Top Message

www.oblik.fi

UUTTA VUONNA 2014 // IDEACIRCUS

Monet (tai ainakin jotkut teistä) saattavat muistaa piskuisen yritykseni, joka pyöräytettiin henkiin viime vuoden loppupuolella. Joulukortteja myytiin valtavasti, joka yllätti allekirjoittaneen täysin. Suunnitelmat menivät siis melko lailla heti pipariksi syystä että kuvittelin minun voivan suunnitella loppuun sisustuskorttivedokset heti siinä joulukuussa. Mutta olinkin siitä onnellisessa asemassa, että "työ-vapaa-aikani" postitin joulukortteja ja lähettelin tilausvahvistuksia eteenpäin. Uusien tuotteiden suunnittelu sai siis odottaa. Nyt on kuitenkin ensimmäinen vedos uunituoreena saapunut painosta kotiin ja materiaalivalinnat tehty!
Marraskuussa julkaisin täällä blogin puolellakin pari printtiä, jotka oli mahdollista tulostaa kotikoneelta itselleen. Nyt toinen näistä on viimeistelty ja päätynyt Korttisetti n:o 1 ensimmäiseksi tuotteeksi. A5 kokoinen printti on painettu 170g vahvuiselle kartongille ja sopii näinollen vaikka seinälle teipattavaksi ilman kehyksiä. 
Inspiraatio on ollut todella läsnä viimeiset pari viikkoa, ja uusia kujeita on suunnitteilla vaikka kuinka ja paljon. Katsotaan moniko niistä päätyy vielä aikanaan julkiseksi ja moniko jää pöytälaatikkoon odottamaan parempia aikoja... ;)

Jos IDEACIRCUS on sinulle uusi juttu, pääset tutustumaan siihen esimerkiksi näin;
(kotisivuilla päivittyy myös silloin tällöin blogi, jonka voit myös halutessasi lisätä lukulistallesi)

Superhauskaa viikonloppua Verkarannasta! :)
Jutta

 1. Hyvältä näyttää! Meillekin joulukorttisetti kotiutui ja osa lähti jo maailmalle. En raaskinut kaikkia lähettää, että voi itsekin niitä vielä ensi jouluna ihailla(: Innolla odottelen mitä kaikki ihanuuksia on luvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että kortit olivat mieluisia :) Ja toivottavasti pystyn vastaamaan odotuksiin muidenkin tuotteiden osalta ;)

   Poista
 2. Täälläkin innolla odotellaan tulevia ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin kivalta!!! Innolla odottelen mitä kaikkea keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että printit miellyttävät myös muita kuin allekirjoittanutta :)

   Poista
 4. Haluaisin ihan heti tuon Stop-kortin!

  VastaaPoista
 5. Pitääkin tutustuta tarkemmin :) Mukavaa vikkonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tutustumaan! Kivaa sunnuntai-iltaa sinne! :)

   Poista
 6. Ihanaa!! Olethan vielä nauttinut?

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets