Top Message

www.oblik.fi

ENTÄ JOS + MANSEN BLOGIKIRPPIS

Kannoin vähän kirpparikamoja mökiltäkin tänne kotiin, ja ajattelin että käyn niitä vielä täällä läpi. Olen siis menossa tulevana viikonloppuna Mansen blogikirppikselle myymään (ja samalla saan hyvän syyn yökyläillä siskon luona Tampereella <3) ja siksi näitä nyt käyn läpi. Toin kotiin siis muutamia kasseja tavaraa, joita olin päättänyt laittaa myyntiin. Ja sitten toin tällaiset herkulliset pienet jakkarat. Ja suloisen pienen pöydän päälle asetettavan peilin. Olin ihan varma, että ne ovat myyntiin menossa. Mutta tulin ehkä sittenkin toisiin ajatuksiin... 

Yhtäkkiä näenkin tässä oivallisen kukkaruukun korokkeen. Aika usein olen miettinyt sellaisia, koska etenkin saviruukkuja (jotka eivät ole lasitettuja) ei voi asettaa suoraan lattialle. Olisiko kahdesta tällaisesta toimittamaan kukkajakkaroiden virkaa? Pieni maalikerros päälle ja se olisi siinä?
Ylimmästä kuvasta näkee jakkaran mallin hyvin. Toiseen kuvaan asetin sen penkin eteen, jotta mittasuhteet hahmottuisivat paremmin. Kyseessä on siis tosi tosi pieni jakkara. Ei siis oikein istumiseen soveltuva. Alimmassa kuvassa taas näkyy ajan patina. Sitä en kyllä tohtisi hioa pois. On nämä kyllä sittenkin aika kivat. En taida raaskia... Vai raaskinko?

Mitään suurempia kalusteita tai sen sellaisia juttuja en ajatellut pakata mukaani myyntikuormaan, mutta koska kartutamme kovasti mökin remppakassaa, olen laittanut myyntikasseihin mm. pari uudempaa sisustusjuttua ja paljon astioita. Lisäksi sinne on pakattu Arabian kannuja (!!), ja esimerkiksi lähes uudenveroisia tennareita (lapselta jäänyt pieneksi ainakin yhdet Hellyhansenit ja Lacostet, joita ei ehditty käyttää juuri lainkaan). Itselleni nuo on harmillisesti jo liian suuret (n.39 kokoiset). Mutta sellaisia siis nyt ainakin. Huomenna pitää vielä tarkastaa vaatehuoneen perältä pari laatikkoa, joissa on sellaisia juttuja, minkä myymistä olen miettinyt jo aiemmin (mutten ole raaskinut). Nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä niistäkin eroon.

Tervetuloa siis Tampereelle myyntipöydälleni tekemään löytöjä! Toivottavasti nähdään siellä. 

Jutta

PS. Kantsii seurata tapahtumaa facebookissa, koska sinne päivittyy mm.myytäviä tavaroita moneen otteeseen ennen sunnuntaita (Mansen blogikirppis, klik). 
Ja ai niin vielä yksi juttu - 200 ensimmäiselle on luvasssa huikea goodieämpäri ;).

 

Newsletter

Widgets