Top Message

www.oblik.fi

NAIMISIIN // ENSIMMÄISIÄ AJATUKSIA


Avioliitto?
Olla lähellä ja tukea kun toinen on haavoittumaisillaan.
Jakaa hymyjä, jakaa pitkiä katseita.
Tehdä päätöksiä, ei oman, vaan yhteisen tulevaisuuden eteen.
Antaa tilaa itselle, antaa sitä myös toiselle.
Jakaa yhteinen arvomaailma ja arvostaa. 
Kunnioittaa toista niin paljon kuin ikinä kykenee.
Ymmärtää ja antaa anteeksi.
Luoda tavoitteita - yhteisiä. 
Tehdä töitä niiden eteen ja saavuttaa.
Antaa lupaus siitä, että minä olen tässä aina - sinun rinnallasi.
Rakastaa.
Ja rakastaa niin pyytettömästi ettei sille löydy enää sanoja. 
Häät?
Kauas vai lähelle?
Pienet vai suuret?
Meidän toiveet vai muiden odotukset?
Rennot vai viralliset?
Aurinkoa vai lunta?
Merellä vai maalla?
Tarkkaan harkitut vai miltä juuri silloin tuntuu?
Lapsivapaat vai ei?
Yksi päivä vai enemmän?
Hääjuttuja blogissa vai omana tietona?

Jutta & Pekka

 1. Oi oi. Paljon pohdittavaa. Paljon valintoja.
  Loppujenlopuksi kyse on teidän päivästä, jota muut saavat olla jakamassa kanssanne. Sen kun muistaa kaikkien valintojen läpi, niin pitkälle pääsee.

  Kauniita ja herkkiä kuvia olet valinnut. Noissa kiteytyy aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi kyllä täysin samaa mieltä. Vaikkakin silti mielessä painaa ja mietityttää mitä muut odottavat. Ei sillä pitäisi olla merkitystä, olet oikeassa!

   Eikä ihan vielä h-hetkikään käsillä ole, mutta mikäli päädymme pitämään häät kaukana, pitäisi olla liikkeellä melko ajoissa. :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia, sanoja sekä ajatuksia <3

  -Tiina

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus♥ Hääjuttuja on aina ilo kuulla ja lukea:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Viivi! Hieman mietityttää onko tämä oikea foorumi hääjuttujen pohdinnoille. Vaikkakin ihan uskomaton mahdollisuus samalla kuulla ajatuksia ja mietteitä teiltä muiltakin. :)

   Poista
 4. Ihanaa! Tietenkin täällä ruudun takana toivotaan, että hääjuttuja olisi blogissa. :)

  VastaaPoista
 5. Hurmaavia kuvia!
  Niin kuin Ilona jo sanoikin, päivä on Teidän. Teette siitä oman näköisenne, niin silloin varmasti kaikilla on hyvä fiilis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja noihin kuviin tiivistyy mielestäni hyvin paljon niitä ajatuksia, joita juuri nyt kämme läpi. Sitä tunnelmaa ja fiilistä ennenkaikkea :)

   Poista
 6. Ihanat kuvat ja postaus, ihan sydämeen sattui positiivisessa mielessä. Paljon valintoja, ehkä se että varaa suunnittelulle riittävästi aikaa ja luottaa resurssien puitteissa omaan intuitioon ikimuistoisesta juhlasta . Uskon että silloin osaset loksahtaa sitten kerrassaan paikoilleen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Ajatukset vain valuivat ruudulle hetken mielijohteesta ja senhetkisestä intuitiosta. Mutta usein juuri ne ajatukset ovat ne kaikkein syvimmältä sydämestä tulleet <3.

   Poista
 7. Paljon ihania ja suuria asioita pohdittavana! Mukavia suunnitteluja teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ennen suunnitteluita pitää kuitenkin tehdä muutamia rajavetoja jolloin tiedetään mitä jatkossa suunnitellaan :). Ja hirvittää, että ne päätökset olisi tehtävä tässä jo kevään aikana... Huih!

   Poista
 8. Ihania kuvia, ihania tunnelmia. Paljon pohdittavaakin. Kun kuuntelette omaa sydäntänne, otatte huomioon molempien toiveet - ja vain teidän toiveenne - teette häistä omannäköisenne, niin hyvin menee♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet täysin oikeassa! Muiden toiveilla ei tarvitse olla merkitystä. Hassusti sitä vain pohtii niitäkin asioita, kuinka jotkut muut suhtautuisivat jos tekisimmä näin tai noin... Siitä fiiliksestä pitänee päästä eroon tässä ensimmäisenä :)

   Poista
 9. Mukavia hää suunnittelu hetkiä teille 💙

  VastaaPoista
 10. Tuhannesti onnea kihlautuineille <3 Voi muistan tuon ajan, kuinka ihanaa oli häitä suunnitella ja miettiä niitä ratkaisuja. Mielelläni luen teidän suunnitelmista ja tulevasta hääpäivästä :)

  Onnea vielä tuhannesti!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Varmasti jotakin tännekin puolelle suunnitelmista eksyy, kunhan saamme joitakin ohjelankoja päätettyä vielä ensialkuun itseksemme :)

   Poista
 11. Iiks, yikes ja ihanaa. ONNEA VIELÄ <3

  VastaaPoista
 12. Onnea ja jännityksellä oottaen! <3

  Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Paljon kuitenkin tarvitsee vielä tapahtua asioita ennen kuin saadaan jotakin hahmotelmia eteenpäin :)

   Poista
 13. Voi mitä ihanaa suunnitelun aikaa sinulla edessä, vielä kerran onnea <3

  VastaaPoista
 14. toivottavasti tästä ei kuitenkaan tule mikään hääblogi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Blogimme ei ole oikein lukeutunut mihinkään kategoriaan tähänkään saakka. Eikä myöskään tästä eteenpäin. Meillä rempataan, laitetaan kotia, tuunataan ja puuhataan edelleen. Ja eletään sitä arkea kaiken keskellä. Tästä syystä hääjutut varmasti joiltakin osin päätyvät myös tänne blogin puolelle, sillä ne liittyvät arkeemme melko paljonkin.

   MUTTA. Vastaus toteamukseesi - ei, tästä ei tule ainoastaan hääblogi. Ja onneksi aina voi skipata ne aiheet ohitse, jotka ei itselle kolahda :) Toivottavasti löydät meiltä jatkossakin jotakin joka osuu omiin kiinnostuksen kohteisiin ja saamme edelleen jakaa inspiraatiota kodin ja sisustuksen saralla :)

   Poista
 15. Ooooh!!! Tää on niin ihanaa!!! Itse kun haaveissani salaa häitä suunnittelen ja kosintaa odottelen, ni ai että mä nautin ja fiilistelen toisten onnesta ja siitä että saa luvan kanssa rakentaa unelmien päivää ♥ Eli KYLLÄ toivon että jaatte palasia teidän suunnitelmista ja ajatuksista, se olisi ihanaa ♥ Onnea onnea ja nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jenni!!! Fiilistely on ihanaa ja siitä tulee niin hyvälle mielelle. Joten taidamme jatkaa hääjuttujen pohdintoja myös täällä :) Ja kyllä - me nautimme niin paljon ettei muusta väliä <3

   Poista
 16. Paljon onnea, tosi kivalta näyttää inspiraatiokuvat! Ehdottomasti on aina kiva lukea hääsuunnittelujuttuja. Sitten kun mietitte hääkuvaajaa, niin käykää toki minun sivuja katsomassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia onnitteluista! Odotettu yllätys tämä oli ja nyt sitten ollaankin isojen päätösten äärellä :) Kiitos myös vinkistä, pidän mielessä kun sinne saakka pääsemme :)

   Poista
 17. "Kunnioittaa toista niin paljon kuin ikinä kykenee." - siinä se on, totuus!

  Eikä omana tietona vaan blogissa, TIÄTTY! :)

  VastaaPoista
 18. Ihanaa! Tuhansittain onnea teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meena! Onnemme kukkuloilla täällä pörrätäänkin :)

   Poista
 19. Ihana postaus ♥ Niin kauniita lauseita. Tuosta tuli hyvä tunne. Tuttu. Me aina puhutaan, että avioliitto tarkoitti meille sitä, että rakkauden lisäksi löytyi paras ystävä. Joidenkin mielestä se on tylsää / liian arkista. Mulle tavallinen on parasta. Tehkää tekin juuri niinkuin itsestä tuntuu. Olkaa ja tulkaa onnellisiksi.

  Niin juu ja saisi sitä meillekin täällä vähän näyttää. Kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄYDELLISTÄ! Ja nimenomaan se, että tästä tuli sinulle hyvä tunne.

   Olen samaa mieltä kuin sinäkin, rakkauden lisäksi on oltava ystävyyttä. Ei liian paljoa (ettei rakkaus väisty sen tieltä) vaan sopivissa määrin ystävä, sopivasti kumppani, sopivasti sielunkumppani ja sopivasti vanhemmat. :)

   Tavallinen on parasta! Sitähän elämä kuitenkin pääasiassa on.

   Poista

 

Newsletter

Widgets