Top Message

www.oblik.fi

1. ADVENTTINA // DIYTänä sunnuntaina sytytimme ensimmäisen adventtikynttilän. Kynttilä upotettiin lasipulloon, jonka kylkeen kuumaliimalla aiemmin marraskuussa tehtiin numerot juniorin kanssa yhteistuumin. Tämän viikonlopun aikana pullot saivat viimein spray -maalikerroksen ylleen. Haaveilin näistä jo viime joulunalusaikaan, mutta ne jäivät tekemättä. Nyt on valmista ja aika nauttia <3

Jos sinulta löytyy siis käyttämättömiä lasipulloja, kannattaa suihkauttaa ne mieluisen väriseksi (tai yhtälailla jättää sellaiselleen). Kuumaliimalla pursottaa haluttu teksti tai numerot kylkeen. Ja valmista!

Rauhallista sunnuntaita,
Jutta

 1. Kiva idea :) ihanaa ensimmäistä adventtia ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jossakin aikanaan näitä näin viime vuonna ja jäi oikein harmittamaan miksen muka ehtinyt niitä silloin toteuttamaan. Onneksi ehti hyvin tähän joulukuulle ;)

   Poista
 2. Mahtava idea, tätä voisi soveltaa johonkin.. hmm.. idea tallennettu mietintämyssyyn, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupöytäänkin saa kauniin asetelman, eikä tarvita numeroita välttämättä, ehkä jokin kuviokin olisi kiva. Ja toki muutoinkin kuin jouluun sopii. Helppo ja nopea toteuttaa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On nämä kyllä mahtavat. Onneksi jaksoin aloittaa - sillä oikeasti toteutus vei yhteensä n.20 minuuttia ;) Aloittaminen on aina vaikeinta ;)

   Poista
 4. Upeat sun adventti kyntteliköt, piti itse tehdä jotain vastavaa, mutta nyt on työkiireet valitettavasti vetänyt pitemmän korren ;)
  Ihanaa ekaa adventtia sinulle Jutta <3! (+ muut projekti verkanrannassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Viime vuonna nämä jäi tosiaan toteuttamatta, joten hyvä idea teille myös ensi jouluksi ;).

   Toivottavasti teidän adventti sujui myös tunnelmallisissa merkeissä <3

   Poista
 5. ihanan näköinen toteutus! Itselläkin samainen projekti työn alla. Ihanaa adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Oi, huikkaahan kun on valmista - jos menee muuten minulta ohi. :) Oikein mukavaa joulukuista viikkoa Kati sinulle <3

   Poista

 

Newsletter

Widgets