Top Message

www.oblik.fi

NE PIENET KAUNIIT ASIAT // SUOSIKIT
Lauantai ja pitäisi pestä lattiat. Päädyin kuitenkin kuvaamaan tällä hetkellä eniten ihastuttavia asioita keittiöstämme. Tämän joulukauden suosikeiksi on noussut vanhat kristallilasit (isoisän kaapeista löydetty), pellavapussukka (H&M Home), Lily Small kulho (BEdesign), mustat Laura -lasinaluset (JUTAN), puiset kertakäyttöaterimet (Prisma), tuohikynttiläthillo ja riisipuuroainekset (Nicolas Vahé), kristallinen sokerikko (isoisän kaapeista löydetty) ja mustavalkoiset servietit (Mayn ja tinekhome).

Kuinka pienet kauniit asiat voivatkaan tehdä päivästä piskuisen paremman <3
Löytyykö näistä joitain teidän suosikkejanne joulukattaukseen?

Leppoisaa lauantaita sinulle,
Jutta

 1. Ihania kuvia, ihania juttuja kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan rakastunut näihin. Yhdessä niillä saa varmasti kauniin kattauksen aikaiseksi :)

   Poista
 2. Tuo musta Lily on niin kaunis. Meillä on tamminen ja nyt tätä mustaa himoitsen myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pari kappaletta näitä mustia - ja itseasiassa tammea himoitsen itse ;) Heh. Niin vain naisen mieli on muuttuvainen ;)

   Poista
 3. Aivan ihania, monta ihanaa suosikkia. Noita laseja tiirailin heti, olispa mullakin mahdollista mennä tekemään löytöjä. Uskoisin että tekisinkin niitä, mutta välimatka on vähän turhan pitkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan, että jotenkin kaikki nämä pienet asiat ihastuttavat eniten juuri nyt. Mikäköhän siinäkin on. :) Isoisäni on itseasiassa nukkunut pois jo vuosia sitten, nämä silloin hänen kotoaan löysin. Onneksi olen säästänyt ne vuosien ajan. Harmi vain, että laseja on vain viisi, ja samanmoisia en ole mistään lisää löytänyt. Toivottavasti sinäkin pääset vielä joku päivä löytöjä penkomaan :)

   Poista
 4. Meillä tullaan näkemään myös kristalliset viinilasit joulukattauksessa (ja nytkin punaista niistä siemaillen .), tosin äidin kaapeista löytyneet. Ja voi olla, että koitan saada miehen lähtemään vielä Venäjän puolelle, jos toisi meille ihan omat kristallit. Vasta toi Viipurista pellavaa 11 metriä ja vajaat parikymmentä pellavaista lautasliinaa. "Hiukan" edullisempaa tuntuu siellä olevan. Be Designin tuikkukipoista olen haaveillut jo vuoden päivät. Olisikohan tänä jouluna niiden aika viimein..

  Kauniita kuvia! Ja allekirjoitan niin tuon, että pienistä kauniista yksityiskohdista tulee todella hyvä mieli! Ihanaa viikkiksen jatkoa Jutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihan tuli kylmät väreet! Mikä inspiraatiopuuska iskisikään tuollaisen pellavapakan kanssa. Voi että!!!!! Toivottavasti saat hänet vielä tuomaan noita kristalleja. Jos saisin toivoa mitä tahansa jouluksi, niin ottaisin ilomielin tabletin (vinkvink Pekka) lisäksi kasan pellavaa, nahkaa ja vaneria. Niillä saisi superpaljon kaikkea ihanaa tehtyä <3

   Ja kiitos - opettelen uusia säätöjä kamerassani. Välillä tuntuu turhauttavalta, mutta pikkuhiljaa ;). Yksityiskohdat ovat tosiaan SE juttu.

   Mukavaa viikon jatkoa sinulle Hanna!

   Poista
 5. Ihania juttuja kaikkia ja upeat raikkaat kuvat. Mukavaa ensimmäistä adventtia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen onnellinen näistä pikkujutuista. Ja kaikki ovat aika monikäyttöisiäkin kaiken lisäksi. Sopii joulukattauksen lisäksi vaikka mihin ihanaan asetelmaan. <3. Oikein ihanaa viikkoa Minna sinulle!!!

   Poista

 

Newsletter

Widgets