Top Message

www.oblik.fi

KUVAKULMIA// Mitä sä äiti oikein teet??

Itselleni vasta hiljakkoin löytynyt ihastuttava blogituttavuus, Blogi Vaniljan Sanna  antoi minulle haasteen esitellä uusia kuvakulmia. Kiitos Sanna!! Oheinen haaste on muuten lähtöisin KOTILA -blogista, jossa siitä kerrotaan kutakuinkin näin:
- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).
- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.
- Have fun!

Tällä kertaa jääköön sisustuskulmat kuvaamatta, sillä musta tuntuu etten ole juuri muuta täällä taas aikoihin kertonutkaan/kuvannutkaan. On lattiaa, sisustusta, sisustushaaveita, työpöytää, sen stailausta ymsymsyms... Eikä sillä, tykkään niistä, ja toivottavasti säkin, mutta uuden kuvakulman löytäminen tuntuu juuri nyt haasteelliselta :D. Alla olevat kuvat otin ihan muuten vain, tätä haastetta sen enempää ajattelematta. Kuvia katsellessani kiinnitin kuitenkin huominota yhteen erikoiseen seikkaan. Huomaatko näissä jotakin hassua?


Uskotte varmasti ilmeestä, mitä lapsi kysyy äidiltään läksyjä tehdessä? MITÄ IHMETTÄ SÄ ÄITI OIKEIN TEET? ;) Miten niin on erikoista kuvata tehtäviä tekevää lastaan? Ei minusta! :D

Mutta se erikoisuus... Niin...Miten tuo lapsi oikein kirjoittaa? Vasemmalla kädellä!! Hän on aina kirjoittanut oikealla. Ja yhdessä näissä kuvissa kuitenkin huomaan, että kynä onkin jälleen oikealla... Erikoista! Siispä, uusi kuvakulma haaste vietiin eteenpäin tällä kollaasilla, joka oli itselleni erilainen ja silmäänpistävä. Ilman kameraa olisi tämäkin asia jäänyt todennäköisesti huomaamatta...

Eteenpäin tämä haaste lähtee seuraaviin blogeihin:


- J -

 1. Vasureille taitaa olla aika tavallista, että kynä pysyy molemmissa käsissä nuorempana. Meillä kuopuksen kanssa meni juuri niin, että hän käytti ekaluokan alussa molempia käsiä kirjoittamiseen, kunnes vakiintui myöhemmin vasuriksi. Vieläkin saattaa pelata esim. salibandya oikeakätisen mailalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, en tiennytkään että se on vasureille tyypillistä? Olen tähän asti aina luullut/nähnyt että hän kirjoittaa oikealla. Liekö sitten joku hetkellinen juttu, että kynä pysyy myös vasemmassa, vai mistä lie tullut. Ehken vain ole huomannut että kirjoittelee myös vasemmalla. Tiedä häntä... Aika jännä, sillä jos minä oikeakätisenä kirjoittaisin vasemmalla, ei siitä tulisi yhtikäs mitään :D

   Poista
 2. Hei kiitos haasteesta! Tässäpä mainio tehtävä! Ja hauska tosiaan tuo kuvakulma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, sä osaat ja toteutat tän niin hyvin, tiedän ;)

   Poista
 3. Kiva kun otit haasteen vastaan - ja mukavaa että teit sen tyylilläsi :)
  Ahkeralle koululaiselle terkkuja :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Hauska postaus! Kiitos haasteesta, täytyy miettiä mikä olisi jänskä ja uusi paikka kuvata! :D (kiinnitin minäkin huomion, että poikasi kirjoitti molemmilla käsillä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua muuten, miten sitä en ole aikaisemmin huomannut. Tai ehkä tämä on ihan uusi juttu, ja kokeilee nyt toista kättään. Ennen olen vain nähnyt oikealla kädellä hänen tehtäviä tekevän ja kirjoittavan. Sitten vasta kun selailin valokuvia, tajusin että tosiaan, hän pitää kynää vasemmassa kädessä. Jotenkin kuvista huomaa erilaisia asioita, mitä muuten jäisi huomaamatta. :)

   Jään odottelemaan sun tapaasi tämä toteuttaa :))

   Poista
 5. Kiitos JuttaEmilia ja Projekti Verkaranta mielenkiintoisesta haasteesta! Olit löytänyt hauskoja kuvakulmia omaan blogiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! Erilaisia kuvakulmia on hauska katsella. On ne sitten kotoa taikka jostakiin muusta :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Aa, sielläkin puolen ruutua on vasenkätinen ilmeisestikin :)

   Tää on meille ihan uusi juttu, ja tiedä häntä onko hetkellistä vai pysyvää kätisyyttä. Hassua miten en ole aiemmin huomannut tällaista lainkaan.

   Poista
 7. Mikä ihanan iloinen pojanvesseli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jenni! Iloinen ja nauravainen hän kyllä onkin. Mutta tempperamenttiakin kyllä löytyy, ihan roppakaupalla ;)

   Poista
 8. Ihana poikanen <3
  Hauska juttu kyllä tuo molempikätisyys! Meidän iskä on vasuri, mutta lapsena koulussa pakotettu kirjoittamaan oikealla, nykysin osaa siis yhtä hyvin kirjoittaa molemmilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakotettu? Auts! :) Mutta vitsi miten hassulta tuntuisi jos itse pystyisi molemmilla kirjoittamaan, olisi varmasti hienoa!! Katsotaan tässä kummalle puolelle kätisyys vakiintuu, vai tuleeko nappulastakin isäsi tavoin moniosaaja ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets