Top Message

www.oblik.fi

Lankalauantain juhlasuunnittelua

Viikonloppuna olisi tarkoitus emännöidä pitkään odotettua "tyttöjen iltaa". Niin rakastan sitä kun saa ideoida, suunnitella ja toteuttaa erilaisia ideoita kotiin, tarjoiluihin, somistuksiin.... Valitettavan usein vain aikataulu tulee vastaan, ja osa jää sille suunnittelun asteelle toteutuksen sijaan. Josko nyt aloittelisi kerrankin ajoissa!

Kaivelin esille muutamia inspiraatiokuvia, ja värimaailmakin alkaa pikkuhiljaa hahmottua ;)
Enjoy!Tervetuloa tytöt - täällä jo odotellaan ;)
- J - 1. Aivan ihania inspiskuvia! Tosi hauskoja nuo etiketit. Teille tulee varmasti loistava tyttöjen ilta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, ihan mahtavia pikku vinkkejä :) Etiketit on kyllä hauskoja ja persoonallisia, ja mikä parasta - helppoa tehdä :D

   Poista
  2. Juuri niin! Niitä on hauska väkertää.:)

   Poista
 2. Juhlien pitäminen/järjestäminen on ihanaa! Saa miettiä koristelua ja tarjoiltavaa yms :). Kauniita inspiraatiokuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOTTA! Parasta näissä aina onkin se suunnittelu ;) Jotenkin luovuus oikein saa lentää, kun normaaliarjessa tuota koristelu-jutut on aika minimissä :D

   Poista
 3. Tässä me ollaan kyllä ihan vastakohdat. Itselleni kaikenlainen juhlasuunnittelu ja etukäteisvärkkäily on ihan painajainen. Johtuen siitä, että en vaan osaa.
  Stressin kyllä saan helpostikin aikaiseksi ja aina kun ne kivat tutut ihmiset pölähtävät ovesta sisään, mietin kuinka turhaa se taas oli. Stressaaminen meinaan.
  Että "ei se oo nii justiinsa"-motolla mennään :). Silti kadehdin sun kaltaisia järjestelijötä, jotka miettii kaiken tarkkaan ja saa kaunista aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Usein meilläkin mennään fiilispohjalta, ja ei niin justiinsa. Silloin tällöin kuitenkin rakastan tätä järjestelyä ja suunnittelua. Tunnelman kanssa sillä harvoin on mitään tekemistä. Mukavaa on ilman kaikkia härpäkkeitäkin. Jotenkin vain itse saa siitä niin paljon iloa, että välillä on palava halu panostaa näihin :)

   Poista
 4. Mulla jää suunnittelu yleensä vain ruokalistaan ja sitten juhlapäivänä paniikissa etsin servettejä ja muita unohtuneita asioita :D

  Ps. sinulle on tunnustus tämän postauksen lopussa http://pu-nainen.blogspot.fi/2013/03/eteisaulan-tapetti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein meilläkin siis noin - ruoka mietitty mutta muuten ollaan ihan ilman mitään erityisvalmisteluita. Toisinaan tämä suunnittelu vain on niin ihanaa.

   SUURI KIITOS tunnustuksestasi. Sain tämän jokin aika sitten toisestakin blogista. Mutta siitä huolimatta tunnustus tuntuu mahtavalta aina. Mukavaa, että olet löytänyt täältä vinkkejä ja ideoita itsellesikin. Se on pienen blogini tarkoitus. <3

   Poista
 5. Ihania inspiraatiokuvia - samanlaisia selailen pinterestin kautta :) hauskaa tyttöjen iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on kyllä vaarallinen paikka inspiraation hakemiseen. Vierähtää tovi jos toinenkin ideoita haeskellessa ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets