Top Message

www.oblik.fi

SINISÄVYINEN MAKUUHUONE

Sininen on ollut itselleni pitkään sellainen väri, jota olen vältellyt. En oikein tiedä miksi en ole sitä kovin omaksi kokenut. Joskus kotoani on löytynyt sininen plyyssisohva, siniset verhot, sinisiä tuikkukippoja ja sinijalkaiset juomalasit... Silloin taisi mennä vähän överiksi. Onneksi kuitenkin annoin siniselle uuden mahdollisuuden, sillä minusta mikään muu väri ei tekisi tätä yläkertaamme näin kutsuvaksi ja tunnelmalliseksi. Tapetti on ollut rakkautta heti sen seinään laittamisen jälkeen. Se on myös yleensä se ensimmäinen asia, jota vieraat kommentoivat yläkertaan tultaessa - upea tapetti! Valinta oli melko rohkea, mutta juuri siksi niin sopivan näyttävä ja freesi.

Tapetin kaverina toimii mielestäni erinomaisesti vaaleaksi öljyvahattu mäntylattia ja Parolan Rottingin Hula-tuoli. Rennot valkoiset lakanat raikastavat kokonaisilmeen ja yleisfiilis on kertakaikkisen ihana. Makuuhuoneen toinen puoli on oikeastaan edelleen kalustuksen ja sisustuksen osalta kesken. En oikein kykene päättämään haluaisinko sinne vielä oleskeluryhmän (tilaa olisi ja vanhat nojatuolitkin edellisestä kodista vailla paikkaa) vai haluaisinko sen olevan vain tyhjillään... Ehkä saatan keksiä sinne myös jotakin muuta. Tästä syystä tuosta puolesta ei ole vielä julkaistu ainoatakaan kuvaa :D.
Pian tulee jälleen syksy ja pimenevät illat, alkaa tuntumaan siltä, että sisustusinspiraatio nostaa jälleen päätään pienen tauon jälkeen. Se tunne on aika ihana. Pitkään kadoksissa ollut innokkuus on saanut levätä koko kesän ja kaikki pohdinnat ja hankinnat ovat suosiolla jääneet odottamaan kesän jälkeistä aikaa. Muutamia uusia juttuja kotiin on kuitenkin tullut, joista varmasti tässä elokuun mittaan lisää kirjoittelen. 

Näiden makuuhuonekuvien myötä toivottelen sinulle oikein rentouttavaa keskiviikkoa <3
Jutta

 1. Todellakin piste iin päälle tuo rottinkituoli tuon tapetin kanssa <3
  Huomaan, että sinulla on samanlainen hullaantuminen tuohon - muuhun ympäristöön verrattuna - voimakkaaseen tapettiin kuin minulla meidän työhuoneen tapettiin :) Ihmisten pitäisi uskaltaa enemmän! Terkuin, Seuraavaa tapettia etsiskelevä, Celia C ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Jotenkin sopivasti pehmeä puunsävy kauniisti työstetystä materiaalista vain korostaa tapetin kauneutta. Ja olet aivan oikeassa - uskallusta tarvittaisiin enemmänkin!

   Poista
 2. Mikä on tuo tapetti? Kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on Morris & Co valikoimista kuosi nimeltä Bramble. Tämä tapetti siis kyseessä: https://www.william-morris.co.uk/shop/wallpaper/archive-iii-wallpapers/bramble/?code=DM3W214695

   Poista
 3. Todella kaunis tapetti ja tunnelmallinen huone !

  Hiljalleen alkaa täälläkin sisustelut vallata mieltä ja keskeneräiset projektit alkaa kiinnostaa. Kohta ollaan taas kympillä menossa mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa huomaan tosiaan täälläkin. Ihanaa, kun sisustusinto jälleen nostaa päätään tauon jälkeen :)

   Poista
 4. Tapetti on ihan täydellinen. Munkin innostus pitäisi kaivaa jostain esiin, mutta hyvä kuulla, ettei muillakaan ole ollut niin into pinkeänä eikä mulla ole siis mennyt mitään sikasiistejä juttuja aivan ohi suun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaankaan ole innostusta täällä paljon kesän aikana näkynyt. Nyt onneksi jälleen uutta virtaa sisätiloihinkin keskittyä :)

   Poista
 5. Tapetti on todella kaunis, ja sinisen sävy siinä sopivan murrettu ja rauhallinen. Rottinki on tosiaan kiva vastakohta tapetille ...ja tuo peikonlehti, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kauniista sanoistasi. Allekirjoitan kaiken :)

   Poista
 6. On kyllä kaunis toi tapetti.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 7. Ihana tunnelma!! Teillä on niin kaunista. Meijän tarvis kuule sopia joku hetki, että pääsen kylään;)

  Mä huomaan myös, että innostus sisustusta ja sisustusideoiden kaivamista kohtaan on nousussa. Selkeästi syys saapuu pian. Kun nyt saisi noi pihahommat ja ulkomaalaukset tehtyä, niin voisi siirtyä sisätiloihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvis tosiaankin! Ihan koska vain oot tervetullut! Joo kohta taas huomaan, että on täysi draivi päällä. Ihan kaikessa. Kesä on ollut vähän tällaista puolitehoista aikaa :D

   Poista
 8. Kaunis tunnelma teidän makuuhuoneessa! Upea tuo tapetti ja rottinkituoli on kuin piste iin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin rottinki on upea pari tuolle tapetille.

   Poista

 

Newsletter

Widgets