Top Message

www.oblik.fi

UUTTA OLOHUONEESSA

Linie Design Arctic
Niin vain kävi, että suunnitelmat menivät uusiksi, kun tämä pöytäkaunotar tuli vastaan torissa. Parin sähköpostin jälkeen se olikin sitten jo matkalla Pohjois-Suomesta tänne meille kotiin. Se on kaunis! Erityisesti pidän puun työstöstä ja sen yksityiskohdista (kuten jalkojen yhdistyminen pöytälevyyn, ah!). Tällaiset edulliset muutaman kympin löydöt tekevät ihmisen onnelliseksi. 
Linie Design villamatto

Linie Design Arctic

Puinen sohvapöytä


Kuvissa näkyy myös juuri saapunut matto, jonka tilasin jo aiemmin. Kyseessä on Linie Designin käsinkudottu villamatto nimeltään Arctic. Matosta ajattelin kirjoitella vähän kokemuksia vielä kun saamme sitä hetken makustella käytössä. Ensituntuma on kuitenkin erittäin hyvä - ja nimenomaan tuntuma! Matto tuntuu jalan alle taivaallisen pehmeälle ja värisävykin osui aivan nappiin. Iso iso kiitos täytyy jälleen antaa asiantuntevalle Sisustuksen Koodin Annelle, joka auttoi maton valinnassa <3. Muutamien vaihtoehtojen läpikäyminen myymälässä teki hyvää, sillä alunperin olin vähän kahden vaiheilla.... Toin kotiin testattavaksi neljä eri mallia, joita sitten mallailin sohvan sävyyn, lattian rinnalle ja muutoinkin olohuoneen sävymaailmaan istuvaksi. Tätä en olisi tosiaan osannut vain verkkokauppojen sivuilta valita. Luonnossa matto on siis vielä paljon paljon parempi kuin kuvissa. Mutta matosta lisää myöhemmin!

Voikaa hyvin,
Jutta

 1. Onpa kaunis pöytä! Nousee sävyltään tosi kivasti esiin vaaleita ja harmaita sävyjä vastaan. Mattokin on kiva :). Tuollaiset nyppylämatot tuntuvat olevan nyt suosiossa - minäkin retkahdin sellaiseen. Ennen kaikkea se tuntuu tosi kivalta jalan alla - ja eristää myös hyvin ääntä, kun on niin paksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä tuosta sävystä. Jotenkin olen arastellut eriväristen puupintojen yhdistämistä, mutta nyt olen antanut sille mahdollisuuden. Kaappi, sohvan jalat ja pöytä on kaikki eri puulajeja ja sävyjä - silti kauniita keskenään :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis pöytä. Muutenkin ihanan näköistä teillä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Pöytä on kyllä kaikessa siroudessaan todella kaunis :)

   Poista
 3. Kaunista ja tuo matto! Mä haluisin kanssa olkkariin ja minin huoneeseen uudet matot, mutten vaa tiedä millaiset! Täytyy syksyllä taas vähän miettiä mitä sitä haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyä vasten tämän minäkin jo vähän tilailin. Keväällä en jaksanut antaa ajatustakaan koko mattoasialle ja sitten kesäkin vain kului... Onneksi nyt saimme maton kotiin ennen pimeitä iltoja :)

   Poista
 4. Kiitos ihana <3 Ja voi tosiaan miten hyvin matto sopii teille! Ihan mahtava löytö tuo pöytä, tosi kaunislinjainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän myös hurjasti juurikin pöydän linjakkuudesta ja siroudesta. Ehkä jossakin vaiheessa selvittelen miten saisin tuota pöytälevyä kunnostettua (vähän laikukas ja kulunut joistakin kohtaa). Mutta menee hyvin näinkin nyt ainakin alkuun. Katsotaan jos jaksan ja ehdin sille jotakin tehdä :)

   Ja iso iso kiitos itsellesi, olet kyllä niin paras!

   Poista
 5. Aika söpis pöytä :) Ja tuo matto, voi että kuinka ihana ! Mie olen hakenu tuskissani mattoa olkkariin, tämä voisi olla kyllä yksi vaihtoehto. Sopivan yksinkertainen, mutta kivan "elävä" kuitenkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä matto on taivaallinen! Tuntuu ja näyttää hyvälle! :)Suosittelen siis ehdottomasti tutustumaan paremmin :)

   Poista
 6. Ihana löytö! Kaunis ja kodikas olohuone <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset löydöt tekee kyllä ihmisen mielen onnelliseksi :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets