PIRISTYSTÄ KEITTIÖN AVOHYLLYLLE


Kaikki lähti oikeastaan viime viikonlopun kirppiskierrokselta, jossa bongasin lasikarahveja mukavaan 1,50e hintaan. Mukaan tarttui muutamia erilaisia, ja yksi niistä pääsi heti esille keittiön avohyllylle. Oikeasti ostin nämä eräitä tulevia juhlia varten, sillä näin silmissäni huikean kauniin drinkkibaarin lasikarahveineen kaikkineen ;). 

Seuraavana posti toi kotiin jokin aika sitten Deseniosta tilaamani kaali-julisteen, jonka kehystin karahvin kaveriksi. Kaunis ja tummanpuhuva taulu sopii kuin nakutettu tuota vihreää seinää vasten. Täytyy kyllä sanoa, että kaksi onnistuneinta asiaa kotimme pinnoissa on makuuhuoneen tapetti ja tämä nimenomainen keittiön seinä. Tykkään ihan hurjasti tuosta murretusta vihreästä (N494 Nefriitti), joka näyttäytyy eri sävyisenä aina valoisuuden mukaan. 

Mazen Pythagoras kannattimista ja seinän kanssa samaan sävyyn maalatusta liimapuulevystä rakennetusta avohyllystä on muodostunut pikkuhiljaa keittiön oma "inspiraatiotaulu". Muuten kaikki keittiössä tehdyt ratkaisut ovat niin kiinteitä ja pysyviä, ettei muutoksia juuri pääse syntymään (ja ihan hyvä näin), mutta tähän vaihtelen aina kulloisenkin mielialan mukaan esineitä ja esimerkiksi kasvien oksia. Siitä saa mukavaa piristystä ja uutta freesiä ilmettä.

Pieniä piristyksiä, mutta niin suuria iloja :)

Miten siellä voidaan?
Jutta

6 kommenttia

 1. Toi nefriitti on kyllä mielettömän kaunis <3 Maalasin meidänkin keittiön ikkunaseinän sillä muutama viikko sitten :) Ja aika mahtava kirppislöytö tuo karahvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä! Tykkään siitä päivä päivältä enemmän, eikä kertaakaan ole tullut katumusta valitusta värisävystä tässä reilun vuoden aikana :)

   Poista
 2. Ihana kaali-juliste. Muutenkin niin kaunista!<3 Sinun innoittamana tein minäkin eilen juliste tilauksen, pitkään pitänyt tyttöjen huoneen seinälle jotain kaunista hommata. :) Kaikkea hyvää sinulle, Jutta! Ja kiitos blogista, sitä on ilo seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! Kiva kuulla, jos olen onnistunut innostamaan sisustuksessa :). Kiitos paljon ihanasta kommentistasi, sait hymyn huulille <3

   Poista
 3. Edulliset löydöt lämmittää mieltä kyllä aina :) Teillä näyttää tosi kivalle keittiössä, meillä se vaan odottelee, että jaksaa tehdä puuttuvat remppajutut loppuun. Vähän on joutunut pitämään paussia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Meilläkin oli pientä paussia hetkittäin, jotenkin sitä "turtuu" kaikkeen viimeistelyyn, eikä oikein jaksa enää innostua, mutta sitten taas tulee niitä aikakausia, kun inspiraatio ja ideat vain lentelevät sinne tänne :)

   Poista

KIITOS KUN LUIT JA ILAHDUTAT KOMMENTILLASI <3

© oblik.
Maira Gall