Top Message

www.oblik.fi

INSPIRAATIOTA TULEVAAN KAUTEEN / BY LASSEN

En sano sitä vielä ääneen, mutta voi vitsit miten tajusin että yksi nimeltämainitsematon vuodenaika (yksi ehdoton suosikki) alkaa pian nostaa päätään. Sitten vielä by Lassen julkaisi tuotteistaan ihan todella kauniita fiiliskuvia tulevaan kauteen. 
Tämä tietty juhlakausi on itselleni sellainen, että haluaisin elää sen odotusta joka vuosi vähän pidempään. En niinkään odota vain itse juhlapäivän aattoa, vaan sitä että saan alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan tuohon ajanjaksoon. On todella terapeuttista askarrella, puuhastella, koristella, suunnitella ja odottaa. Erityisesti odottaa. Odotuksen aloitan yleensä marraskuun alkupuolella... Siihen on enää kuusi viikkoa. Apua. Kuusi. Ihan mahtavaa! 

Ette usko kuinka paljon eräskin koristelaatikko kutkuttelisi tuolla vaatehuoneessa. Mutta en varmasti avaa sitä vielä, ehkä vähän myöhemmin pikkuisen kurkkaan. Mutta en vielä. Sen sijaan halusin ehdottomasti fiilistellä näillä kuvilla. Ja samalla todeta, että ihailen Kubus -kulhoja ja kynttilänjalkoja yhä edelleen. Olen himoinnut sellaista jo pitkään, mutta näiden kuvien myötä innostus otti taas askeleen eteenpäin. Vuosi sitten olisin valinnut mustan... Nyt houkuttaisi kromi tai harmaa.. Taisi olla ihan hyvä, etten tuolloin heti rynnännyt hankkimaan näitä jo suuren blogisuosion saavuttaneita tuotteita. Ehkäpä tuota kynttilänjalkaa voisi tosiaan käyttää myös adventtikynttilöille... Uups. Sanoinko adventti?

Ah - ihana kutkuttava odotus!
Jutta

 1. Ihania kuvia! Ja kyllä, sen odotus on ihan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin odotus on parasta. Aaton vois jopa skipata, jos sais valita sen ja odotuksen väliltä. :D

   Poista
 2. Hahahaa, täälläkin odotetaan. Vanhoja sen genren lehtiä on jo nostettu esille odottamaan hetkeä, jolloin toi kesäinen keli hellittää ja ryhdyn istumaan sisällä nojatuolissa.
  Lassenin harmaita kynttilöitä (ihania, en kelpuuta nyt muita) olen ostanut jo useamman paketin, mutta kynttelikön väri on vielä hakusessa - tai sitten mennään tuolla kirppiskyntteliköllä edelleen... Ihanan tiiserin postasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta. Mulla on just se yks eräskin laatikko, jossa kaikenmaailman koristeita, lehtiä jne. Se on jokavuotinen aarreboksi, jota avataan hartaudella. Vähän teki tosiaan jo mieli raottaa aihetta, vaikka eihän nyt ihan vielä voi alkaa odottamaan... Tai ehkä sittenkin ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets