Top Message

www.oblik.fi

SININEN VALO TOI PAKKASEN SISÄLLE

Tällä viikolla tuntuu, että pakkanen toi mukanaan myös sinertävän valon. Kaikissa huoneissa näyttää kylmältä ja utuiselta. Tavallaan tykkään hurjasti! Hankimme olohuoneeseen viime viikolla uuden sohvapöydän, ja kuvia katsoessani tajusin, miten täällä näyttää ihan siltä, kuin olisi pakkasta sisällä. Onko muut huomanneet saman?
Aiemmin meillä oli olohuoneessa BEdesignin wave -pöytä, joka on kertakaikkisen ihana. Olen kuitenkin sitä mieltä, että sohvan edessä se ei toiminut niin hyvin kuin optimaalisinta meille olisi ollut. Siksipä se lähti siirtyi sivupöydäksi olohuoneen toiselle seinustalle. Joulun jälkeen kannan sen varmasti takaisin yöpöydäksi makuuhuoneeseen. Siellä se toimii aimmasta kokemuksesta parhaiten. Mutta tulipahan testattua sitä tässäkin :) Osaako joku jo näistä parista kuvasta arvata, mihin pöytään lopulta sitten päädyimme?

Pakkasterveisin
Jutta

 1. Ompas kiva uusi siro pöytä.
  Mukavaa iltaa.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Maljakko on itseasiassa löytö Kodin1 konkurssimyynnistä. Minusta se oli Annon, eli sitä ei varmaankaan enää ole missään myynnissä. :/

   Poista
 3. Siitäkö ae johtuukin? Eikä vaan mun kuvaustaidoistani, että viime aikoina ottamani kuvat ovat ihan sinisiä. Ja mä olen koittanut muokkaamalla saada sinistä ees vähän häivytettyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ainakin haluan uskoa :D Ja voihan se olla, että minunkin kuvaustaidoissani on vähän petrattavaa ja siksi valo näyttäytyy niin sinisenä :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets