Top Message

www.oblik.fi

Reality tsek - PARVEKE!

Ai miksei Projekti Verkarannassa hehkuteta kesän saapumisesta 
ja parvekkeen laittamisesta?
Kevätkukkien matkaan en ehtinyt, ja kesäkukat voi vielä paleltua (seliseliseli....). Olen kyllä huokaillen katsellut teidän muiden mahtavia pihasuunnitelmia, perusteellisia parveketoteutuksia, upeita kuvia... Ei vaan ihan vielä ole inspiraatio lentänyt tänne saakka. Tai ehkä aika on käytetty johonkin muualle. Kuka tietää. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, kolmen viikon päästä on kesäkuu. HIP HEI!

Kuormalavat odottaa viimekesänä aloitetun käsittelyn loppuunviemistä... 
On odottanut jo vuoden! Juomatelineet ja kaiteetkin on valmiina, mutta ei kyllä kiinnitettynä. Hyvinhän ne tuossa vierelläkin palvelee, eiks je? ;)Ei minulla muuta, kuvat kertokoon puolestaan. Hetki taitaa mennä ennen kuin tämä savotta päästään edes aloittamaan.

Mahtavaa lätkäiltaa!
- J -

 1. Ihanat tiilinäkymät, lavojen päälle vaan puhmukkeita, niin se on siinä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkymät on kyllä aika ihanat, vaikka sisäpihan puolelle onkin :) Järvelle olisi vielä ihanammat, mutta ne on toisella puolen taloa, ja sillä puolen olevilla ei taas ole parveketta. :)

   Mä tyydyn siis ihastelemaan järvimaisemaa rappukäytävän ikkunasta ja nautin parvekkeesta ;)

   Poista
 2. Vielä ehtii, vielä ehtii. ;) Minäkin yritän tuudittautua siihen, kun sinne omalle pihalleni pääsen temmeltämään kesäkuun alussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, löysin kaverin! Kaikilla muilla tuntuu olevan suunnitelmat ja toteutukset jo niin vitsin pitkällä ;)

   Poista
 3. Ei hätää, hyvin ehtii laittamaan, ja ehtii vielä loppukesästäkin :) Hmmm... mitähän noista lavoista on tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lavat on parvekkeelle tarkoitettu, vain käsittely loppuun, pehmusteet ja nuo teetetyt kaiteet siihen kiinni, niin se on siinä ;)

   Poista
 4. Ihanan näköinen parveke teillä. Kivat näkymät:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanasta en vielä tohtisi puhua, mutta siihen suuntaan ehkä mennään :D Hope so! Näkymät kyllä on parasta. Aika veikeetä katsella heräävää maisemaa täältä kattojen päältä <3

   Poista
 5. Kukkaa vaan kehiin niin se tekee jo ihmeitä, ainakin meidän parvekkeelle :D Juuri muutama päivä sitten kävin ostamassa vähän orvokkia ja heti tuli kesäinen fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on nähtävä ja kauppaan lähdettävä :) Hortensian ostin tänään, mutta luulen ettei se vielä oikein kestä tuolla ulkona? Täällä ei siis todella asu mikään hortonomi :D

   Poista
 6. Sullahan on hyvin aikaa. Koko loppuelämä. ;)
  Ja muista että pikkuhiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on ;). Vaikka pikkaisen huono omatunto kolkuttelee kun naapurit laittelee kovaa vauhtia jo viereisiä parvekkeitaan priimakuntoon. Meidän sekametelisoppa tuntuu erottuvan joukosta vähän turhan paljon :D

   Poista
 7. Mä kans juuri tuunasin itselleni tuolin partsille kuormalavasta :)

  Postailin myös lava- inspiksiä :) Aika hauskoja!!!

  http://lloveyourselff.casablogit.fi/lue/2013/05/kuormalava-inspiksia

  Kivaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin muuten kurkkimassa sun inspiskuvia ;) Muutamiin olin törmännyt aikaisemminkin, mutta joukossa oli paljon uusiakin ideoita!

   On ne vaan kivoja, vaikka tuntuu että näkee jo vähän joka puolella - mutta kaikki on oman näköisiään ja hienoja toteutuksia yksinkertaisista materiaaleista. Tykkään!

   Mukavaa päivää sinullekin :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets