuonna parasta oli se, että olin oikeasti käytännössä ilman tietokonetta koko 4 viikkoa. Siirsin suurimman osan heinäkuun kuvista koneellekin vasta syyskuun puolella!

  Tervetuloa takaisin kuitenkin! <3

  VastaaPoista
 4. Wooow, jos loma saa näyttämään noin upealta, aloitan välittömästi! Tervetuloa takaisin kuitenkin, täällä maailma makaa mallillaan :)

  VastaaPoista
 5. Ui ihana kuva!! Juuri eilen mietinkin, mitähän sinulle kuuluu! Vaikka en siis ole edes ehtinyt tsekata blogiasi, tulit vain jostain mieleeni vaikka en tiennytkään blogihiljaisuudesta..Hyvää syksyn jatkoa ja intoa opiskeluihin! :)

  VastaaPoista
 6. Upea kuva sinusta! Hyvä kuulla, että loma on tehnyt tehtävänsä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Täydellinen kuva <3 <3

  VastaaPoista
 8. Oi, te ootte ihania <3. KIITOS! En voi muuta sanoi kuin että rakkaus kaunistaa, vai miten se meni ;)

  VastaaPoista
 9. Vau. Upea kuva - kaunis !!

  Blogiloma tekee varmaan jokaisella jossain vaiheessa hyvää.
  Malttaisikin joskus olla edes päivän bloggeria räpläämättä ;)

  VastaaPoista
 10. Siis niin täydellinen kuva ♥ ihana sinä!!!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets