Top Message

www.oblik.fi

Muuto - The Dots

Kerroinkin eilen eteisprojektistamme, joka vaatii vielä muutaman loppuviimeistelyn. Ovilistat saatiin maalattua, matto lattiaan, muistitaulu ja peili vihdoinkin paikoilleen. Vielä puuttuu vierasnaulakko. Meillä on eteisessä liukuovikaapisto (pieni sellainen), johon ei mahdu vieraiden takkeja omiemme lisäksi, jollei vie aina muutamia omia takkeja makuuhuoneen kaappeihin kyläilyjen ajaksi.

Ja siitä se ajatus sitten lähti.... Se on menoa!Että sellaista suunnittelua tällä kertaa. Ainoa asia mikä mietityttää on nuo koot. Kuinka suuri on koko L,
eli mitä siihen voisi saada ripustettua käytännössä? Kokemuksia näistä? Syy, miksi näihin päädyttiin
oli monikäyttöisyys. Mikäli jossakin kohtaa haluaa vaihtaa eteiseen jotakin muuta tilalle, käy nämä
ripustimet lähes joka muuhunkin huoneeseen.

Väriyhdistelmänä musta, keltainen, tammi.

Ja niin, pitikin kysäistä - saakohan jostakin koota sen oman paketin (joka normaalisti myydään 5kpl yhteispakettina yhden värisenä) valitsemistaan ERI väreistä? Kiitollisina kaikki käytännön kokemukset otetaan vastaan, ennen enterin painallusta ja lopullista ostopäätöstä.

- J -
 1. Nämä näyttävät kyllä veikeiltä, voisinpa haluta vastaavia itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekin miten yksinkertaisesta on saatu kaunista. Ja jos joskus koko eteinen menisi uusiksi (ei lähivuosiin!), niin nämä kyllä käyvät mihin tahansa muuhunkin huoneeseen :)

   Poista
 2. Pientä laukkua tai huivia tulee säilytetty Dotsissa, meillä on ehkä keskikokoinen ?! noin kymmenensenttiä halkaisijaltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen se varmasti parhaiten sopisi. Vain pieni kävisi oikeasti takin ripustamiseen, mutta pelkästään noilla pienillä ei oikein saa kivaa asetelmaa seinälle. (Turhamainenko?) :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets