Top Message

www.oblik.fi

Makuuhuoneen remontti voi alkaa!

Huhheijjaa, johan siitä olikin vajaa pari viikkoa kun keittiö taputeltiin nykyiseen kuntoonsa. Pienet yksityiskohdat saa jäädä vielä muhimaan ahaa -elämyksen odottamista. Aiemmin jo kerroinkin, mihin tämän remppakaksikon nenä seuraavaksi näyttää:

Makuuhuoneeseen.

Suurin homma alkuvalmisteluissa näyttäisi olevan tavaramäärän selvittäminen ja karsiminen. Kirpparille on kannettu tavaraa yllin kyllin, lisäksi pelastusarmeija on saanut pussikaupalla vanhoja vaatteita. Nyt jo tuntuu helpommalta hengittää, kun tavarat alkavat vähenemään (fiksu olisi tehnyt tämän karsimisen ja kirpparihomman jo ennen muuttoa, mutta arvatenkin se ei tuntunut juuri silloin aikatauluihin sopivan). Sänky on nyt kannettuna olohuoneeseen, jossa nukumme tulevat viikot ennen remontin valmistumista. Tällä viikolla tavoitteena on saada koko huone tyhjäksi ja taloyhtiöltä lupa kahden seinänpätkän purkuun. Ja sen jälkeen sitten päästäänkin tositoimiin seinien kanssa!

Ja miltä makkari siis näyttää juurikin nyt?


Niin, ja todentotta tämä on! Aika kaamea luukku kun kaikki tavarat kantoi pois. Miten joku huone voi näyttää tällaiselle? :D Viimeiset tavarat ja rojut odottaa poispääsyä ja lajittelua  (varasto, kirpputori, roskis...). Mutta näillä mennään ja haaveena siis saada tästä unelmien makuuhuone. Pikkaisen on vaatimattomat toiveet tytöllä ;).

Nyt ehkä tiedätte mistä puhin, kun koitin selittää tuon kopperon tarkoitusta (rakennettu portaiden alle, joten säilytystilana erityisen epäkäytännöllinen). Huomannette samalla todella karseassa kunnossa olevat lasikuitutapetit. Voi että miten silmiin koskee!Että sellaista kesäkuun alkua meillä odotellaan. Lapsi lähtee kahdeksi viikoksi isälleen viikonloppuna, joten silloin varmasti homma pääsee alkuunsa. Tekeminen ja touhuaminen vie toivottavasti ajatuksia pois suunnattomasta ikävästä, jota olen alkanut potemaan jo valmiiksi ennen hänen lomille lähtöään. Hänellä on varmasti mahtavat kaksi viikkoa siellä, mutta miten se voikaan tuntua näin kamalalta minulle? 

Aikataulua valmiille huoneelle ei olla asetettu, eikä aseteta. Tehdään se mikä keritään, ja silloin kun jaksetaan. Paljastuksena voin kertoa, että puuseppää odotellaan tulevaksi kartoituskäynnille sunnuntaina, ja tarjousta odotellaan jo jännityksellä. Saa nähdä mitä tästäkin tulee ;)

Kivaa keskiviikon iltaa!
- J - 

 1. Jännittävää nähdä mitä tästä tulee!Keittiö jo oli niin upea!
  Ja hei, ei tuo ole karsean vaan houkuttelevan näköinen ;) "Tule ja tee minusta vastustamaton"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta! Tästä saa jo pienillä jutuille todella ison muutoksen, kun lähtötilanne on näinkin "houkutteleva" ;)

   Poista
 2. Tervetuloa kotiin. :)
  Ja tuosta tulee aivan varmasti unelmien makkari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, pikkuhiljaa alkaa arki jälleen maistumaan :)

   Näin on tavoitteeksi asetettu ja siinä uskossa uskallan vielä ainakin toistaiseksi elääkin :D

   Poista
 3. Toteutusta vaille valmis! Remppailoa, parasta puuhaa ikävän lievitykseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, johan tässä ehtikin jo levätä tarpeeksi ;)

   Uskon kyllä itsekin tuohon ikävän lievitykseen tämän olevan oivallinen puhde!

   Poista
 4. Aiai. Puhtaalta pöydältä liikenteeseen. Mikäs sen parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se kyllä on - puhtaalta pöydältä on loistava ponnistaa! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Jaiks! Itseämmekin ihan jännittää mitä saamme tästä luukusta tehtyä ;) Jotenkin keittiön vieressä tämä näyttää entistä kulahtaneemmalta ja kaipaa kunnostusta... :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets