Top Message

www.oblik.fi

KOP KOP // BLACK DOOR INSPIRATION

Musta ovi. Eikö sellainen olisikin ihana?Tällaista haaveilua täällä, ja siunaus on saatu myös kodissa asuvalta toiselta osapuolelta. Hiphei?
Kuvissa olen ihastellut näitä monesti. Livenä en kelläkään nähnyt. Ootteko te? 
Ja millaisia ajatuksia musta sisääntulo teissä herättää?


Tänään on muuten ollut L O I S T A V A päivä. 
Toivottavasti myös sinulla!!
Upeeta alkavaa viikonloppua siis ;)
- J -

 1. Ei paha :) nyt jotenkin hirveästi houkuttaa itseäni ainakin tuo musta sisustamisessa liekkö syynä syksy vai se, että musta on sellainen väri, että sitä on tullut melko varovasti käytettyä kodin sisustamisessa vaikka muuten on yksi lemppareista. Mukavaa viikonloppua :) Ja muuten, jäi kommentoimatta viimeksi; kauniit ja räväkät hiukset sinulla nyt :) kaunis olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, musta houkuttaa ja koukuttaa minuakin tällä hetkellä. Itselläkin musta on suosikki pukeutumisessa ja muutoin, mutta vasta viimeisen vuoden aikana sitä on alkanut hiipimään kotiimmekin. :)

   Kiitos Meiju, olen kyllä edelleen iloinen, että uskalsin räväyttää hiusteni kanssa ;)

   Poista
 2. Musta on hyvä missä tahansa! Ja täälläkin oli loistava päivä! Toivotaan, että viikonloppu jatkuu samaan tahtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että teilläkin ollut siellä loistava päivä :) Ja erityisesti toivon, että se fiilis jatkuu läpi viikonlopun!

   Poista
 3. Heihoi Verkaranta! Musta ovi on hyvä. Veljeni maalasi kapeassa eteisessä ulko-oven sekä sen vieressä olevan wc:n oven mustaksi. Muuten pitkä eteinen on koivuvanerista ja valojakin siellä on sopivasti. Ja toimii,eikä tunnu ahdistavan pieneltä. Joku "ryhti" tuli ovien maalaamisen jälkeen pitkulaiseen eteiseen. Rohkeutta mustan kanssa maalaamiseen:) Aurinkoista viikonloppua! Heli,vanhan puutalon remppaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipähei! Kiva kuulla, ettei veljelläsikään tullut synkkää tai ahdistavaa oloa pienestä tilasta vaikka mustaa käytettiin. Meilläkin nimittäin eteinen on kovin pieni, ja nimenomaan kapea. Mietinkin mahtaako se kovasti hyppiä silmille, mutta toivotaan että meilläkin onnistutaan saamaan tilaan ryhtiä ja mielenkiintoa. Kiva kun kävit jättämässä kommenttia ja oikein mukavaa viikonlopun jatkoa :)

   Poista
  2. Tai siis tarkoitin ettei veljesikään eteisestä tullut synkkää ;)

   Tsemppiä remontoimiseen sinne teillekin :)

   Poista
 4. Mä haluaisin meille mustan ulko-oven. Mutta kun vieressä oleva seinä on jo musta (ei siis kuitenkaan se seinä jossa ovi on) niin arveluttaa meneekö jo liian mustaksi. Muussa tapauksessa musta ovi on kyllä hieno, joten siitä vaan maalaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kyllä tosi hallitseva toisinaan. Joissakin tiloissa synkkyyttä ei tule esiin lainkaan, vaikka olisi kuinka mustaa. Joskus kuitenkin tuntuu, että pienikin musta lisäys joihinkin (varsinkin pieniin) tiloihin on aivan liikaa. Huh, olipas vaikeasti selitetty :D. Kyllä me se varmasti tehdään, sen verran kiinnostaa lopputulos itseänikin ;) (Ja varuiksi meillä on yksi ylimääräiseksi jäänyt väliovi vintillä, jonka voi kyllästyessään vaihtaa tilalle :D).

   Poista
 5. Tämä on myös minun haavelistalla, joten täältä tulee iso JOO.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Hienoa, että meitä mustan oven haaveilijoita on muitakin!! Katsotaan millainen tästä lopulta tulee :)

   Poista
 6. Tää on tosi hyvä indis!
  odotan siis innolla kuvia toteutuksesta ;)
  Pyörittelin joskus tätä samaa ajatusta välioviin, mutta niitä on meillä niin paljon samassa tilassa että sai unohtua. Myös kirkkaan punainen houkuttelisi yhteen oveen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta, asettaa haasteita jos ovia on useampia samassa tilassa. Meillä niitä on tuo yksi ulospäin menevän oven väliovi. Ja niin, sitten wc. Se taitaa kuitenkin jäädä nykyiselleen, tai sitten ei. Katsotaan kuika hassulta näyttää yksinäinen musta ovi :)

   Punainen muuten oiskin kanssa tosi cool. Mutta luulen, että mä kyllästyisin melko nopeesti. Vaikkei ole sanottu etten tähän mukamas sitten kyllästyisi :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets