Top Message

www.oblik.fi

HETKIÄ // Arjen luksusta

Sain Juhlahuuma -blogin Jenniltä ihanan haasteen! Kiitos Jenni, tämä sopi tähän aamun kuin nenä päähän. Tarkoituksena kertoa kolme asiaa jotka tuovat luksusta elämään.  Meidän aamuumme kiteytyi monen monta onnellisuuden hetkeä.... Joten.... Tässä ovat minun arjen luksusta ja hyvääoloa tuovat asiat: 

Komppaan Jenniä heti ensimmäisessä arjen ilonaiheessa! En voisi rakastaa enempää niitä aamuhetkiä, kun ei ole kiire mihinkään. Päätettyäni jäädä osittain pois ansiotyöstäni, olen huomannut kotiaamujen voimaannuttavan minua hurjan paljon. Jo se tunne, kun nouset ja tiedät että mihinkään ei ole pakko lähteä, aikataulu menee juuri niinkuin sen itse suunnittelen, ja aamulla kaikki mahdollisuudet on avoinna. Se tunne on sanoinkuvaamaton. Tälä hetkellä lähden kahtena aamuna töihin jo aikaisin. Muina aamuina ei ole kiire (osittain työvuorojen, osittain kotipäivien ansiosta). Se on lumoavaa. Voi olla paljon tekemistä, voi olla paljon asioita hoidettavana, mutta se ajatus herätessä - kun aamiaisen ehtii syödä ilman hoppua.. Se tunne, kun saatan lapsen kouluun ja matkalla jutellaan hänelle tärkeistä asioista... Se viipyilevä hetki metsässä koirien kanssa kun kaikki on hiljaista... Tiedätkö ne hetket? Niissä on jotakin erityistä!
Toiseksi arjen luksus -hetkeksi nostan ehdottomasti kotimme. On niin täydellistä asua täällä. Viimeksi eilen ulkoilun päätteeksi taisin jälleen huokaista ihastuksesta ja todeta; olen niin onnellinen täällä, ettei tosikaan! On niin hyvä olla, on niin täydellinen rauha. Juhlaa enemmän kotonamme vietetään arkea - mutta oikealla asenteella sen voi kääntää itselleen juhlaksi. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun raskaan päivän jälkeen ulko-ovella olen kuin olisin nielaissut ampiaisen. Mutta kun oven vetää kiinni, on kotona, on turvassa, on hyvä olla.... Tuntuu kuin aika pysähtyisi. Koti ja siellä olevat rakkaat. Ne on tämän elämän parhainta luksusta...
Tiedättehän sen fiiliksen kun johonkin uppoutuu? Hyvä kirja, lehdet, kauniit kuvat, musiikki... Aika euforinen olotila.. Olen melko spontaani ihminen ylipäänsä, ja myös näiden osalta. On aikoja, kun en lue juurikaan, sitten on taas niitä, kun en saa nenääni irti koukuttavasta kirjasta. On niitä päiviä kun musiikki soi täysillä koko päivän, on niitäkin kun en halua kuulla sitä laisinkaan. Nämäkin hetket ovat minulle tärkeitä...

Olisin voinut myöskin kertoa siitä, miten tulen hyvälle tuulelle kauniista merkkilaukuista, siististä kodista, upeista juhlista, korkeista koroista, kampaajalla käynneistä, ystävistä, pitkistä lounaista, perheestä, parisuhdeajasta (mikä sana!), lapsen halauksesta tai vaikkapa kauniiseen pakkaukseen pakatuista kauneustuotteista. Nämä on nimittäin myös sitä arjen luksusta, josta nautin. Paljon! 

Kolme kuitenkin valitsin, ja ne kuvastavat sitä miltä tuntuu juuri nyt. Tänä aamuna, kun kaikki on hiljaista, me kaksi hymyillään pöydän toiselta puolelta toisillemme kahvia juodessamme, kun olen herännyt suukotukseen, kun olen tanssinut hetken rakkaani kanssa spontaanisti hetkessä nauttien. Tässä hetkessä on taikaa! <3

Nämä arjen hemmottelut jotka tuovat luksusta elämään, liittyvät siis Lambi Deluxen uuteen blogihaasteeseen jossa bloggarit kertovat vähintään kolme asiaa jotka tekevät heidän arjestaan vähän enemmän luksusta.  Tuo Lambin Deluxe on siis uusi, astetta ylellisempi wc-paperi. Mainitse siis haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.

Omista arjen luksushetkistä haastan tällä kertaa kertomaan seuraavat blogit;


Ikimuistoisia isänpäivähetkiä! 
Jutta


 1. Ihania hetkiä ja ihania kuvia! Kiireettömät aamut ovat kyllä niin parasta. Omakin aikataulu sallii välillä pidemmät aamuheräämiset ja se on kyllä ihan luksusta :) Ja kotikin merkkaa mulle vähän samaa kuin sulle. Se on vähän sellainen arjen piilopaikka, missä on hyvä olla :) Ihanaa sunnuntaita teille sinne ja Pekalle hyvää isänpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä! Ehkei se tuntuisikaan niin luksukselta, jos se olisi jokapäiväistä, mutta kyllä siitä nyt ottaa kaiken ilon irti! :)

   Koti tosiaan myös itselleni sellainen pakopaikka kaikesta muusta. On ihana tunne kun huomaa, miten rauhallinen olo voi ihmiselle tulla vain pelkästä seinistä ja katosta :)

   Isänpäivää vietellään koko porukka tänään isovanhemmilla, vaikkei toki Pekka omaa isänpäivää vietäkään :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta Jutta, nappaan kopin ja palaan tähän lähipäivinä. Sinun tekstisi oli kuin suoraan omasta suustani. Koitan kuitenkin keksiä jotain lisättävää omaani ;) Ihanaa isänpäiväsunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tartut haasteeseen, jään odottelemaan :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja hetkiä!! Niin tärkeitä pysähtyä arjen hektisessä menossa ja nauttia pienistä asioista!!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä! Ihan parasta koko elämässä! <3

   Poista

 

Newsletter

Widgets