Top Message

www.oblik.fi

PÄÄSIÄISEN ODOTUSTA


En ole kovin intohimoinen koristelija kotona, eikä juhlapyhät tee siihen suurta poikkeusta. Joulun aikaan meillä on paljon kynttilöitä ja havuja, mutta varsinaisia joulukoristeita melko vähän. Sama pätee muihinkin juhlapyhiin, kuten kohta saapuvaan pääsiäiseen. Joka vuosi haluan kuitenkin tehdä jotakin pientä kotiin, joka muistuttaa meneillään olevasta pyhästä. 

Mielestäni kauneimmat pääsiäiskoristeet syntyvät höyhenistä ja ohraruohosta. Tänään on se päivä, kun laitetaan siemenet itämään ja tehdään jotakin pientä asetelmaa höyhenistä. Ah, nautin tällaisesta piperryksestä, joka tuo itselleni rauhallisen mielen ja hymyn huulille. Liika on kuitenkin liikaa, joten hyvin maltillisesti mennään tänäkin vuonna. Viime vuonna sprayasin munakennon mustaksi ja maalasin muutamia värikkäitä munia harmaaksi. Tuo helppo DIY-idea toimii tänäkin vuonna, mutta lisäksi mielessä olisi tehdä höyhenistä pieni kranssi. Katsotaan saanko idean toimimaan käytännössä. Lupaan palata vielä sen kanssa, jos onnistun :)

Ihanaa sunnuntaita!
Jutta

  1. Ihanat kuvat! Mä en varmaan ikinä laita mitään pääsiäiskoristeita! Eh! Ehkä muutama minin tekemä väkerrys löytää tiensä näkyville :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3. Kiitos! Mä olen sellainen muutaman koristeen koristelija. En koskaan oikein laita koko kotia juhlaan, vaan ne näkyy parissa pienessä jutussa, kuten just pääsiäisenä pajunkissoissa ja pääsiäismunissa kera höyhenten :)

      Poista

 

Newsletter

Widgets