Top Message

www.oblik.fi

TÄNÄ VUONNA HALUAN...Vuoden vaihtumisessa on ollut aina itselleni jotakin taianomaista ja innostavaa. En ole "lupaustyyppiä", mutta sen sijaan uskon uusiin alkuihin, joiden huomaan tapahtuvan joka vuosi sen enempää suunnittelematta. 

Vatsanpohjassa on juuri nyt sellainen tunne, että tästä vuodesta tulee jollakin tapaa erityinen. Uusia kokemuksia, uusia ihmisiä ja uusia työjuttujakin.... Mitä ja kuinka paljon - sitä en tiedä, eikä sillä niin ole merkitystäkään. Tärkeää juuri tässä hetkessä on se, että olen innoissani kaikesta siitä mitä tämä vuosi saattaa tuoda mukanaan. 

Yksi vahvuuteni ihmisenä ja myös yrittäjänä on se, etten pelkää muutoksia. En osaa pelätä pahinta vaan haluan uskoa siihen, että jokaisella tapahtumalla ja hetkellä on tarkoituksensa. Kuulostaa joidenkin korvaan melko laimealta, mutta se on silti totta. Optimisti sisälläni haluaa luottaa siihen, että kaikki järjestyy tavalla tai toisella. Saatan ottaa joskus turhankin suuria riskejä, koska en osaa pelätä pahinta. Ja juuri siksi olen niin tavattoman innoissani tästä vuodesta, sillä luotan sen tuovan mukanaan jotakin uutta ja jännittävää!


TÄNÄ VUONNA HALUAN

  1. ...sanoa kyllä kokemuksille, jotka ovat mukavuusalueeni ulkopuolella. 
  2. ...kehittää osaamistani ja yritystäni kohti jotakin uutta ja mielenkiintoista. 
  3. ...luoda blogiin sisältöä, josta olisi hyötyä ja visuaalista iloa teille lukijoille aiempaa enemmän.
  4. ...panostaa kalenterinhallintaan ja arjen organisointiin.
  5. ...uskaltaa hypätä tuntemattomaan jos sydän niin sanoo.


Heräsin muuten joululomalla kerran keskellä yötä pää täynnä ideoita. Kymmenessä minuutissa kirjasin puhelimen muistiinpanoihin ylös mm. koko ensi vuoden sisältösuunnitelman / teemat tälle vuodelle blogiin. 

Adrenaliiniryöpyn jälkeen suljin näytön ja jatkoin unia. Joskus asiat vain tapahtuvat yllättäen ja täysin suunnittelematta. Palaan kuukausiteemoihin vielä erikseen, mutta voin kertoa, että olen ainakin itse superinnoissani! 

Mitä sinä toivot tältä vuodelta?
Jutta

ps. Kuten saatoitte huomata, blogiin on saatu uusi alusta... Sen viilaaminen on edelleen kesken ja vanhojen postausten kuvat ovat mm. vähän sekaisin edelleen. Pyrin saamaan kaiken kuntoon mahdollisimman pian. Palautettakin saa tottakai antaa, jos joku olennainen juttu puuttuu täältä :)

 

Newsletter

Widgets