Top Message

www.oblik.fi

RUOKAILUTILAN KEVÄT


Juuri nyt arjessa ja työrintamalla tapahtuu vimmatusti asioita. Tämä on tietysti positiivinen asia sinänsä, mutta näkyy väistämättä täällä blogin puolella hiljaiselona ja verkkaisena postaustahtina. Olemme kuitenkin saaneet kotonakin paljon tehtyä, josta keittiön uudistus ei liene vähäisin. Ensi viikolla saamme vihdoin hanan vaihdettua kun putkimies pääsee paikalle ja sitten alkaisi olla sen osalta valmista. Ihanaa! Näytän teille varmasti lopputulosta kun saadaan tila viimeisteltyä. 

Kevät ja nämä kesäiset ilmat ovat saaneet minut myös heräämään sisustusrintamalla. Innostuin pesemään kaikki ikkunat kotona ja voi pojat, miten kirkkaalta ja valoisalta koti näyttääkään valokylvyssään. Valon määrän lisäännyttyä ruokailutilasta on kasvanut vielä entistä enemmän suosikkipaikkani kotona. Huomaan myös kantavani läppärin ja työpaperit tähän pöydälle yhä useammin, sillä kukapa ei haluaisi tehdä töitä nurkkaikkunoiden edessä metsänäkymistä ja valosta nauttien?


Aikanaan vanhan kodin työhuoneessa seinällä ollut BEdesignin deer-hylly saatiin kiinitettyä nyt myös viimein seinälle. Sitä ehtikin olla jo ikävä. Karsin myös ikkunalaudoilta kynttilöitä ja pientä tavaraa pois, joten koko tila tuntuu nyt tosi avaralta ja raikkaalta. Kyllä se vain niin on, että itse rauhoitun kotona kaikista parhaiten kun ympärillä on väljyyttä tavaroiden suhteen. Tuntuu, että mieli  ja hektinen arki rauhoittuu tällä hetkellä parhaiten melko pienen tavaramäärän keskellä. Puhdasta minimalistia ei minusta kuitenkaan saa tekemälläkään, mutta vähemmän on silti juuri nyt enemmän. 

Toivottavasti myös muualla on saatu nauttia näistä ihanista kesäisistä päivistä ja ennenkaikkea AURINGOSTA! Niin parasta kun maailma näyttää taas valoisan puolensa. Valon kanssa kilpaa kun tuntuu nousevan myös energiatasot. Tulossa on myös yksi kaikkien aikojen remppaprojekti, jota en malttaisi odottaa!!! Tästä lisää vielä tuonnempana, nyt nauttimaan tästä hetkestä <3

Kaunista päivää ja leppoisaa huomista helatorstaita sinulle <3
Jutta

 1. Kaunista! Mikä olikaan tuo kattolamppu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos :). Valaisin on Pholcin Mobil 70 ja lisätietoja löytyy ainakin täältä: https://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-kattovalaisimet-riippuvalaisimet-mobil-valaisin-musta-p-15214.html

   Olen tykännyt siitä kyllä tosi tosi paljon :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets