Top Message

www.oblik.fi

VINKKI: LUONNOLLISET (JA TYYLIKKÄÄT) PYYKINPESUAINEET

Miten päivät onkaan taas kulkenut niin vimmatusti, ja ollaan jälleen perjantaissa? Ihanaa on ollut tässä viikossa se, että viimeinkin saimme lunta ja kovimmat paukkupakkasetkin olivat vain hetken kylässä. Tänään ajattelin kertoa teille tulevan viikonlopun kunniaksi erään arkisen tuotevinkin, joka sai allekirjoittaneen tyystin koukkuun.

Ostin joulukuussa aikalailla heräteostona kotiin muutamia pesu- ja puhdistusaineita. Tangent GC on itselleni uusi tuttavuus ja törmäsin siihen Finnish Design Shopissa joululahjoja etsiessäni. Ensimmäinen mielenkiinnon herättäjä oli pakkausten ulkonäkö (myönnetään). Tämän jälkeen klikkasin tuotetiedot auki ja innostuin lisää. Jes, luonnolliset ainesosat ilman synteettisiä kemikaaleja ja lisäksi se erittäin silmiä hivelevä ulkonäkö. 

Tangent GC eli Tangent Garment Care valmistaa korkealaatuisia saippuoita sekä kenkien ja vaatteiden hoitotarvikkeita luonnollisista ainesosista. Yrityksen innoittajana toimi perustaja David Samuelssonin nokikolarina työskennellyt isoisä: ammatistaan huolimatta hän kiinnitti huomiota puketumiseensa ja piti säntillisesti huolta vaatekaappinsa sisällöstä. Tangent GC haluaa tarjota tuotteita, jotka hoitavat ihoa sekä pidentävät vaatteiden ja jalkineiden käyttöikää luonnollisella tavalla ilman synteettisiä kemikaaleja. Tyylikkään pelkistetyt pakkaukset ja tarvikkeet sopivat myös osaksi sisustusta. (Finnish Design Shop)

Olen nyt käyttänyt kaikkia kolmea ostamaani ainetta (huuhteluaine, sekä urheilu- ja hienopesuaine). Täytyy todeta, että kaikkiin olen myös ollut erittäin tyytyväinen! Erityisesti tuo hienopesuaine ja urheiluvaatteiden pesuaine tulevat ehdottomasti löytymään jatkossakin pyykkikaapista! 

Huuhteluainetta kuluu meillä sen verran reippaasti (koska pyykkiä pestään usein), että en usko raaskivani käyttää siihen näin arvokasta ainetta, joka riittäisi vain n. viikoksi, jos sitä joka pesussa käytettäisiin. Sen sijaan pienet pullot erikoispesuaineita ovat erittäin toimivia ja eivät myöskään vie tilaa kaapista pienen kokonsa ansiosta! Ainakaan meillä ei hienopesuaineitta käytetä kuin ehkä keskimäärin kerran viikossa. Urheiluvaatteisiin pätee sama (1-2 krt/vk), sillä erikoispesuaineella en pyykkää kaikkia urheiluvaatteita, vaan ainoastaan osan niistä. Muut menevät tavallisen pyykin mukana samassa.  Minusta pesutulos on ollut erittäin hyvä, ja plussaa tulee myös siitä, että tuoksut ovat samaan aikaan miellyttävän haaleita, mutta kuitenkin raikkaita. En ole kovin voimakkaiden tuoksujen ystävä pyykinpesussa, ja usein niistä jää sellainen olo että pesuaineen voimakas tuoksu vain yrittää "peittää lian alleen". Aion ehdottomasti testata myös tahranpoistoainetta ja farkkupesuainetta tältä valmistajalta jatkossa! Onko Tangent GC sinulle tuttu?

Reipasta perjantaita ja iloa viikonloppuun!
Jutta

Löydät Tangent GC pesuaineita ja muita tuotteita ainakin Finnish Design Shopista.

 1. Ei ole tuttu, mutta kauniit, hempeät pullot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa on myös se, että purkin sisältö on priimaa :)

   Poista
 2. Tosi kauniit pullot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin kyllä ekana tosiaan ihastuin, just sopivan eleettömät :)

   Poista
 3. Kauniit pullot ja urheilupesuainen kuulostaa erittäin lupaavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, mä olen ainakin ollut tosi tyytyväinen :)

   Poista
 4. Täällä kävi ihan samoin, pakkaus kiinnitti ensimmäisenä kiinnostuksen :) Kaunein etiketti hetkeen!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets