Top Message

www.oblik.fi

LOPPUKIRI TÄHÄN VUOTEEN

Heippa, huomasin pitäneeni tahattoman kuukauden mittaisen blogitauon, joka valkeni itselleni oikeastaan vasta kun aloin selailemaan vanhoja postauksia. Mietin vain, mihin ihmeeseen katosi lokakuu ja oikeastaan koko kulunut syksy? Kuunvaihteessa tulee täyteen kaksi vuotta täysipäiväisenä yrittäjänä ja täytyy sanoa, että viimeinen vuosineljännes on ollut niistä selkeästi kiireisin. Aikaa on jäänyt aivan liian vähän kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja ylipäänsä tähän itselleni niin merkittävään juttuun - bloggaamiseen. Keväällä ja kesällä huomasin potevani huonoa omaatuntoa siitä, minkä laatuista sisältöä pystyn tuottamaan. Mielessäni on visio ja ajatus siitä, millainen on mielenkiintoinen ja tarpeeksi sisällöllisesti rikas blogi. Liiallinen pohdinta vei minut aivan liian kauas siitä alkuperäisestä ajatuksesta jonka vuoksi alunperin aloitin blogin kirjoittamisen. 


Kynnys kuitenkin kasvoi tuona aikana valtavasti ja tuntui helpommalta jättää koko juttu julkaisematta kuin viimeistellä se tarpeeksi laadukkaaksi (omasta mielestä). Syksyllä kuitenkin muistin jälleen, että hitto vie en minäkään etsi blogeista sisustuslehtitasoisia kuvia tai poikkeuksellisen hyvää verbaliikkaa vaan ihmisten tarinoita, arkea, tunteita ja hyviä ideoita. Ja siksi itsekin bloggaan, näiden ajatusten ja ideoiden jakaminen tuntuu vain superpaljon mukavammalta kun on "joku" jolle sen voi kertoa. Syksyn mittaan kasvava asiakasmäärä taas pakotti luopumaan jostakin ja valitettavasti se oli ensimmäisenä blogi. Nyt tilanne alkaa joulua kohden rauhoittumaan ja myös asiakkaat alkavat pikkuhiljaa hiljentymään muihin juttuihin kuin vaikkapa laattojen valintaan (karrikoiden).


Joulu on ollut perinteisesti itselleni erilaisten DIY-ideoiden ja joulufiilikseen virittäytymisen aikaa. Sitä haluan sen olevan myös tänä vuonna. Helppoja ja yksinkertaisia ideoita, joita teen jokatapauksessa kotiini... Niitä toivon myös pystyväni tänä vuonna teille jakamaan. 

Mitä sinä olet tehnyt lokakuussa ja ennenkaikkea MITÄ kuuluu?
Jutta

ps. Syksyn kiireisiin on myös yksi ihan merkittävä juttu - remontoimme kokonaisen asunnon katosta lattiaan ja se on nyt valmis! Haluan ehdottomasti esitellä sen teille vielä myös täällä loppuvuoden aikana. Sieltä ovat muuten myös nämä postauksen kuvat otettu.

 1. Mietin uutta suuntaa elämälle. Olen taitekohdassa, täytyy valita kahden väliltä tai jakautua kahtia. Olet ollut mielessäni ja kuinka ihanasti jaksat kertoa yrittäjyydestä. Saan siitä paljon inspiraatiota. Kiva että kirjoittelet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tämä kommentti lämmitti mieltäni niin paljon. Kiitos Terhi <3

   Poista
 2. Tutulta kuulostaa! Blogi putoaa ensimmäisenä työkiireiden alkaessa kasautua, ja se on oikeastaan nurinkurisinta: bloggaaminen tuo ainakin minulle hyvää mieltä. Sinulla on huikea kyky "sanoittaa" yrittäjä+bloggarimaailmaa, kiitos taas hienosta postauksesta. Ja jään odottaamaan joulunajan DIY-vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppas muuta! Ehkäpä tuleva vuosi tuo tähän muutosta. Ihanista ja hyvää mieltä tuovista asioista pitäisi osata pitää kiinni paremmin <3

   Poista
 3. Mulla on ollut aivan sama tilanne! Kyllä blogi (jos siis ei ole kaupallisia kampanjoita) menee sinne hännille ja ensin tehdään hommat, joista saa rahaa, vaikka bloggaaminen rakas homma onkin. Lisäksi olen kokenut olevani todella kaukana ihmisenä siitä, mitä blogini on, joten tietynlainen uusi suunnan kirkastaminen on myös ollut tarpeen. Toivotaan, että siitä saa uutta puhtia kirjoittamiseenkin! :) Mulla myös rauhoittuu hommat joulukuussa ja ajattelinkin jättää sinne hieman väljyyttä blogin kirjoittamiseenkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, että jätit kommenttia. Olen ihaillen katsonut uutta suuntaa blogissasi ja arvostan suuresti tapaasi kirjoittaa ajatuksia arvoista, elämästä ja sen suunnasta. Toivotaan lämminhenkistä ja sopivan kiireistä blogivuotta meille molemmille 2019 :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets