Top Message

www.oblik.fi

DIY - Näin taltutat muistilappupinot!

Viikonloppu jälleen lopuillaan ja paljon ollaan saatu aikaiseksi. Eteisen muutos oli toteutuksen alla, ja tarkoitus miettiä sitä joskus myöhemmin. Tämän viikon arkiaamut olivat kuitenkin sellaista haipakkaa, että sille oli pakko tehdä jotakin. Mikään ei kiukustuta aamuisin enempää kuin hukassa oleva hanskapari tai hattuhyllyn kaaos, josta yrität etsiä juuri sitä sopivaa huivia. Muutama listanpätkä vielä paikoilleen ja sitten alkaisi olemaan valmista.

Meillä sisääntulo on hyvin kapea. Tämä aiheuttaa muutamia pakkokompromisseja ja vaikeuttaa eteisen avarana pysymistä. Lisäksi yksi asia meiltä on puuttunut jo pidemmän aikaa. Nyt sain sen viimein tehtyä! Tiedättekö ne Post It -lappukasat keittiön pöydällä, kalenterin välissä jne?

Kaapista löytynyt ja käyttämättömäksi jäänyt Salama McQueen -taulu näyttää eteisessä nyt tältä:


Vielä toistaiseksi taulu näyttää kohtuullisen siistiltä ja jopa kauniilta. Ei kuitenkaan kannata erehtyä luulemaan, että tällaisena se pysyisi kovin kauaa :D. Mutta oikein paljon parempi tämä on kuin ne muistilaput eri päivämääristä pöydän kulmalla. Kiitos ideasta kuuluu Esmeraldalle! Enpä olisi itse keksinyt, että spray-maalilla voi tuollaista korkkipohjaista tauluakin maalailla. Saipahan taas käyttämätön esine uuden, entistä tarpeellisemman elämän :)

Ja tässä siis kuva miltä muistitalu näytti ennen.Rauhallista sunnuntai-iltaa! Minä menen vielä hetkeksi järjestelemään eteisen kaappia :) Kiitos, että olet lukemassa näitä höpinöitäni, on upea fiilis kun huomaan käyntikertojen kasvavan ja kommentit ovat olleet ihan mahtavia. Siitä saa taas virtaa jatkaa eteenpäin. KIITOS!

 1. Vastaukset
  1. Ja aika pienellä vaivalla vielä! Saa nähdä kauanko jaksaa pitää ajantasalla tai kerääntyykö lippulaput edelleen keittiöön johonkin nurkkaan jos ei raaski "pilata" nykyistä sommitelmaa ;)

   Poista
 2. Siis vau! Todella upean olet taulusta tehnyt. Nyt tiedän mitä teen mun korkkitaululle, joka on lojunut kaapissa vuosikaudet, kun se ei mielestäni sovi oikein mihinkään... Tietysti, maalaan sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin lähes unohtanut tuon kaapissa lojuvan korkkitaulun. En edes tiedä miten se on meille aikanaan joutunut :D Mutta sitten vasta tajusin, että a-haa voin uusiokäyttää sen helposti! Hyvin otti spray pintaan kiinni, ja tuli yllättävän tasaista jälkeä. Kannattaa kokeilla, jos sellainen tosiaan itseltäsikin kaapista löytyy :)

   Poista
 3. Essi on huippu. :)
  Ja niin on toi sun toteutuskin, vautsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan mieletön ideanikkari!

   Tähän ei tarvittu kuin se idea ja pullo spray-maalia. Ihania nämä helpot vinkit :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä ideana loistava! ihan mahtava! :) Sinun blogi on melko ilmestys! Mie olen lukenu tätä jo jonnin matkaa taaksepäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vinkki ja idea iski sinuunkin ;)

   Ihanaa, että olet löytänyt tänne, toivottavasti jutut kiinnostavat jatkossakin. Tervetuloa matkaamme mukaan! :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets