Top Message

www.oblik.fi

UUSI AAMIAISSUOSIKKI: SPELTTINÄKKÄRI

Heippa ja ihanaa sunnuntaihuomenta! Oli pakko jakaa teille tämän hetken aamiaissuosikkini, jonka löysin vasta ihan hiljakkoin. Myönnän - ostin tämän lähes täysin kauniin (ja toimivan) pakkauksen vuoksi, mutta voi pojat miten hyvää paketin sisältö olikaan!



Kyseessä on siis kotimaisen Leipomo J. Martinin spelttinäkkäri. Täysin lisä- ja säilöntäaineeton uusi tuttavuus sisältää reilusti kuituja ja maistuu parhaimmalta tuorejuuston ja parin kurkkuviipaleen kera. Parasta tässä on se, että se oikeasti maistuu jollekin ja lisäksi ohut koostumus on erittäin paljon minun makuuni. Pidän enemmän tällaisista ohuista näkkilevistä kuin kovin "paksuista" versioista. En oikein muista, koska viimeksi olisin näin kovasti johonkin ruokajuttuun hurahtanut tai ihastunut, joten siksipä laitan vinkin jakoon. Nappaa ihmeessä yksi boxi seuraavalla kauppareissulla mukaasi ja maista tätä jumalaisen hyvää näkkäriä! Itse löysin tämän ihan lähimmästä cittarista, joten mistään erikoistuotteesta ei ole kyse. Niin ja se pakkaus - minusta on kätevää, että näkkileipä pakataan pahviseen boxiin, jossa se ensinnäkin säilyy hyvin ja lisäksi mahdolliset muruset jäävät sinne pohjalle (tämä ei tosin juuri murusta, mutta noin niinkuin yleisesti).

Ei tässä muuta kuin mukavaa palmusunnuntaita <3
Jutta

  1. Täytyypä pitää silmät auki, jos löytyisi myös meidän leveyksiltä :) Kivaa palmusunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan :). Ihanaa pääsiäisviikkoa myös sinne <3

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Tämän spelttinäkkärin vieressä on hyllyssä YASO-jaksamisleipä jota monen aamu- ja välipalan kokemuksella peukutan myös. Ei lisäaineita, paljon proteiinia ja huippu maku, suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa hyvältä! Kiitos siis myös sinne vinkistä, laitetaan ehdottomasti muistiin :)

      Poista

 

Newsletter

Widgets