Top Message

www.oblik.fi

PARHAITA LAHJAIDEOITA ISÄNPÄIVÄÄN JA JOULUUN

Olen bongannut menneen viikon aikana pari ihan loistavaa postausta/juttusarjaa tulevan kauden lahjaideoista. Koska itse sain näistä mukavasti vinkkejä, ajattelin että ehkäpä sinäkin saat.

Beauty of life -blogissa aloitettiin viime sunnuntaina mielenkiintoinen postaussarja, jossa marraskuun jokaisena sunnuntaina julkaistaan viisi lahjavinkkiä. Tavoitteena on, että lahjaideat ovat mahdollisimman ajattomia ja ne on jaoteltu eri hintaluokkiin (100€, 50€, 25€ ja 10€). Ainakin ensimmäinen lahjalistaus täytti odotukset ja tarjoili kivoja uusia ideoita!

Ja mikä jännittävintä - jokaisen viikon sunnuntaina myös arvotaan nuo kaikki ideat lukijoille! Katso postaussarjan ensimmäinen juttu täältä: 5 x 100 EURON JOULULAHJAVINKIT + ARVONTAToinen silmääni osunut kiva lahjaidea -postaus löytyi Nuapurissa blogin Marulta. Lahjaideoita miehelle -otsikolla kulkeva juttu tuli hyvinkin ajankohtaiseen aikaan, jos isänpäivälahja on vielä hankkimatta! Tai jos olet ollut ajoissa liikkeellä, poimi vinkit talteen joulua silmälläpitäen. Ainakin itselleni juuri miehille tuntuu olevan hankalampaa keksiä jotakin mukavaa ja yllätyksellistä lahjaideaa. Maru ratkaisi ainakin yhden joulun lahjapulmistani :) Kurkkaa sinäkin siis tämä postaus!

Lopuksi vielä vinkki, jos itsetehdyt lahjat ovat sinun juttusi. Uusi DIY-sivusto HIMASSA on julkaissut jo ainakin kaksi kivaa itsetehtyä lahjaideaa. Nahkainen kirjanmerkki ja lahja opettajalle/ystävälle on ainakin helppoja toteuttaa, eikä vaadi sen suurempaa osaamista. Plussaa myös siitä, että nämä lahjaideat sopivat mainiosti edulliseen budjettiin! Katso HIMASSA -sivujen DIY -lahjavinkit ohjeineen ja kuvineen täältä.

Itselleni löytyi ainakin näiden avulla kivoja uusia ideoita, toivottavasti sinullekin!

Mukavaa torstaita!
Jutta

 

Newsletter

Widgets