Top Message

www.oblik.fi

DIY // VERKARANTA TOP 3

Saimme Vastarintamasta mielenkiintoisen haasteen. Tällä kertaa haaste toteutettiin miesnäkökulmasta!

Pidemmittä puheitta siis meidän kodin DIYt..

Meillä Verkarannassa ei ole säästelty "Diyaamisen" suhteen, voisin jopa uskoa meidän olevan jonkin asteen DIY fanaatikkoja joille Diyyttaminen on lähes jokaviikkoinen traditio. Mitkä sitten ovat meidän suosikki DIYt? Alla Pekan 3 stars selection DIY kokoelmastamme:

3 Stars: DIY keittiömme

Jos sitä niin nyt voi kutsua, vanha puustelliparka kun sai aivan uuden kuosin meidän oman käden kautta. Projekti oli isohko ja vaati meiltä kummaltakin paljon aikaa, kärsivällisyyttä ja työtunteja. Erikoista tässä hommassa oli se että suunnitelmat muuttuivat matken varrella jatkuvasti sitä mukaa kun projekti eteni. Lopputulos on kuitenkin mielestäni niin täydellinen kuin se meidän kodissa vain voi olla ja hanke sisälsi monia muutoskohteita, mm. Kaapistojen muutostyöt, avohyllyt, saarekkeen lisäpala ja taustaseinien uudelleen päällystys.
Ja tässä tämä komeus iPhonella ikuistettuna aikaa ennen muuttoa. Lattia oltiin saatu juuri maalattua, mutta muutoin täällä olikin melko erilaista kuin nykyään. Vai mitä mieltä olet, kannattiko tämä DIY?

2 Stars: Olohuoneen DIY pöydät

Olohuoneessamme, aivan meidän DIY keittiön kupeesta löytyvät toiset suosikkini, keittiön pyöreä ruokapöytä ja työskentelytaso. Näiden kummankin valmistus on mennyt periaatteessa saman kaavan mukaan: suunnittele, hanki jalat, hanki levyt, kiinnitä ne toisiinsa, maalaa ja valmis. Tämä oli aika sensuroitu versio työvaiheista eli noinhan kauniistihan se menee jos jättää pois ne kaikki kiukunpuuskat, hikipisarat, kirosanat ja kyyneleet joita oheistuotoksena myöskin syntyi, mutta uskoakseni nämä ovat monesti olennainen osa DIYn syntytarinaa ja tässäkin tapauksessa onnistuneet lopputulokset ovat kääntäneet nämä tuskan hetket työn riemuvoitoksi. Tähän voisi todeta, että "vaikeuksien kautta voittoon käy DIYaajan tie".
1 Star: makuuhuoneen "betoniseinä"

Tästä valinnasta annan täyden kunnian omalle puolisolleni joka industrial inspiraation löytyessä sai tämän kuningasidean ja melkeinpä toteuttikin sen täysin itse, ehkä siksi tämä onkin miehiseen makuun sopiva DIY :) Myönnän olleeni tämän onnistumisen suhteen melkoinen skeptikko siinä kohtaa kun katselimme Tom Hagan tapetteja, joissa jäljiteltiin betonipintoja ja mietimme minkälainen omasta seinästämme tulisi. No, tartuimme toimeen, kävimme maalikaupassa, tasoitimme seinän Tikkurilan prestolla ja Jutta hoisi lopun picassomaiseen tyyliin niin eihän siinä sitten voinut kuin hymyillä lopputulosta ihaillessa :)

Tässä Pekan suosikit tämän hetken DIY kokoelmastamme, pari muutakin DIY projektia oli hyvin lähellä TOP 3 sijaa mutta karsiutuivat viime hetkellä ankaran Tuomariston toimesta. Kuitenkin, yksi asia on varmaa; DIY elää meillä ja siitä tullaan vielä kuulemaan jatkossakin, paljon!!

-Pekka-

 1. Aivan upeita tuotoksia. :)

  VastaaPoista
 2. Siis ihan mielettömiä juttuja olette tehneet! Upean näköistä joka tilassa, keittiön muutos on huikea. Kiva kun vastasitte haasteeseen, tätä oli ilo lukea. <3

  VastaaPoista
 3. Wau, ihania kuvia! Teillä on kyllä niin kaunista :).

  VastaaPoista
 4. Ihan huikea tuo keittiön muutos! Kauniisti sisustettu koko iso tila.

  VastaaPoista
 5. Tuo keittiön muutos on kyllä niin upea, kyllä on kannattanut kaikki kiukunpuuskat ja hikipisarat:)

  VastaaPoista
 6. Entinen keittiönne sai hymyn huulille. Hassu tapaus. Ei yhtään asunnon henkeen.
  Nykyinen taas on erittäin!

  Kauniita projekteja.

  VastaaPoista
 7. Keittiö käy kyllä kämppään ihan täydellisesti! Hyvä te, diy-mestarit!

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Olette kyllä aivan mahtavan taitavia! Upeita juttuja!

  VastaaPoista
 9. Siis wau! Ensimmäinen kuva varsinkin on upea! Tykkään teidän tyylistä sisustaa.

  VastaaPoista
 10. Mahtavia toteutuksia kaikki! Kiva, että teillä ei ideat lopu kesken...

  Minulla on blogissani teille uusi haaste, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 11. Teillä on niin kaunista ja avaraa!!! ♥ Ja minkä hurjan upean muutoksen teidän keittiö on saanut!! :)

  VastaaPoista
 12. Keittiön DIY on ihan täysi kymppi! :)

  VastaaPoista
 13. Teillä on aivan upea koti ja ihan mahtavat muutokset olette sinne osanneet toteuttaa!
  Ja nuo upeat ikkunat... Ei voi kuin huokailla!
  Lisäsin tosi kivan bloginne lukulistalleni:)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets