Top Message

www.oblik.fi

TYÖPISTEELLÄ TAPAHTUU... EI MITÄÄN!

Ja harhaanjohtavasta otsikosta poiketen, työpisteellä kyllä ollaan tehty töitä. Paljon töitä! Otsikon oli kai tarkoitus olla vain toteamuksena työpisteen ulkoasun tilanteesta :). 
Kohta tulee kevät, ja sehän tarkoittaa sitä, että lähes jokainen (tai ainakin aika moni?) nainen haluaa jotakin uudistusta kotiinsa. Niin minäkin. Mistään suuresta ei ole kyse, eikä missään nimessä remontista ;) Mutta jotakin piristystä/tavaroiden uudelleensijoittelua tekisi mieli harrastaa. Tiedättekö sen tunteen?
Laatikoston voisin luovuttaa pois pöytätasojen alta. Nyt kun uusi senkkimme vetää tavaraa sisäänsä huomattavasti enemmän kuin aiempi alakerrassa ollut - olisi laatikoston tavaroillekin paikka valmiina. Ehkä se keventäisi työpisteen ilmettä? Edes hieman... Pöydälle tekisi myös mieli askarrella joitakin uusia ihania laatikoita, mutta inspiraation haku on vielä hieman vaiheessa. Liian usein käy niin että keväisin (tai kevään lähestyessä) innostun väreistä. Ja sitten viimeistään kesäkuussa olen niihin lopen kyllästynyt. Joten jos joku on varmaa - ei väriloistoa tulla näkemään tänäkään vuonna meidän kodissamme pieniä pikkutavaroita lukuunottamatta. 

Entä teillä - aiheuttaako lähenevä valoisa aika värihimoa ja kodinlaittovimmaa?
Jutta

 1. No totisesti aiheuttaa. Meilä täysi hurlumhei päällä, joka huoneessa jotain pientä meneillään. Onneksi olen kotosalla lasten kanssa, niin ehdin päivisinkin edistää näitä mun projekteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottavaa kuulla, että sitä on liikkeellä muuallakin ;)

   Poista
 2. Tuttu tunne, meille rantautui juuri värikäs peitto. Katsotaan kauanko kestää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OHO! Väriä teille? ;)) Mutta se on tämä valoisampi vuodenaika kun alkaa aiheuttaa värihimoa. Näin se on nähtävä ;)

   Poista
 3. Oi, tiedän sen tunteen niin hyvin. Jotain pitäisi tehdä, muttei oikein tiedä mitä. No, tänään tein kodinhoitohuoneelle pienen kasvojenkohotuksen ja kyllä taas kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Eli meitä on siis useampia ;) Pienistä jutuista sitä saakin itsensä tyytyväiseksi! Kivaa viikonloppua sulle Saga! :)

   Poista
 4. Niiiiin tuttu tunne:)! Tuo teidän työpiste näyttää omaan silmään tosin jo nyt aivan täydelliseltä, ihana♥

  VastaaPoista
 5. Ihan näin vakoillakseni kysäisen: mikä tuo läpinäkyvä kupu-vekotin on?? Ettei vain ole basso/kaijutin? Meillä miehellä on kova musiikkilaitteiston uudistusliike meneillään, ja minähän lähden tähän mukaan jos noin kauniita on saatavilla ;)

  Ihana työpiste, ja vimmaa on havaittavissa täälläkin suunnalla. Mistäköhän saisi jonkun painavan peikon istuskelemaan säästöpossun päälle ettei kevätvimmat vie ropoja mennessään?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri sellainen ;) Eli basso. Kaksi läpinäkyvää kaiutinta on myös pöydällä, sellaiset tikut - ei näy kovin hyvin kuvissa. Tämä oli lopulta paras kompromissi johon päädyimme. Minä halusin katsetta kestävää, mies halusi äänenlaadultaan riittävää ja vain tietyt merkit kelpasi (itse en niistä mitään ymmärrä). Ja merkki on siis harman kardon. On siis meillä kiinni useimmiten koneessa, mutta välillä puhelimessakin, näppärä ja äänenlaatu vastaa kyllä suurempaakin kotiteatteria :)

   Ja tuosta peikosta en osaa sanoa - ei ole näkynyt :D Huikkaa jos tulee vierailulle, ja lähetä seuraavaksi meille ;)

   Poista
 6. Illalla kotiuduttiin esikoisen kanssa maalikaupasta. Mimmin pitää kuulemma saada huoneeseensa vaahtokarkkiseinä. Ja koskapa olen tämän viikon lomalla, niin mitäpä sitä sitten odottelemaan. Huomenna pensselit laulamaan ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahtokarkkiseinä? Kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Maalaaminen on huippukivaa - saa nopeasti ja kohtuu helposti todella suuren muutoksen :)

   Poista
 7. Täällä myös tekisi mieli uudistaa koko koti :)
  Mistä on tuo teidän työpöydän taso on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa vikaa siis sielläkin ;)

   Ostettiin tuo Levy-Jaatilta (sellainen vaneri-/levykauppa Turussa). Ylijäämäpalat jalkojen päälle vain asetettiin. Ja kyseessä siis ihan vain paksua vaneria, jossa valkoinen laminointi päällä. Joskus olen kuullut ikilevyksikin tällaista kutsuttavan.

   Poista
 8. Kyllähän sitä tautia täälläkin liikkuu :)

  Minä kun tykkään avohyllyistä niin keventäisin pöydältä tavaraa avohyllylle.Eka kuvaa kun katson niin pöydän yläpuolelle laittaisin 1-2 hyllyä.Pitää tietysti ottaa huomioon et jos joskus pöytä muuttaa tuosta pois niin voiko hyllyt silti jäädä ja jääkö isot reiät jso ne ottaa pois,taisi olla betonia seinät teillä että niihin ei niin vain hyllyjä asenneta.
  Mutta ilman hyllyjäkin mä niin tykkään tuosta teidän kodista.Ja ilman niitä värejäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että meitä tosiaan taitaa olla aika monia samasta vaivasta kärsiviä ;)

   Olen miettinyt samaa (avohyllyä/-jä). Mutten oikein tiedä millaiset? Osaatko antaa jonkun hyvän vinkin? Yksi tauluhylly meillä olisi käyttämättömänä, mutta siihen ei juuri tavaraa mahdu syvyyden puolesta laittamaan. Kovin syväkään toisaalta hylly ei saisi olla, ettei häiritse silmien korkeudella. Hmpf! Hankalaa tämä päättäminen ja pohtiminen ;)

   Poista
  2. Tässä Pihkalan linkissä on ihanat hyllyt!Itselle haluaisin jotain tuollaista.
   http://talopihkala.blogspot.fi/2014/01/under-construction.html#.UuKwjLTkvIU

   Poista
 9. Mulla syyhyää sormet niin, ettei jaksa enää yhtään odottaa. Aloimme siipan kanssa suunnittelemaan alakerran remonttia vuosi sitten. Pari ennalta suunniteltua matkaa on pidentänyt toteutumisvaihetta ja koska kaikkeen ei pysty rahallisesti repeämään yhtä aikaa, remontti ajoittuu nyt tulevalle kesälle. Mieli tekisi uudistaa vaikka mitä, mutta yritän nyt malttaa vielä h-hetkeen. Eniten odotan lattianvaihtoa! Meille tulee valkoinen lattia, jeee!!! Olen niin kauan siitä haaveillut! Teillä on myös aivan ihana valkoinen lattia, mitä matskua se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette todella kärsivällisiä. Ja sitä paitsi hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se meni? ;)

   Valkoinen lattia on kyllä ihana, tuo niin paljon valoisuutta koko asuntoon. Meidän lattia on vanha parketti, joka hiotiin ja maalattiin. Vaikka pitkän syksyn aikana sitä mietti usein että onko tuo valkoinen nyt niin paras juttu, kun kaikki lika näkyy samantien. Mutta on se - eli innolla oottelen teidän uutta valkoista lattiapintaa. Sitten kun sen aika on :)

   Poista
 10. No kyllä vain! Jotain tahtoisin duunailla tai tuunailla. Aika vain on kortilla, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pikkaisen on kyllä samaa vaivaa - ajan kanssa. Mutta kun tekee niin mieli vaan :D :D Jostakin sitä pitää nyt repiä tämän innostuksen tukahduttamiseen ;)

   Poista
 11. Koko ajan on kyllä tunne, että jotain pitäisi tehdä ja uudistaa, mutta mutta... yritän niin malttaa, koska toiveena olisi päästä joskus uuteen kotiin, tilat käy ahtaaksi! Mutta katsotaan sitä rauhassa... Tuo teidän työpiste näyttää niin ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo tunne! Jollakin pienellä jutulla saisi jo paljon aikaan, vähän askartelua ja tuunailua. Ihanaa puuhailua talvipakkasilla :) Ja hyvä mieli on taattu!

   Poista

 

Newsletter

Widgets