Top Message

www.oblik.fi

5+6 RAUHA / HEINÄKUUN KUVAPÄIVÄKIRJA


Tänään halusin jakaa kuvapäiväkirjassa kaksi kuvaa. Molemmat kuvastavat mielestäni täydellisesti sanaa rauha. Vietimme viime viikon Ruotsissa auton kanssa ja yksi parhaista hetkistä oli tämän suojaisan luonnonrannan löytäminen. Tyhjälle rannalle oli hylätty vanha puuvene ja muutoinkin pieni paikka oli satumaisen hätkähdyttävä... Maisema oli kuin eteläisestä Euroopasta meren äärellä. Ilta-auringon laskiessa lapset heittelivät leipäkiviä ja kuuntelimme hiljaisuutta Vättern -järven rannalla. Tällaiset löydöt ovat parasta lomalla <3. 

Jutta

Mistä on kyse? Päätin alkukesästä, että otan itselleni tavoitteeksi kuvata joka päivä jotakin erilaista. Päädyin antamaan päiville teemasanat ja pakottamaan itseni harjoittelemaan tunteiden ja ajatusten vangitsemista kuviksi. Jokaisena heinäkuun päivänä julkaistaan siis kuvapostaus, jossa tarkoituksena on löytää päivän kuvasta sellainen hetki tai asia, joka kuvastaa teemasanaa parhaiten. 

Löydät kaikki heinäkuun kuvapostaukset Kuvapäiväkirja -tunnisteen alta (oikea laita blogin sivupalkin tunnistepilvessä).

 

Newsletter

Widgets