Top Message

www.oblik.fi

BLOGIKIRPPIS 5.8.2018


Moikka! Mikä olisikaan parempaa näiden ihanien kesäpäivien keskelle, kuin perinteinen sisustus- ja lifestyle kirpputori?

Viikon päästä sunnuntaina 5.8 järjestetään Åblogien ja ystävien kirpputori Ilmarisissa, Kotilaiturin pihalla klo 12-15 ja mäkin oon myymässä siellä! Kyseinen tapahtuma on ollut todella suosittu, vaikkakin viime vuonna pidimme taukoa, mutta nyt pääsemme taas nauttimaan siitä! JEE!

Myyntipöydiltä löytyy sitten jos kaiken näköistä, kotien ja kesämökkien aarteita, huonekaluja, käsitöitä, vintagea, designia ja paljon kaikkea muuta kivaa! Mun lisäksi myymään tulee muita bloggaajia kuten Good to be home, Vihreä ilo, Villapuomi, Kelloranta, Kotilaituri, Kotokunnas, Sohvila, Lady of the mess, Rouva raadelmasta, Kotini on linnani ja Kukkurakoti + joukko meidän ystäviä. 

Meidän lisäksi tapahtumassa on mukana Handmade by kotona, Ankkuroidu, mum's, Ilmaristen kakkupuoti & Hellun herkut, Liedon säästöpankki ja Turun messukeskus. Alueelta löytyy myös erilaisia keräys- ja lahjoituspisteitä, joista voit lukea lisätietoa tapahtuman facebook sivuilta. Tuonne sivuille julkaisemme pitkin ensi viikkoa myös pieniä ennakkotiisereitä myyntiin tulevista jutuista, joten kannattaa seurailla millaisia aarteita päivän aikana on mahdollista kirpparilta löytää!

Ilmarisiin pääsee helposti kauppatorilta busseilla 401-403 ja autoilijoita alueella on helpottamassa liikenteenohjaus. Olisi kiva jos tekin tulisitte tekemään ihan huippu löytöjä, mä oon ainakin kerännyt myyntiin kaikkea kivaa ja yllä olevissa kuvissa on vähän esimakua mitä mun pöydiltä löytyy. 

Tuuthan moikkaamaan jos ilmestyt paikalle!
Jutta


  1. Hei! Sinulla on ihana sisutustyyli! Onko sinulla instagram mistä pääsee näkemään lisää kuvia? /eeva

    VastaaPoista
  2. Jeee, tätä on odotettu!

    VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets