Top Message

www.oblik.fi

TUNNELMALLINEN SISUSTUSLIIKE AVASI JOULUNODOTUKSEN

Eilisen tunteisiin menevän postauksen jälkeen on hyvä hetki hengähtää ja jatkaa vähän kevyemmillä aiheilla. Tällä viikolla olen päässyt käymään useammassakin tapahtumassa ja tehnyt muutenkin kaikkea superkivaa ja innostavaa! Yksi viikon mukavista hetkistä oli Kotilaiturilla vietetty bloggari-ilta.

Liedossa (eli ihan tässä meidän kylillä) sijaitseva rouhea sisustusliike avasi nyt toisena vuonna joulunodotuksen näissä tiloissa, ja tälläkin kertaa ihan tosi tosi inspiroivana. 

Tykkään liikkeistä, joissa ei ole vain hyllyllä etikettien päällä rivissä tavaraa. Tykkään tällaisista persoonallisemmista paikoista, joissa visuaalisuuteen on panostettu ja tuntuu, että jokainen tuote on vähän uniikki ja just sulle valittu. Uutuutena paikalla oli myös Vintage -pöytä, johon Kati hankkii aina parhaita 2nd hand -löytöjä asiakkaiden iloksi. Mainio idea!

Mutta pidemmittä puheitta, jotta kaikki tämä ei jäisi vain sanahelinäksi, katsokaa itse ja ihastelkaa <3.

Ai nannaa! Tällaiset pienet liikkeet jotenkin kutkuttavat vieläkin enemmän näin joulun alla. Niissä on ihan omanlaisensa viehätys, jota ei ketjuliikkeistä löydä. Ja tyhjin käsin en päässyt tällä(kään) kertaa lähtemään... Mutta vielä en raaski kaikkia joulujuttuja laittaa esille, joten ostokset saa pysyä visusti piilossa joulukuun alkuun saakka ;).

Jos etsit joulutunnelman herättäjää tai kaipaat pienen hengähdystauon arjen keskelle, suosittelen ottamaan suunnan kohti Lietoa ja Kotilaituria.

Sisustus- ja lankakauppa Kotilaituri
Pahkalaukkaantie 1
21350 Ilmarinen

Verkkokauppa palvelee pitkänmatkalaisia osoitteessa www.kotilaituri.fi

Leppoisaa lauantaita!
Jutta

PS. Kiitos kaikille kanssabloggaajille, oli kiva nähdä pitkästä aikaa!!! 


 1. Ihanat nuo harmaat kahvimukit ! Osaatko sanoa, mitkä ne ovat? Eivät löytyneet nettikaupasta

  http://dontfly-itsfoggy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Itseasiassa saattoi käydä niin, että vein ison osan niistä itse :D. Mutta Kati tuossa alla jo vastasikin siihen, eli ehkäpä niitä oli vielä lisää :)

   Poista
 2. Kiitos Jutta, kun kävit :) Mukavaa kuulla, että kauppani herättää juuri sellaisia tunteita, joksi sen olen suunnitellut. Pyrin pysymään visiossani ja tarjoilemaan jotain uniikkia ja vähän erilaistakin.
  Freialle huikkaan, että kyseiset mukit ovat bambua. Aivan ihanat! Niiden pitäisi löytyä myös verkkokaupasta, ja ellei, lisään ne ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta, ne näyttävät upeilta ! :) koitan vielä löytää ne verkkokaupasta, eivät aikaisemmin osuneet kohdalle

   Poista
  2. Kannattaa todellakin pysyä tuossa visiossa :) Kiitos kauniista kaupasta ja nähdään taas :)

   Poista
 3. Tunnelmaa täynnä on Kotilaituri! Kauniita, uniikkeja tuotteita ja lämpimiä sävyjä. Ja luontokin on tuotu myymälään. Tuonne suuntaan jossakin vaiheessa.
  Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Etenkin näin joulun alla tosi kiva ja tunnelmallinen paikka <3

   Poista

 

Newsletter

Widgets