Top Message

www.oblik.fi

Tsemppi päällä!

Huhheijaa! Viikonloppu on lähestulkoon ohitse, 
ja vaihtelun vuoksi se on vietetty lähes kokonaan jalkapallokentän laidalla. 
Turnauksesta jäi käteen monen kahvikupillisen myyntiä, onnen kyyneleitä, ilon hetkiä sekä 
turnauksen tsemppari -palkinto pienelle futaajalleni <3. 

Voi kuinka ylpeä voi äiti lapsestaan olla!Jotain muutakin ehdittiin kyllä puuhailemaan. Lauantain kohokohta oli ehdottomasti mummilassa käynti, sillä siellä oli viikon aikana siivoiltu kaappeja! Toisen tarpeeton on toisen aarre, vai miten se meni? 
Löytyneistä aarteista lisää myöhemmin. ;)

Viikonloppu päättyi maalauspuuhiin, ja nyt alkaa hetki hetkeltä enemmän hahmottumaan keittiön uusi ilme. Tässä kohtaa täytyy myöntää, että suunnitelmat saivat taas uutta ideanpoikasta, ja nyt on hetki kun pitäisi päättää. KÄÄK! En pysty siihen ! Miksi vaihtoehtoja ei voisi olla vain yksi?

Näin meillä täällä edetään. Tsemppi päällä koko perheen voimin! ;)
Ensi viikolla pitäisi VIHDOIN päästä välitilan kimppuun. Toivottavasti teillä on ollut myös mahtava viikonvaihde ja akut on ladattu tulevaa viikkoa varten!

- J -

 1. Onnea pienelle tsemppari-futaajalle! :)
  Niin ja tsemppiä myös teille keittiöpäätöksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Vaikkei voittoa tullutkaan, oli pieni mies silminnähden onnellinen. Ja tärkeintähän ei ole voitto - vaan että kaikilla on kivaa :)

   Päätöksiin tätä tsemppiä tosiaan tarvitaan, sillä nämä tuntuvat vaikeutuvan kerta kerralta kun uusia ideoita löytää taikka muutoin keksii. :D

   Poista
 2. Oijoi, välitilanne näyttää h y v ä l t ä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Jotenkin tuntuu, ettei tämä oikein etene millään - vaikka kuvia katsellessa sitä huomaa itsekin muutoksen olevan jo ihan kohtuullinen ;)

   Poista
 3. Onnea tsempparille !! Kyllä valkoinen on aina valkoinen, jännityneenä lopputulosta odotellaan, taitaa olla huikea muutos kyseessä. Mukavaa maananataita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut kerrotaan pikkumiehelle :)

   Valkoiseen lopulta päädyttiin, sillä avohyllyjen tavaroiden ajateltiin tuovan tarpeeksi väriä keittiön puolelle. Ja liiallista sekamelskaa pelättiin tulevan monien pintojen ja värien yhdistämisestä.

   Mies tuossa jo eilen kertoikin omasta toiveestaan kirjoittaa muutoskohteen jälkeen tarinaa tänne; keittiöremontti miehen silmin. Tämä kirjoitus ei varmaankaan olisi ihan samanlainen kuin tähänastiset postaukset keittiön vaiheista :D Siinä pähkäiltäisiin todennäköisesti ennemmin naisen mielen muuttumista ja ailahtelevaisuutta, sekä sitä miten monta ideaa saadaan mahtumaan yhden tilan remontointiin ja kuinka monta kertaa ihminen (siis nainen) voi vaihtaa mielipidettään. :D

   Sitä odotellessa...

   Mukavaa maanantaita sinullekin!

   Poista
 4. Onnittelut pikkufutaajalle! Ja hyvältä näyttää keittiön puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, onnittelut kerrotaan!

   Hyvällehän se pikkuhiljaa alkaa näyttämään, vaikka tuntuukin että kaikki on vielä aivan kesken. Ei sitä itse edes huomaa muutoksen toteutumista kun päivittäin katselee. Näin kun kuvia laittaa rinnakkain - tulee helpotuksen tunne; On me jotain saatu aikaiseksikin ;)

   Poista
 5. Moikka! Mitä materiaalia nuo teidän keittiön kaapit ovat? Ovatko ihan täyspuuta? Hioitteko ovet ennen maalausta? Meillä kun on ihan samanvärinen keittiö ja haaveena on ollut uudistaminen vaaleampaan, mutta maalaaminen ei taida onnistua koska kaappien ovet näyttävät olevan päällystetty jonkinlaisella laminaattilevyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Meillä kaapinovet on myös laminoituja, tai mikäköhän se oikea sana niitä olisikaan kuvaamaan :) Hyvällä tartuntapohjamaalilla saa varmasti maalattua. Meidän maali on Betoluxia (ihan vain sen tuttuuden ja turvallisuuden vuoksi), joka kestää myös ihan laminaattilattiassa. Hiontaa ei juuri suoritettu, paitsi muutamasta pienestä kohdasta. Itse näkisin suurimpana pohjatyönä kunnon pesun (maalipesu tai vastaava), jotta kaikki rasva ja likatahrat lähtevät alta pois.

   Tämän jälkeen pohjamaalaus ja sitten se pintamaalaus (meillä tehty kahteen kertaan). Aika näyttää, kuinka maali näissä pysyy, mutta saarekkeen (joka myöskin laminaattilevyä tuo runko-osa) maalasimme jo aikaisemmin, eikä siitä ole mitään huonoa sanottavaa.

   Asia, johon kannattaa panostaa on kunnon tela! Mahdollisimman lyhytnukkainen, niin pinnasta tulee tasaisempaa. Meillä remontoidaan muutenkin tällaisella kokeilemalla hyväksi -tyylillä, joten ohjeet eivät ole varmasti niitä joita alan liikkeissä jaellaan. :D Kukin koittanee omalla vastuulla. Mutta sillä periaatteella ollaan menty, että jos lähtötilanne ei ole alunalkaenkaan ollut hyvä - ei se ainakaan pahemmaksi voi mennä ;)

   Tulipas pitkä vastaus, mutta toivottavasti sait jujun päästä kiinni :)

   Poista
  2. Niin, ja siis pohjamaaliksi Otexia, ei Betoluxia :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets