Top Message

www.oblik.fi

IKEA HACK: LASTENHUONEEN SÄILYTYSRATKAISU + SÄNKY

Moikka! Aika ajoin joku laittaa viestiä ja kyselee miten olemme lastenhuoneen sänkyratkaisun toteuttaneet. Kirjoittelin viimein siitä ohjeet ja luonnostelin ohjekuvat helpottamaan ohjeiden lukua.

EDIT 26.4.2018: Saan usein sähköpostia tämän toteutuksen ohjeista, ja nyt ne löytyvät kaikkine työvaiheineen ja tuotelistauksineen täältä  >> DIY sänky ja säilytys samassa paketissa.Vajaan vuoden käytössä ollut kokonaisuus on palvellut meitä erinomaisesti ja en voi kuin suositella vastaavaa ratkaisua koululaisen huoneeseen. Pienille lapsille tämä ei korkeutensa vuoksi välttämättä sovellu, mutta aivan loistavasti jo kouluikäisestä eteenpäin. Bonuksena kerrottakoon, että lopputulos on kestänyt myös aikuisen nukkumisen.

DIY-terveisin
Jutta

 1. Moi. Tosi kiva sänky! Saanko udella mikä sävy seinässä on? Onko harmaa vai enemmän sinertävä sävy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mukava kuulla :) Sängyn taustaseinällä on Tikkurilan höyhen (F487) ja vasen seinä (ikkunaseinä) on taasen Deco Grey värikartan 1944 :)

   Poista
 2. Himassa sivusto ei taida toimia enää? Voisinko saada ohjetta sängyn tekoon? Kiitos. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tämä kommentti on hukkunut muiden joukkoon, kun vanhempi postaus. Mutta siis tosiaan toistaiseksi se sivusto pysyy nyt kiinni aikataulukiireiden vuoksi. Voin lähettää ohjeet sähköpostitse, jos laitat osoitteesi minulle :)

   Poista
 3. Hei, minäkin ottaisin mielelläni ohjeen. Onko jokin muu tapa antaa osoite kuin tämä julkinen postaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, voit laittaa minulle viestiä kohdasta ota yhteyttä. Laita siihen sinun sähköpostiosoitteesi niin saan paluupostilla tämän ohjeen tulemaan :)

   Poista
 4. Hei, minäkin laitoin sinulle viestiä. Ohje olisi kiva kiva saada :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin innostuin ja laitoin meiliä. Ohje olisi tosi mahtava juttu!

  VastaaPoista
 6. Innostuin minäkin ja ohje olisi tosi kiva saada. Laitoin jo meiliä. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. Heippa kaikille! Ohjeet löytyvät nyt täältä: http://www.oblik.fi/2018/04/lukijatoive-ikea-hack-sanky-sailytys.html. Toivottavasti niistä on iloa teille kaikille :) Iloisia nikkarointipuuhia!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets