Top Message

www.oblik.fi

DIY// Tuunaa oma joulupallo

Sain Nordland 146 -blogista haasteen esitellä kauneimman joulukoristeeni. Mietin, pohdin ja pähkin tätä aikani. Mikä meillä kauneimman koristeen tittelin saisi. En löytänyt sopivaa, enkä voinut päättää. Joten. Tuunasin siis vanhasta joulupallosta omannäköiseni (kotimme näköisen). 


Joulupallon tuunaukseen tarvitsimme; sakset, liimaa, juuttinarua, kangasnauhaa (tuttu edellisen postauksen tauluviritelmistäkin) ja vanhoja joulupalloja (tai vaihtoehtoisesti vaikka styroksipallo). 

Kangasnauhan sijasta voit käyttää myös esimerkiksi pitsinauhaa, farkkukankaasta leikattuja suikaleita, pellavakangasta, vanhoja lakanoita, parittomia villasukkia tai mitä ikinä keksitkin.
Liiman levityksessä ei tarvitse olla kovin tarkka, suurinpiirtein kun jokapuolelle sitä saa vähän niin hyvä on. Nauhan päätyyn kannattaa levittää pieni nokare liimaa ja "sulkea" se edellisen kierroksen sisään, jottei koko viritelmä karkaa jossakin vaiheessa (mikäli liima ei vaikka olisikaan pitänyt).

Ja se oli sitten siinä. Aikaa meni 10 minuuttia näiden kahden pallon tuunaamiseen. Ehkä tuunaan loputkin, vaikka niillä pellavakankaan suikaleilla. Tuleepahan ainakin yksilöllisiä koristeita! Ja vinkkinä muuten teillekin; näitä voisi käyttää vaikka paketoimiseenkin lahjapaketin päällä :).
Kauneimman joulukoristeensa haastan paljastamaan seuraavat blogit:


Ihastuttavaa lauantain iltaa!
Jutta

PS. IDEACIRCUS arpoo suunnittelemani joulukorttimalliston yhden paketin kuvasta tykänneiden ja kommentoineiden kesken Facebookissa! Käy tykkäilemässä, jos haluat mukaan arvontaan, klik!

 1. Oikein kauniit palloset olet tehnyt. Juhlavat, mutta eivät kuitenkaan niin joulusidonnaiset, että haittaisi, jos unohtuvat esille joulun ylikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja totta tuo joulusidonnaisuus. Hyvillä mielin voi jo myös nyt jättää esille, ei tule liian ähky tulevasta joulusta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Pienellä vaivalla sai hauskan näköiset kuusenkoristeet :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Paljon ei tuunaustaitoja tähän tarvittu, vähän vain mielikuvitusta :)

   Poista
 4. Ihana tuunaus, kuinka pienellä uutta ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei tarvittu paljon aikaa, ei varsinkaan paljon rahaa, ja silti tuli ihan superhienot, ainakin meidän kotiin sopivat :)

   Poista
 5. Ihana idea - täytyykin kokeilla vastaavan tyylistä.
  Mukavaa isänpäivää Pekalle ja koko perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, ei maksa paljon vaivaa tai rahaa :) Saa ainakin omannäköistä jälkeä!

   Pekka ei tosin vielä omaa isänpäivää juhli, mutta kylille tästä jo pian koko porukka lähdetään isoisää juhlimaan :)

   Poista
 6. Ihanat pallerot. :) Ja sopii teille nyt paremmin, kun hyvin.
  Jeps, haaste vastaanotettu, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3.
   Jään odottelemaan sinun kauneimman joulukoristeesi paljastusta :)

   Poista
 7. Ihanat pallot ja ihan teidän näköisetkin!

  :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets