Top Message

www.oblik.fi

Sisustushaaveita // (Lahjaideoita itselleni?)

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"


Modernisti Kodikkaan ihanan pirteä Kerttu heitti sisustuskeijun kyläilemään meille tänne Verkarantaan. Oi että, mikäpä tässä parempaa ajanvietettä potilaalle olisikaan kuin haaveilla sisustusjutuista? No, eipä juuri mikään! ;)

Toi valaisin... Se on kuin rakkautta. Mutta se on niiiiiiin tavoittamattomissa. Siis hintansa vuoksi. Muuta miinusta en siitä ole tullut löytäneeksi. Meidän olkkari melkein huutaa sitä pimeneviin syysiltoihin. Miksi, siis miksi se vaan ei tule??? Drum -pöytä onkin sitten ihan tuore ihastus itselleni. Voisko olla passelimpi pöytä sohvan viereen lasia pitelemään? Ei.
Onko tästä haaveesta edes pakko sanoa mitään??? Ruokailuryhmän lisäksi tuoli kyllä sopisi myös työpisteelle..... Eli käyttötarkoitusta on selkeesti mietitty ja sitä on laajennettu. Käytännöllinen hankinta siis?
Ihanat eläinkuosiset tyynyt on jostakin syystä alkanut miellyttämään tän daamin silmää. Syytä en tiedä, ja pelkään jo nyt vetäväni niillä överit. Tiirinkosken torkkupeitto olisi niin mun täydellinen syntymäpäivälahja. Kuuleeko kukaan??? Jollei kuule, kannattaa lukea: äiti, sisko, isä, mummi, rakas puolisoni, tai kuka tahansa, joka on ajatellut minua jotenkin syntymäpäivänäni ensi viikolla muistaa... Teen tehtävänne helpoksi! Tykkään tästä peitteestä. Se ois täydellinen. Jos tätä ei kuitenkaan onnistuta saamaan - muutkin kollaasien haaveet kannattaa laittaa korvan taakse... ;))

Haavelistan budjetti ylittyi 34,95 eurolla. Mutta käytän Daisey tyynynpäälliseen jonkin alekupongin. Ai ei riitä? No voin myös pikkaisen pihistää pöydästä, otan vaikka sen pienemmän, Silloin koko budjetti jopa alittuu. Hyvä minä!

Sisustuskeijun lähetän seuraavaksi menemään ihaniin koteihin, joista kirjoitellaan näissä osoitteissa:


Mulla on pari muutakiin haastetta tuolla jonossa odottamassa. Koitan paneutua niihin vielä tän viikon aikana!! Nyt tää jalkapuoli koittaa saada tänä yönä edes muutaman tunnin unta palloon, kun se viime yönä oli täysin mahdotonta... Puss, ja ihanaa iltaa!!
- J -

Kollaasien kuvat: Vepsäläinen, Finnish Design Shop, Ellos, Designbox ja Tiirinkosken Tehdas.

 1. Vastaukset
  1. Älä muuta sano! On vain niin häkellyttävän kaunis! Mutta nyt siis vaan sormet varpaat pystyyn että mun lähipiiri lukee tätä, ja alkaa kerätä jotain kimppalahjaa :D Ei maar. Mutta ehkä joskus ;) Haaveilla saa kuitenkin jokatapauksessa!

   Poista
 2. Tuo kuonotyynynpäällinen (Daisey) pitää saada! Oliko nää Elloksen tyynynpäällisiä? Ja se on kyllä harmi, että kaikki ihanimmat kalusteet on yleensä niitä hinnakkaimpia. Joskus saattaa onnistaa löytää jotain design-kalusteita käytettynä, mutta siinä voi sitten mennä oma aikansa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana, ja kyllä Elloksen valikoimista löytyy. Usein meillekin eksyy vähän kaiken hintaista ja edullisempaakin. Ehkä siitä johtuu että aina haaveilee niistä samoista, kun ne vähän harvemmin toteutuu tai ainakin hitaammalla aikataululla. :)

   Paljon on mekin justiinsa käytettyjä koitettu bongailla, mutta hitsi kun ei niitä tunnu oikeen olevan sillon kun etsii. :) Mutta joskus on kyllä onnikin ollut myötä.

   Poista
 3. Iik! Noi tiirinkosken taljat on ihan MIELETTÖMIÄ°! En tosin ikinä raaskisi varmaan ostaa sitä.. ;) Mutta mutta. Kiitos haasteesta!! Tartun tähän todellakin ilomielin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Ja en myöskään raaskisi. Siksi on kiva haaveilla ja heitellä lahjatoiveita ilmaan :D Pelkäisin varmaan että se tuhoutuisi. Ajattele kun läikyttäisi sen päälle jotain, melkonen katastrofi olisi!! ;)

   Poista
 4. Ei vitsit että pitikin eksyä tänne ja huomata tuo Tiirinkoski, joka tietysti johti ihmettelyyn ja tutkimiseen ja lopulta siihen, että se onkin aivan liian lähellä!!! :D Tuonnehan on päästävä pikinmiten!! :) Ihania haaveita sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokus voi käydä niinkin. Lähellä, muttei silti ole huomannut. Eli tosiaan liian lähellä :D

   Haaveita on mahtava laittaa ylös, niiden toteutus onkin sitten asia erikseen. ;) Mutta mitään ei kyllä koskaan voi saadakaan, jos ei uskalla unelmoida ja haaveilla :)

   Mukavaa, että löysit tänne, ja todella kiva kun jätit jäljen vierailustasi!

   Poista
 5. Ai niin unohdin jättää kommenttia. Tämän haasten toteutankin mielelläni heti kunhan ehdin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei se mitään :) Kiva juttu, jos tartut haasteeseen! Ei paniikkia! :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets