Top Message

www.oblik.fi

IKEA TRONES -inspiraatio

Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä Ikeaan. Oikein retki tuohon naapurikaupunkiin. :D Sitä se kyllä useimmiten on. Menet hakemaan yhtä "pikkujuttua" ja ulos tullessasi mietit miten saat kaiken autoon mahtumaan... Tuttua? Hakusessa on Trones kenkäkaapit/-laatikot. Mustat vai valkoiset? En osaa päättää! Ne eivät tule eteiseen, ja niitä tulee monta. Joten.... Kumman sinä valitsisit olohuoneen seinään? Mustan vai valkoisen? Taustat seinissä meillä on kaikkialla valkoiset. Tuo muoviboxi vain on muistaakseni aavistuksen kermanvärinen, joten pelkään likaista vaikutelmaa......Inspiraationtäyteistä viikonvaihdetta!!
- J -

 1. Meillä näitä boxeja on käytössä mustia ja niissä näkyy kaikki pöly, joten sen puolesta suosittelen valkoisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en muuten tullutkaan ajatelleeksi. Meillä yksi muovinen musta säilytyskaluste, Kartellin componibili, ja se todellakin kerää kaiken pölyn itseensä.... Tosin se on aavistuksen verran kiiltävämpää ja sileämpää materiaalia kuin tämä, mutta todella yvä huomio. Nimimerkillä laiska pölyjenpyyhkijä ;)

   Poista
 2. Ääni mustalle pölystä huolimattakin. Toi valkoinen todellakin on sellainen kellastuneen näköinen valkoinen... Mulla onkin Trones kylppärin säilytyskalusteena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsit. Nyt tuli paha! Mun pitää vielä siellä paikanpäällä vertailla tuota valkoisen väriä ettei ole liian kellastuneen oloinen. Vitivalkoiset ei ole seinätkään, mutta ei kyllä kellertävätkään. Musta olisi kyllä pähee, mutten tiedä olisiko se 9kpl satsissa liian hallitseva seinäelementti...

   Poista
 3. Hankala tilanne sulla. Mielenkiintoista nähdä kumman otit vai otitko ollenkaan. Musta on kyllä aika rankka väri isoina pintoina ja tuo valkoinen on ensimmäisessä kuvassa tosi kermainen. Alemmissa kuvissa kellertävyyttä ei huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoista varman päälle, vai miten se meni? ;) Ei ne lopulta olleet kellertävät. Ei kylläkään vitivalkoisetkaan... Ei pistä kuitenkaan silmiin millään tavalla kellastuneena/likaisen värisenä. Onneksi näin!

   Poista
 4. Musta. Teillä tuota tilaa on niin paljon, ettei se musta paljon peitä. Ja sitten jos on liin mustaa niin muovikalvot kehiin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa houkuttiko??? :D Valkoiset ne lopulta meille tuli. Ja jos villiksi alan, on meillä DC-Fixiä pari rullaa mustana tuolla kaapissa valmiina ;)

   Poista
 5. Vaikea valinta. Kumpaanhan lopputulokseen päädyit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen. Mietin vielä siinä hyllystä hakiessani, että kumpi.... Mutta valkoiset tuli hyllyrivissä ensin vastaan :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets