1. ADVENTTINA // DIYTänä sunnuntaina sytytimme ensimmäisen adventtikynttilän. Kynttilä upotettiin lasipulloon, jonka kylkeen kuumaliimalla aiemmin marraskuussa tehtiin numerot juniorin kanssa yhteistuumin. Tämän viikonlopun aikana pullot saivat viimein spray -maalikerroksen ylleen. Haaveilin näistä jo viime joulunalusaikaan, mutta ne jäivät tekemättä. Nyt on valmista ja aika nauttia <3

Jos sinulta löytyy siis käyttämättömiä lasipulloja, kannattaa suihkauttaa ne mieluisen väriseksi (tai yhtälailla jättää sellaiselleen). Kuumaliimalla pursottaa haluttu teksti tai numerot kylkeen. Ja valmista!

Rauhallista sunnuntaita,
Jutta

13 kommenttia

 1. Kiva idea :) ihanaa ensimmäistä adventtia ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jossakin aikanaan näitä näin viime vuonna ja jäi oikein harmittamaan miksen muka ehtinyt niitä silloin toteuttamaan. Onneksi ehti hyvin tähän joulukuulle ;)

   Poista
 2. Mahtava idea, tätä voisi soveltaa johonkin.. hmm.. idea tallennettu mietintämyssyyn, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupöytäänkin saa kauniin asetelman, eikä tarvita numeroita välttämättä, ehkä jokin kuviokin olisi kiva. Ja toki muutoinkin kuin jouluun sopii. Helppo ja nopea toteuttaa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On nämä kyllä mahtavat. Onneksi jaksoin aloittaa - sillä oikeasti toteutus vei yhteensä n.20 minuuttia ;) Aloittaminen on aina vaikeinta ;)

   Poista
 4. Upeat sun adventti kyntteliköt, piti itse tehdä jotain vastavaa, mutta nyt on työkiireet valitettavasti vetänyt pitemmän korren ;)
  Ihanaa ekaa adventtia sinulle Jutta <3! (+ muut projekti verkanrannassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Viime vuonna nämä jäi tosiaan toteuttamatta, joten hyvä idea teille myös ensi jouluksi ;).

   Toivottavasti teidän adventti sujui myös tunnelmallisissa merkeissä <3

   Poista
 5. ihanan näköinen toteutus! Itselläkin samainen projekti työn alla. Ihanaa adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Oi, huikkaahan kun on valmista - jos menee muuten minulta ohi. :) Oikein mukavaa joulukuista viikkoa Kati sinulle <3

   Poista

KIITOS KUN LUIT JA ILAHDUTAT KOMMENTILLASI <3

© oblik.
Maira Gall