Top Message

www.oblik.fi

TULOSSA PIAN KEITTIÖÖN...

Kiitos vielä tuhannesti kaikille viikonlopun Se löytyi - meillä on mökki -postaukseen kommentoineille. Vastailen niihin aivan varmasti vielä ihan lähipäivinä <3. Mahtavaa, että mökkijutut tuntuu kiinnostavan, sillä olen siitä itsekin niin innoissani, etten malttaisi varmasti olla kuvia ja juttuja sieltäkin jakamatta. Sisäkuvia pääsette kurkkimaan Touhulaksi nimetystä paikasta vielä tämän viikon aikana.

Tänään kuitenkin avasin paketin, jonka sisältä paljastui jotakin sellaista, jota olen haaveillut kotimme keittiöön jo alusta alkaen...

Ensin en oikein löytänyt sopivaa inspiraatiota, sitten taas persoonalliset hyllykannattimet puuttuivat, viimeiseksi taisi iskeä kesän "sisustushuili", jonka aikana sisäjutut ei ottaneet yhtäkään askelta eteenpäin. Nyt kuitenkin palasin jälleen asian äärelle, nimittäin avohyllyyn, jota olen keittiön seinälle kaavaillut.  Mietin muutaman vaihtoehdon välillä, ja lopulta päädyin siihen, että rakennamme avohyllyn messinkikannattimista ja puusta. 

Puulevy pitää vielä maalata seinän kanssa samalla sävyllä, jonka jälkeen kannattimet saadaankin hyllyn kanssa paikoilleen. Paikka tulee kuitenkin olemaan tässä hanan yläpuolella, vihreää seinää vasten - suoraan ylösnostetun kvartsilevyn päällä.
Kamppailin myös jonkin aikaa sen asian kanssa, haluanko tuoda messinkiä niin lähelle liesituulettimen etulevyä, joka on siis alumiinin värinen. Lopulta kuitenkin ajattelin, että miksei! Ehkä kannattimet toimivat myös parina messinkihanalle. Sain myös "pientä terapia-apua" sisustuspulmaani eräästä sisustusintoilijoiden facebook -ryhmästä, jossa mielipiteitä aiheesta kyselin. Että kiitosta vain naiset kun jaksoitte kääntää ja vääntää asiasta kanssani :D.
Nyt sitten ei muuta kuin maalaamaan tuota hyllylevyä, jotta kokonaisuus saadaan paikoilleen!

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!
Jutta

 1. Jutta - mä en kestä. Sun postaukset heittää liekkejä aina meille ajankohtaisiin asioihin. Meillä puhuttiin tänään avohyllyistä. Sellainen pitäisi saada ainakin kylpyhuoneeseen. Ei tultu vielä tulokseen millainen.

  Nää sun löytämät kannakkeet on ihanat! Varmasti aivan täydelliset teidän kauniiseen keittiöön:) Meille saisi löytyä vaikka sirot mustat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! :D Siistiä! Nää on kyllä just kivat, mukavan erilaiset ja kukitenkin simppelit :) Nyt enää pitäisi saada nuo seinään kiinni... :D

   Poista
 2. Kannattimet näyttää kauniilta - ja eikö nyt ole enemmänkin vallalla se, että yhdistetään metalleja, kontrastin vuoksi. Avohylly on tuossa kohtaa varmaan juuri oikea elementti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä. Ja jotenkin kivaa, kun kaiken ei niin tarvitse mätsätäkään. Seinä on tosiaan huutanut sitä hyllyä jo alusta alkaen, mutta vaati näemmä yli puoli vuotta, että pääsin asian kanssa eteenpäin :D

   Poista
 3. Ah, tuo keittiö on niiiin kaunis <3 Siis mä en voi ees miettiä millaista ois häärätä tuolla!! Love it!

  VastaaPoista
 4. Upeat kannattimet! Tulee varmasti kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on kyllä kivat! Uskon myös, että kokonaisuudesta tulee kaunis :)

   Poista
 5. Hei, mistä nuo kannattimet on löytynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Nämä on Pythagoras nimiset (Maze). Toivottavasti löydät :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets