Top Message

www.oblik.fi

INSPIRAATIO// Lastenkutsujen suunnittelusta

Noin kuukauden kuluttua meillä vietetään 8 -vuotiaan pojan syntympäiväjuhlia. 
13 samanikäistä kaveria, paikkana koti, teemana SIRKUS


Tarjolla JÄÄTELÖ- JA KARKKIBUFFET. 
Mahdollisesti myös cake popseja. Kakkua kuitenkaan ei.

 Ohjelmassa PHOTO BOOTH JA TAIKURI.


 

Pieni(?) sankari on opetellut jokusen tempun myös itse vierailleen esitettäväksi. 
Idea lähti siitä ajatuksesta, että juhlat pidetään tänä vuonna kotona. Lasten synttäripaikat tuntuu olevan jo niin koluttu täällä päin, ettei enää millään haluaisi pitää samoissa mestoissa, joissa on juhlittu vuoden sisään kavereiden kemuja jo useamman kerran. Tiedättekö sen tunteen? Kotisynttäreillä meidän nuori herra on päässyt käymään vain pari kertaa. Siksipä me juhlimme tänä vuonna kotona! Suostuttelua tähän ei juurikaan tarvittu, sillä taikurin tilaaminen tuntui niin coolilta! Meille, taikuri?? Ei oo totta, vähän siistii!!! 

Missä teidän lasten syntymäpäiviä vietetään/on vietetty? Onko kotisynttärit teillä päin IN vai OUT? Jos lapsilta kysyttäisiin, niin miten juhlat teillä pidettäisiin?

- J -

 1. Ihana idea tuo taikurin tilaaminen synttäreille! Ja ihania inspiraatiokuvia. Tulee tosi khuulit syndet! :)
  Viime kesäisissä häissä, joissa olin kaasona oli taikuri ja se oli kyllä menestys, upposi niin lapsille kuin aikuisillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin vielä erikseen vinkkaamaan kun sullakin pysyy kamera hyvin hyppysissä, että käyhän osallistumassa kuvakisaan. :)

   Poista
  2. Taikuri oli kyllä loisto ajatus (vaikka itse sanonkin :D). Ilman sen kummempaa ohjelmaa on vaikea pitää yli kymmenen 7-8 vuotiasta poikaa riehumatta ja kyllästymättä. Perinteset leikitkin alkaa olla jo tässä iässä so last season. Ei tunnu olevan mitään kikkakolmosta, jolla tuollaisen lauman saisi pidettyä aloillaan ilman ohjelmaa/tekemistä. :D Toivottavasti taikuri saa heidän mielenkiinnon ja paletti pysyy kasassa ;)

   Kiitos Sonja, huomasinkin kisan. Aloin heti jo miettimään miten saisin vangittua nämä viimeiset hetket. Palaan tähän heti kun keksin :)

   Poista
 2. Taikuri WAU!!! :)
  Meillä on aina pidetty synttärit kotona. Kaikki on tykänneet tulla (lue: nurisematta tulleet) kotiimme juhlimaan, ei oo out ollenkaan kotisynttärit jos multa kysytään.

  Itse olen ollut pellenä muutamilla synttäreillä (ja meilläkin siis kävi ihan oikea äitipelle hih). Kivaa päivää siulle JuttaEmilia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että muutkin vielä järkkäilee kotisynttäreitä. Täällä meillä päin se ei ole ollut kovin suosittua :(. Siksipä tähänkin saakka lapsi on aina mankunut johonkin niitä pitämään kun kaikki kaveritkin ja niin edelleen :D

   Toivottavasti tästä lähtee uusi perinne meidän suunnille ja kotisynttärit palaa in-listalle myös täällä :)

   Mukavaa viikonloppua Soili sinulle myös!!

   Poista
 3. Ihana teema! Ja taikuri, vautsi! Inspiraatiokuvat on hienoja!!!

  Meillä on aina pidetty synttärit kotona ja lapsetkaan eivät ole käyneet kuin kotisynttäreillä (vaikka tosi monet synttärit jo koluttu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :)

   Olen tosi yllättynyt, miten suuria alueellisia eroja näissä näemmä on tänäpäivänä. Kai se menee niin, että jos meidän nappulan lähipiirissä ei juuri kukaan kotona ole juhlinut, on sitten siitä muodostunut tapa pitää niitä muualla. Viime vuonna juniori oikein itkeä tihrutti muutaman kyyneleen; mä haluan kanssa että ne synttärit pidetään jossain muualla kuin kotona, ei kenelläkään oo sellasia kotisynttäreitä, haluun megazoneen/liikunta-hallille/taistelulajiareenalle/sirkuskouluun/keilahalliin jnejnejne.. Mitä ihmeellisimpiä paikkoja on kyllä ollut ja oikeassa hän siinä oli, ei kukaan juuri kotona ole syntymäpäiviään juhlinut.

   Todella upeaa että perinnettä pidetään kuitenkin yllä, ja kotisynttäreitäkin edelleen vietetään! :)

   Poista
 4. Meillä on myös synttärit aina pidetty kotona, nyt joulun tienoilla ajateltiin pitää ekaa kertaa päiväkotikavereillekin synttärit. Yksillä synttäreillä ollaan oltu hoplopissa ja minusta ne olivat aika kaoottiset, kun huoneessa olisi ollut herkkuja järkyttävät määrät mut muksuja ei vaan saanut kasaan sinne, eli aika ei riittänyt millään sekä huoneessa olemiseen että leikkimiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin itseasiassa kaikki sukulaiset on kotona juhlineet nappulan synttäreitä. Kaverisynttärit sitten monesti ollut jossain muualla, ja kavereiden synttärit samoin. HopLop (kaikki kunnia heille) ei minustakaan ole kovin toimiva systeemi kovin nuorille, eikä myöskään sitten jo kouluikää lähestyville. Sitä palettia on tosi vaikea pitää hallinnassa. Toki juhlien jälkeen on kiva vain poistua ja jättää jälkipuuhat muille ;)

   Poista
 5. Aivan ihastuttavia inspiskuvia!! :) Ja mikä teema, aivan loisto!! :) Odotan aivan malttamattomana millaiset juhlat loihdit, toivottavasti tänne blogin puolellekin jaat juhlista paloja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulee bloginkin puolelle juttua ja kuvamateriaalia :). On niin kiva järjestää jotain erilaista mitä yleensä on ollut :)

   Poista
 6. Aivan hurmaavia kuvia. Löysin tänne Juhlahuuma -blogin kautta. Tykkään kattauksien tekemisestä ja juhlien järjestämisestä kovasti. Tervetuloa vastavisiitille, ja taidanpa liittyä lukijaksi samalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marianne N! Kiitos paljon! Ja todella kiva kun jätit jäljen vierailustasi :)

   Juhlien järjestäminen on kyllä niin hitsin mukavaa, ja etenkin niiden suunnittelu. En vaan voi käsittää miten joku ei siitä pidä :D.

   Tulen ehdottomasti vastavierailulle.

   Poista
 7. Ihania kuvia. Hauska idis täyttää kakkutelinen jäätelötötteröillä yms...Uusi lukija minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, ihan erityisen kiva idea, ja vähän erilainen! Jätskibaari ja karkkibuffa saa ajaa tänä vuonna kakun virkaa. Olen tullut siihen tulokseen, että naposteltavat menee juhlilla usein paremmin kuin itse kakku tvs. Siis näille pienille hulivileille. Aikuisille kuitenkin myös kakku tottakai leivotaan :)

   Mukavaa kun kävit, ja erittäin kiva kun jätit kommentin käynnistäsi. :)

   Poista
 8. Kivoja ideoita! Meillä pian edessa syndet...huoh! Onhan niissä aina järkkäämistä! Jotenkin ois ehkä kiva pitää muualla kuin kotona, mutta vitsi ne maksaa ihan hirveesti. No täytyy kattella mitä sitä keksii !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin on superkivoja ideoita! Ja kyllä - on niissä järkkäämistä, mutta toisaalta mä nautin siitä niin paljon, etten mieti sitä niinkään työmääränä. :) Helpompaa on tosiaan muualla järkkäillä, mutta se hinta. HUOH tosiaan. Kerran oltiin Laser-sota -synttäreillä, se oli montakymppiä per vieras. JÄRKYTTÄVÄÄ! Vaikka ehkä ymmärrän, että on hintaa kun koko halli suljetaan kekkereitä varten, eikä silloin muut sinne pääse, mutta silti. Kammottavaa. Pääsee vähän edullisemmin siis kotona, eikä tuo taikurin hinta tunnu enää missään :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets