Top Message

www.oblik.fi

KOTIBLOGIT LEHDESSÄ // DIY

Heipparallaa! Viime viikolla ilmestyi ihka ensimmäistä kertaa lehti nimeltä Parhaat Kotiblogit. Uutukainen lehti on koonnut yhteen kiinnostavimpia blogeja Suomesta (ja pari vinkkiä ulkomailtakin). Bloggarit ovat tuottaneet koti-/blogiesittelynsä lehteen itse. Jos siis et ole jaksanut kahlata kaikenmaailman blogeja läpi ja etsiä mieluisia ideoita, on tämä sinulle oiva väline löytää uusia tuttavuuksia. Jos taaskin olet blogien suurkuluttaja, en usko että löydät mitään sellaista, jota näiden henkilöiden blogeista ei olisi jo aiemmin löytynyt. 
Saimme yllättävän yhteydenoton kyseiseltä lehdeltä jo jokin aika sitten, ja meiltä kysyttiin saako meidän eteisen tulostettavat printit heittää lehden "parhaat verkosta DIY" -osioon. Mikäs siinä, täällähän ne muutoinkin teidän ladattavananne ovat. Joten jos sinulta on tuo mennyt ohi jo aikaisemmin, niin löydät printit oikean laidan tunnistepilvestä kätevästi (DIY) tai suoraan tästä linkistä.
Oletko sinä muuten jo tutustunut kyseiseen lehteen ja mitä olit siitä mieltä? Tuttuja kasvoja ehkä ennenkaikkea tuttuja koteja oli useita :). Itseäni ehkä hieman häiritsi kyseisen julkaisun pikkuisen sekava ulkoasu. Tunnustaudun itsekin fonttileikkien suurkuluttajaksi, mutta jotenkin se painettuna lehtenä pisti hieman silmään - toi jotkin osiot melko levottoman oloisiksi. Mutta muutoin ei kyllä pahaa sanottavaa julkaisusta ole. :) Erityisesti plussaa tekstin määrästä. Huikeasti luettavaa ja monipuolinen sisältö. Niistä oli ensimmäinen Parhaat Kotiblogit lehti minun mielestäni tehty. 

Jutta
PS! Mitä mieltä olet, haluatteko jatkossakin saada joitakin printtiraakileita blogin puolelle jakoon? Jos kyllä, niin mahtavaa jos osaat antaa vinkin kuinka ne PDF -muodossa tänne bloggeriin saataisiin. Yritin sitä jo viimeksi, mutta jokin meni vikaan... Että tekniikan ihmelapsi täällä vaan hei!! :D

 1. No nehän kuuluu just nimenomaan sinne "parhaat"-osioon. Aivan ihania. (Huomaan vaan, että mulla on mennyt paljonkin kivoja juttuja ohi, mutta onneks tilanteen ehtii korjata :)).
  Ja kiva uus banneri sulla taas kerran.

  PS: laitoin sulle viestin FB:iin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aika hassulta kategorialta se minusta itsestäni tuntuu :)

   Banneria ei ollut alkuvuoteen meillä lainkaan, kun en oikein pystynyt päättämään millainen olisi hyvä. Mutta tuollainen siitä sitten tuli, kiitoksia siis kehuista. :)

   Etsin aikani tuota viestiä, kunnes tajusi katsoa MUUT -postilaatikon, siellähän se viesti olikin. Vastailen sulle sinne :)

   Poista
 2. Onnea lehtijutusta! :)
  Tuo lehti on tänne vielä aika uusi tuttavuus, joten kiitos vinkistä ja mielipiteistä. Täytynee tutustua tarkemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vain kovasti. Eipä tuo nyt niin suuri homma ollut, mutta jännittävää kuin mikä kun omat jutut halutaan painaa lehteen :)

   Poista
 3. Juuu printtejä!! :) Tuo oli niin ihana mikä lehdessäkin koristaa ❤ Olisi kyllä ihana päästä tuo lehti selailemaan :)

  VastaaPoista
 4. En ole ko. lehteen törmännyt, täytyykin selata lehtihylyllä seuraavan kerran. Ja nuo printit, lisää olisi kiva mutta mä en osaa kyllä neuvoa noissa atk-puolen ongelmissa, sori :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uusi lehti siis kyseessä ja ensimmäinen numero. Jos muistan oikein, niin seuraava ilmestyy vasta kesällä, joten hyvin ehtii hankkimaan omansa ennen seuraavan numeron ilmestymistä ;)

   Poista
 5. Kiva uus banneri!
  Pdf täytynee laittaa jonnekin tiedostonjakopalveluun ja linkittää bloggerista sinne. Itekin tota joskus mietin enkä tuon kummempaa ratkasua keksinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! Sellainen yhden illan väsäily, joka sitten lopulta päätyi julkaisuun ;) Kauan me oltiinkin ilman koko banneria kun ei pystynyt päättämään millainen olisi tarpeeksi hyvä :D

   Koitan saada linkitettyä sen vaikkapa tuonne Dropboxin puolelle, kuten Petteri alla lisä-vinkkasi. Katsotaan kuin käy ;)

   Poista
 6. Jep, linkata ne pdf:t pitää johonkin. Dropbox voisi olla kaikista helpoin käyttää. Ainakin tuo lehden kansi näyttää niin sekavalta, että tuo fonttileikkiminen saattaa olla kyllä mennyt hieman yli heillä :) Täytyypä koittaa muistaa ostaa tämä kaupasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy varata tähän päivä aikaa että tutustun tapaan jolla ne linkataan johonkin. Kiitos siis tuosta Dropbox -vinkistä!

   Vaikken oikeastaan monesti kiinnitä huomiota edes lehtien fontteihin ihan kauhean paljon, niin tässä se meni kyllä minusta myös vähän yli. Ei siinä muuta, mutta kun luettavuus alkaa kärsiä eri fonttien leikittelystä ja ulkoasun sekavuudesta... Paljon pieniä tekstiboxeja ja erilaisia huomionostoja. Vähempikin olisi riittänyt. Mutta kuten totesinkin, muutoin oikein kelpo lehti :)

   Poista
 7. Hienoa, että pääsitte lehteen mukaan. Siinä tosiaan olikin paljon tuttuja koteja :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä yllättävä yhteydenotto! Ja toki siis suostuttiin :) Hauskoja juttuja ja paljon tosiaan tuttuja lehti pullollaan! Kivaa viikonloppua myös Hankoon!

   Poista

 

Newsletter

Widgets