Top Message

www.oblik.fi

VIERAILULLA: PAROLAN ROTTINKI

Kävin työmatkalla viime viikolla Parolassa ja tarkemmin vielä Parolan Rottingissa. Olen saanut ilokseni olla tekemässä heidän kanssaan yhteistyötä erään tuotteen osalta, josta kuulette varmasti lisää kunhan saamme sen viilattua vielä valmiiksi ;).

Moni tunnistaa Parolan Rottingin erityisesti riippukeinusta tai lumikenkätuolista. Nämä ovatkin toki yhdet heidän vanhimmista - ja suosituimmista - tuotteistaan. Kun aikanaan kävin ensimmäistä kertaa vierailulla heidän toimistollaan/myymälässä, niin itselleni kolahti vasta siinä vaiheessa tietoisuuteen, että myydäänhän siellä niin paljon muutakin kuin puhtaasti rottinkia. Pieni myymälä, jossa myös outlet sijaitsee, on pullollaan mitä kauniimpia sisustustuotteita aina rottinkikalusteista mattoihin ja valaisimiin saakka. Liikkeeseen on rakennettu kutsuvasti erilaisia oleskeluryhmiä ja kaikissa niissä huokuu erittäin rento ja kutsuva fiilis. Tällä(kään) vierailulla en päässyt lähtemään kotiin tyhjin käsin, vaan onnistuin bongaamaan riippukeinun mökin kuistille (olin vasta hetki sitten siitä ehtinyt haaveilemaan ja tämä pienellä kauneusvirheellä varustettu keinu lähestulkoon odotti juuri minua tuolla poistonurkassa - mikä tuuri!). Riippukeinun lisäksi ostin viimeinkin yhden Svaneforsin maton, joka jäi minua jo viime syksyn vierailulla kaivelemaan... 


Parolassa käy asiakkaita erityisesti kesäaikaan, sillä rottinkikalusteet pitävät edelleen vahvasti pintansa terassien ja kesäkauden kalusteina. Onneksi kuitenkin niitä käytetään nykyään yhä enemmän myös sisällä, sillä onhan rottinki nyt erittäin kaunis materiaali myös sisäkalusteissa. Olen kyllä henkilökohtaisesti todella iloinen siitä, että rottinki on noussut uudelleen trendikkääksi materiaaliksi!

Jos etsit keväälle ja kesälle sopivaa päiväretkipaikkaa, suosittelen suuntamaan kohti Parolaa. Pikkuinen paikka täynnä tunnelmaa on ehdottomasti vierailun arvoinen. Jos Parola ei osu millään omien reittien varrelle, niin kannattaa kurkata verkkokaupan puolelle, josta löytyy myös paljon rottinkikalusteita ja sisustustuotteita.

Parolan Rottinki
Hitsaajantie 3, 13720 Parola
Avoinna arkisin 9-17 ja lauantaisin 10-15

Kiitos Parolan Rottingille vieraanvaraisuudesta ja inspiroivasta aamupäivästä <3 

Jutta

 1. Onpas siellä kaikki niin kauniisti esillä ja riippukeinu olisi niin täydellinen terassilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Ja riippukeinu - se on kertakaikkisen ihana <3

   Poista
 2. Tää ois tosiaan ihan unelma retkikohde!♡ Pari riippukeinun paikkaa löytyisi meidänkin mökiltä. Niin kauniita ja luonnonläheisiä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lähteä, iso suositus! Rottinki on kyllä ihana <3. Ps. Ensi viikolla kannattaa tsekkailla ts koti lehteä, siellä on huhujen mukaan asiaa rottingista ;)

   Poista
 3. Meille hankittiin mökille, varmaan vuosikymmeniä terassilla palvelleen riippukeinun seuraajaksi uusi Parolan riippukeinutuoli. Se on kyllä kisatuin istumapaikka :D viime vkl pääsin työnjohtajana valvomaan ripustusta, kun viimeksi tein sen virheen, että toinen sai laittaa sen omin nokkineen ja koko kesän pisti silmään se solmuhässäkkä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! Näin uskon myös meillä käyvän :D. Josko sen saisi vapuksi kiinnitettyä niin pääsisi jo heti käyttöön :). Kivoja mökkihetkiä teille!

   Poista
 4. Ihanaa - nyt puhutaan taas AIDOSTA rottingista!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets