Top Message

www.oblik.fi

OIKEAA ELÄMÄÄ // PÄIVÄ KOTITOIMISTOSSA

Kyllä - meilläkin eletään täällä blogin takana ihan tavallista elämää. Ja ei - meillä ei todellakaan ole tavarat aina aseteltuna kauniiksi sommitelmiksi. Kotitoimistoa pari kuukautta pitäneenä, voin kertoa että työpöytä on harvoin tyhjä ja siisti :D. Muutama reality -otos siis siitä, miltä meillä oikeasti työpisteellä juuri tänään näyttää.

Kaksi puhelinta, kaksi tietokonetta... Olen edelleen kahden koneen loukussa, kun en ole jaksanut ehtinyt tyhjentämään vanhaa konetta, enkä myöskään siivoamaan kuvia tiedostoista. Pitäisi ja pitäisi. Kauhee homma! Helpointa olisi siirtää kaikki uudelle koneelle.. Mutta, samalla sitten siirränkin koko tiedostojen siivouksen hamaan tulevaisuuteen... Yeah! 
Hiirimatto? Aika yliarvostettua! Vihko käy siihen ihan yhtä hyvin, eiks vaan? Vihossa on yrityksen ja samalla siis minun oma viikkosuunnitelmani. On muuten näppärää kun siitä pitää välillä tarkastaa jotakin, että voi sitten aina siirrellä tuota hiirtä edestakaisin. Kutsun sitä taukojumpaksi! :D
          
Huivi ja paperilla oleva muistilappu kotsivujen teksteistä - hyvässä tallessa kummatkin!
Huomaathan suuren työskentelytilani! Sitä vartenhan sitä pöytää piti kolmisen metriä rakentaa, että mahtuu hyvin tekemään siinä töitä, eikä tuu ahdasta. Siltä näyttää!
           
Laatikon kansi on vähän sinne päin, tuolit vinksallaan ja aamuisen toimittajakäynnnin jälkeen koevedoksia on toinen puoli pöydästä täynnä...

Mottona onkin kotitoimistossa ollut; ota rennosti! Ja minähän olen muuten ottanutkin!
Rentoa perjantaita! :)
- J -

ps. Eiks vaan, että jonkun muunkin työpöytä on välillä huiskinhaiskin? ;)
pps. Seuraatko meitä jo feisbuukissa? Kannattaa käydä peukuttelemassa, niin pääset helposti messiin aina uusiin juttuihin! ;) Ja niin, teet sen helposti tästä!

 1. Voi kuules, teidän työpöytä näyttää hyvältä sikinsokinkin:)! Meilläkin monesti kaikki paikat on huiskin ja haiskin, harvoin on täysin siistiä:D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä meilläkään oikeasti kovin siistiä aina jokapaikassa ole :D Makkari on sellainen murheenkryyni tuon kylppärin kanssa, että terve. On niin helppoa vetää ovi kiinni ja unohtaa sotkut ;).

   Samoin sinne mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Niitä elämisen jälkiä. Näyttää siltä, että teillä tehdään ja touhutaa, niihän sen kuuluukin näkyä.

  Oikein ihania viikonlopun hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Kyllähän elämä näkyy. Myös meillä :)

   Toivottavasti teillä on myöskin ollut ihana viikonloppu :)

   Poista
 3. Luovuuden jälkiä! :) Minä olen saanut facebookin kautta jo muutaman kaverin tykkäilemään teistä. Ja onhan ne kortit hyvänen aika niin hienoja, että enpä taida itse askarrella tänä jouluna yhtäkään korttia itse. ;)

  VastaaPoista
 4. Löysin aivan blogisi toissa päivänä, selailin heti kerralla postausta toisensa perään. Blogi minun makuuni! Myös fb-sivut tykätty ja olen kiinnostunut mm. joulukorttijutuista ja muista myytävistä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Heidi, ja tervetuloa mukaan meidän matkallemme! Toivottavasti viihdyt kanssamme myös jatkossa! :) Kiva kuulla, että olet löytänyt meiltä mukavaa luettavaa, ihan mahtavaa palautetta. KIITOS!

   Poista
 5. Kaunis kaaos! Ihanaa nähdä että muutikin saa tollaista aikaiseksi :) Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on melko pientä vielä ;) Ei tuota suurta ongelmaa kaaoksen aikaansaaminen tässä taloudessa :)

   Viikonlopun jatkoa myös teille Rannikolle!

   Poista
 6. Voi kun mullakin olis noin siisti pöytä. Tai ylipäätään pöytä. Täällä kotona siis :)
  Töissä on varmaan kymmenen neliötä pöytäpinta-alaa (ehkä pientä liioittelua, mutta sinnepäin..), eikä siitä näy paperipinkkojen alta vilaustakaan. Siivooja kiittää, kun sopimuksessa lukee, että "vapaana olevat tasot pyyhitään". Eli ei tartte mun takia vaivautua :D

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on töissä (siis siellä muissa töissä kodin ulkopuolella) samanlainen sopimus. Siistijät kiittävät! :D

   Kotona ei onneksi ole (vielä) kertynyt yhtä paljon tavaraa. Mutta huvittaa aikaisemmat postaukset, joissa työpistettä on esitelty sellaisena siitinä ja TYHJÄNÄ paikkana. Ajattelinpa kerrankin laittaa kuvia siitä, miltä siinä keskivertopäivänä näyttää ;)

   Viikonloppuja myös sinne teille!

   Poista
 7. Eipä se pieni epäjärjestys haittaa, kyllä se työteko yleensä näkyy pöydälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niin! Työ näkyy ja hyvä niin. Olisi pelottavaa jos tekisin töitä kotona ja pöytä olisi maanantaista perjantaihin täysin tyhjä :D

   Poista
 8. Ihanan inspiroiva kotitoimisto! Tuoltahan sen pitääkin näyttää. Tyylikkäältä ja kutsuvalta. :)
  Tervetuloa hei kaikki osallistumaan mun blogiarvontaan, ja hyvää viikonloppua!
  http://mintunmustaa.blogspot.fi/2013/10/arvonta-ylva-skarp-printteja-ja-bling.html
  Silja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silja! Olen samaa mieltä, että tykkään kyllä siitä, ettei paikat kotona ole ihan tyhjillään. Jotenkin vain oikein huvitti tämä työskentelytilani pöydän äärellä. Kun nimenomaan sitävarten piti rakentaa pitkä pöytä että mahtuu aina hyvin olemaan. En tiedä kuinka pitkä olisi pitänyt sitten oikeasti olla, jotta se tyhjä nurkka löytyisi ;)

   Poista
 9. Vaikka tavarat oliskin hujan hajan, yleisilme on kuitenkin siisti. Johtuisiko harmonisista väreistä ja kauniista esineistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, ettei hirveän paljon pomppaa silmille. Johtunee varmastikin siitä, että aikalailla samassa sävymaailmassa näkyy olevan kaikki työpisteen tavarat. Kiinnitin siihen oikeastaan vasta nyt itsekin huomiota :)

   Poista
 10. Ihan kiva vaikka onkin sekaisin. Meillä aina kaikki tip top siistissä kunnossa, kun vaimo on siisteyden ihminen.

  Minulla kotitoimistossa kannettava tietokone myös ja puhelimeni on samsung s4 ja sitten on vielä ipad jota en muuten Sinun toimistossa havainnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että teiltä löytyy siisteyden vaalija kotoa :) Vaikka meilläkin kyllä usein joku järjestys on, niin monesti on "paikkoja" johon roinaa kertyy muita enemmän. Työpöytä ja kylpyhuone niistä eräät.

   Ja olet oikeassa - iPadia meillä ei ole. Ja puhelimiakin kaksi vain työn takia.

   Poista
 11. Ihan normilta näyttää! :) Paitsi että kadehdin, koska meillä ei mahdu työpöytä mihinkään. :/ Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tällaista paikkaa ei ole kovin kauaa ollutkaan. Ja on kyllä pakko sanoa, että vitsi mikä pelastus kun se tuohon rakenneltiin! Olohuone oli ehkä pikkaisen kriittinen sijoituspaikka työpisteelle, mutta onpahan joku syy pitää sitä suhtkoht kuosissa. Kun kerran näkyy jatkuvasti koko asuntoon. :D

   Mukavaa viikonloppua myös Jemina sulle :)

   Poista
 12. Sulla mätsää kuitenkin kaikki työpöydän "sekaisin" olevat tavarat keskenään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoinkin tuonne ylemmäs jo kommenttia vähän samasta aiheesta, että on totta tuo että tavarat mätsää keskenään. Mutta vasta nyt kiinnitin siihen itsekin kunnolla huomiota. Onni on ollut valita suht neutraaleja tarvikkeita työpöydälle :)

   Poista
 13. Kyllä täälläkin on aika sekainen kotitoimisto, vaikka pöytää huomattavasti vähemmän ja siksi jakkara ja tulostimen päällinen "apupöytinä". Hyvältä näyttää kyllä tuo sun työpöytä kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Välillä meilläkin toinen tuoli pitää apupöydän virkaa. Varsinkin silloin kun työpöytä on kerännyt esim kaikki puhtaat pyykit tuohon päälle. Oiva paikka niitä siihen olkkarissa viikkailla :D

   Poista
 14. Ihan siistiltähän tuo näyttää!
  Meillä on pari metrinen työpöytä, eikä sitä edes näy kaiken tavaran ja paperikasojen alta......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei mitään järkyttävää siivoa tällä kertaa. Itseäni vain huvitti tämä kokonaisuus, koska aikaisemmat kuvat työpisteeltä on ollut täysin tyhjennettyjä ja siistejä. Ja sellainen se ei ole koskaan siivouspäiviä lukuunottamatta. Jos silloinkaan :D

   Kivaa viikonloppua!:)

   Poista
 15. Oikea elämä näyttää teillä vähän sekaisenakin kauniilta. :) Kaikki värisävyt sopivat niin hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Perla! Sitä täällä tosiaan eletään. Oikeaa elämää :). Meillä on kyllä usein paikat vinksallaan jostakin päin kotia. Mutta, mitäs siitä sitten. :D Joskus voi olla vaan, eikä stressata moisista. :)

   Poista
 16. Kaunis sotku ja eihän töitä voi tehdä jos koko ajan miettii järjestyksen pitoa ja siivousta. Meillä ainakin on koko koti välillä vähän sikinsokin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa!! Ja niin myös meillä - koko koti usein hujanhajan, ja vaikka oleskelutilat siivottaisiin, saattaa silti yläkerta tai muut "piiloon saatavat" tilat olla vinksinvonksin. :D On niin helppoa vetää ovi perässään kiinni :D

   Poista
 17. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 18. Tuohan on erittäin kauniin siisti työpöytä :))) Teillä on kaunista vaikkakin "sotkuista" <3

  VastaaPoista
 19. Kiitos LOVE!! <3. Elämisen jäljet, niistä on tämä piskuinen toimisto tehty :)

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets